reklama
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Hej dziewczyny podczytuję od czasu do czasu, ale po powrocie do pracy mało czasu. Młody choruje znowu i m na urlopie. W pracy super, właściwie wszystko się zmieniło i przepisy i systemy komputerowe i właściwie pierwsze tygodnie były na ogarnięcie od nowa tematów, ale już nadrobiłam i wchodzę w rytm. Atmosfera ok, ludzie super. W domu właściwie ze spokojem ogarniam to co robiłam nie pracując. Stresowałam się czy dam radę, ale spokojnie. Byle tylko misiek nie chorował....
Akuku trzymam kciuki.
Całusy dla wszystkich maluchów, a te dziewczyny ktore wracają do pracy nie ma się co stresować
Akuku trzymam kciuki.
Całusy dla wszystkich maluchów, a te dziewczyny ktore wracają do pracy nie ma się co stresować
elama
Fanka BB :)
monika - witaj i ZOSTAŃ, co u Zosi, napisz coś więcej co u was!!
kasia - dzięki za kciuki. A co do podziału dni na konkretne prace, to co powiem- no szacun. Ktoś już zauważył, że ty mega poukładana i obowiązkowa jesteś ;-)
tina - trzymam więc kciuki za mieszkanko!!
jaguś - moja mała okropna zazdrośnica. Nie tylko o mnie, ale o wszystkie sytuacje gdzie ktoś z nas okazuje sobie czułości i nie są skierowane w jej stronę. Starsza córa nie może się do mnie przytulić bo mała w ryk. wczoraj mąż wziął starszą na ręce po powrocie z pracy to mała takich spazmów dostała, ze ciężko ją było uspokoić. A już najgorzej jest jak zauważy, że my się do siebie przytulimy albo nie daj boże pocałujemy. Jest pisk i straszna wściekłość... no więc musimy w ukryciu, a jak już spi... no to potem takie skutki, ze ja się teraz stresuje
kasia - dzięki za kciuki. A co do podziału dni na konkretne prace, to co powiem- no szacun. Ktoś już zauważył, że ty mega poukładana i obowiązkowa jesteś ;-)
tina - trzymam więc kciuki za mieszkanko!!
jaguś - moja mała okropna zazdrośnica. Nie tylko o mnie, ale o wszystkie sytuacje gdzie ktoś z nas okazuje sobie czułości i nie są skierowane w jej stronę. Starsza córa nie może się do mnie przytulić bo mała w ryk. wczoraj mąż wziął starszą na ręce po powrocie z pracy to mała takich spazmów dostała, ze ciężko ją było uspokoić. A już najgorzej jest jak zauważy, że my się do siebie przytulimy albo nie daj boże pocałujemy. Jest pisk i straszna wściekłość... no więc musimy w ukryciu, a jak już spi... no to potem takie skutki, ze ja się teraz stresuje
Kasia Tak! Mamy ząbki ;D tydzień po roczku się pokazał pierwszy aktualnie mamy już 6 ;D Więc gryzie mame
Jagus Zosia też ma fazy "przylepca" ale ja to uwielbiam
Blanka śliczny kawaler :*
Tina ja zaprosiłam Ciebie
Elama postaram się być systematyczna w zaglądaniu na forum
U Nas powoli.... Zosia rośnie ślicznie, biega, wchodzi nawet na parapet i próbuje nurkować! Ma któraś tak? Kładzie się w wannie na brzuchy i zanurza to nos, to ucho to czoło... No masakra jakaś
A ja pracowałam ale nie wyszzło szkołe musiałam przerwać niestety ale trzeba myśleć pozytywnie i do przodu
Jagus Zosia też ma fazy "przylepca" ale ja to uwielbiam
Blanka śliczny kawaler :*
Tina ja zaprosiłam Ciebie
Elama postaram się być systematyczna w zaglądaniu na forum
U Nas powoli.... Zosia rośnie ślicznie, biega, wchodzi nawet na parapet i próbuje nurkować! Ma któraś tak? Kładzie się w wannie na brzuchy i zanurza to nos, to ucho to czoło... No masakra jakaś
A ja pracowałam ale nie wyszzło szkołe musiałam przerwać niestety ale trzeba myśleć pozytywnie i do przodu
reklama
elama
Fanka BB :)
ahhh, piękna pogoda. Byłam z Julitką troszkę ogródek uporządkować. Siedziała w wózku a jak na nią zerknęłam po chwili to siedziała zadowolona bez czapki, wyrzuciła ją z wózka. Czapka wiązana...ale jakoś zdjęła, trochę wieje wiatr. mam nadzieję, że nie złapie zapalenia ucha
teraz śpi a ja się relaksuję z kawką bo starsza wreszcie dziś poszła do szkoły.
cleopatra - odezwij się, bo tylko podczytujesz. Co u was, u Wojtusia?
monika - Zosia podrośnie to wrócisz do szkoły, pracy. Teraz delektuj się macierzyństwem ;-)
teraz śpi a ja się relaksuję z kawką bo starsza wreszcie dziś poszła do szkoły.
cleopatra - odezwij się, bo tylko podczytujesz. Co u was, u Wojtusia?
monika - Zosia podrośnie to wrócisz do szkoły, pracy. Teraz delektuj się macierzyństwem ;-)