reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Dzisiejszy Fifi :)

10951873_798919076867181_2059421630_n.jpg

11063285_798919133533842_1038713108_n.jpg

Musielismy dziś pilke na placu wypożyczyć:-)

Załączniki

• 10951873_798919076867181_2059421630_n.jpg
    10951873_798919076867181_2059421630_n.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 54
  • 11063285_798919133533842_1038713108_n.jpg
    11063285_798919133533842_1038713108_n.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Siva ojj nie pytaj :p
Chodze nerwowa i na wszystkich krzycze ;/
Jeszcze te torty ;/ ahh ja sie chyba do niczego nie nadaje juz.. sil mi brak calkowicie na wszystko.

Hej dziewczyny podczytuję od czasu do czasu, ale po powrocie do pracy mało czasu. Młody choruje znowu i m na urlopie. W pracy super, właściwie wszystko się zmieniło i przepisy i systemy komputerowe i właściwie pierwsze tygodnie były na ogarnięcie od nowa tematów, ale już nadrobiłam i wchodzę w rytm. Atmosfera ok, ludzie super. W domu właściwie ze spokojem ogarniam to co robiłam nie pracując. Stresowałam się czy dam radę, ale spokojnie. Byle tylko misiek nie chorował....
Akuku trzymam kciuki.
Całusy dla wszystkich maluchów, a te dziewczyny ktore wracają do pracy nie ma się co stresować :-D

Kaczuszka dobrze ze juz się wdrozylas!!! super
Dziewczyny ogłoszenie parafialne ; jeśli dzisiaj ktoś nieznajomy zaprosił Was do znajomych na fb nie bójcie się to tylko ja! Hehe ;p

Tina, ja poznałam Cię po - żonie idealnej - ;)
Doszedł mój służbowy laptop - mam do ogarnięcia choć po łebkach 1390 maili z ostatnich trzech miesięcy

Ostatnia edycja:
monika - witaj i ZOSTAŃ, co u Zosi, napisz coś więcej co u was!!

kasia - dzięki za kciuki. A co do podziału dni na konkretne prace, to co powiem- no szacun. Ktoś już zauważył, że ty mega poukładana i obowiązkowa jesteś ;-)

tina - trzymam więc kciuki za mieszkanko!!

jaguś - moja mała okropna zazdrośnica. Nie tylko o mnie, ale o wszystkie sytuacje gdzie ktoś z nas okazuje sobie czułości i nie są skierowane w jej stronę. Starsza córa nie może się do mnie przytulić bo mała w ryk. wczoraj mąż wziął starszą na ręce po powrocie z pracy to mała takich spazmów dostała, ze ciężko ją było uspokoić. A już najgorzej jest jak zauważy, że my się do siebie przytulimy albo nie daj boże pocałujemy. Jest pisk i straszna wściekłość... no więc musimy w ukryciu, a jak już spi... no to potem takie skutki, ze ja się teraz stresuje :-D

Kasia Tak! Mamy ząbki ;D tydzień po roczku się pokazał pierwszy aktualnie mamy już 6 ;D Więc gryzie mame :p

Jagus Zosia też ma fazy "przylepca" ale ja to uwielbiam :p

Blanka śliczny kawaler :*

Tina ja zaprosiłam Ciebie ;)

Elama postaram się być systematyczna w zaglądaniu na forum :)

U Nas powoli.... :) Zosia rośnie ślicznie, biega, wchodzi nawet na parapet i próbuje nurkować! Ma któraś tak? Kładzie się w wannie na brzuchy i zanurza to nos, to ucho to czoło... No masakra jakaś :p
A ja pracowałam ale nie wyszzło :( szkołe musiałam przerwać niestety ale trzeba myśleć pozytywnie i do przodu :)

Dzień dobry :)

Elama u nas też szał zazdrości :)

Monika moj Filip z tych wspinających się na parapety...

Tina podejrzałam Twoją galerię ;-) Wiktoria jest cudaśna :-)

Milego dnia !

reklama
ahhh, piękna pogoda. Byłam z Julitką troszkę ogródek uporządkować. Siedziała w wózku a jak na nią zerknęłam po chwili to siedziała zadowolona bez czapki, wyrzuciła ją z wózka. Czapka wiązana...ale jakoś zdjęła, trochę wieje wiatr. mam nadzieję, że nie złapie zapalenia ucha :szok:
teraz śpi a ja się relaksuję z kawką bo starsza wreszcie dziś poszła do szkoły.

cleopatra - odezwij się, bo tylko podczytujesz. Co u was, u Wojtusia?

monika - Zosia podrośnie to wrócisz do szkoły, pracy. Teraz delektuj się macierzyństwem ;-)

Do góry