reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Cześć babeczki!
u nas tak sobie:( z dobrych rzeczy to Wojtuś wreszcie je w kawałkach tzn na razie kawałek bułeczki i parówkę obraną ze skórki od 2 marca, no i od dawna biszkopty ale to pisałam.
z tych gorszych rzeczy to Wojtuś sam jeszcze nie ruszył z chodzeniem tzn. Przy meblach od dawna i potrafi stać i pić z niekapka do góry nogami ale zdarza mu się że podczas picia stracił równowagę i miał nad okiem ranę i siniak. Wojtuś ma czas do świąt by w końcu się puścić tych mebli a jak nie to wracamy do rehabilitantki.
poza tym dostaje leki na alergię ale dalej pokaszluje i na skórze wychodzą plamki.

Cleo kciukasy za Was ! :)
Alergii współczuje :( A leki nie "usypiają" Wojtusia troche?

Ja dziś miałam fajny dzień:) Obiad w restauracji :p Zero gotowania :) Po Natasia angielskim kawa i lody w Słodkim leniuszku i do domu! O tak mogłabym ciągle :-) A i jeszcze złożyłam Nataniela papiery do szkoły:) lada chwila Natan bedzie pierwszoklasistą w co ciągle nie wierze :)

Siva nadrobiłaś troche?

Akuku odliczam razem z Tobą :-)

Blanka, jak usiadłam to aż zapomniałam, że dentystę dziś mam :( wizyta przepadła, alw jakieś 500 maili za mną... mam ogrom nauki przez te dwa tygodnie.

Siva oj jakby bylo dzisoaj to by mi ulzylo :D
A tak to chodze jak na szpilkach..
Dobrze ze chociaz mam 2 torty na sobote i czas mi zajma..choc dwie nocki zarwane beda..

Hej:)
U nas dzis brzydka pogoda-pada... Przygotowania do swiat pelna para:) dzisiaj troche zakupow zrobilam,zeby na potem mniej bylo;)
Jeszcze tylko jutro i maz ma urlop! Odliczam te dni, bo w koncu spokojniej bedzie,a nie w pospiechu.

Milego wieczoru kochane! :)

reklama
Hej!

ja ostatnio w ogóle czasu nie mam na czytanie, ostatnio padam razem z małym przy karmieniu koło 20-21...

Maćkowi idzie na raz z 6 zębów, na zewnątrz są już 2 górne jedynki, idą dolne, i dwójki górne... heh, jak nie było to nie było, jak idą to wszystkie na raz :)

my na święta jedziemy do mojej mamy, mamy się podzielić szykowaniem jedzenia, chciałam zrobić babkę piaskową, ale zaliczyłam już nieudaną próbę i nie wiem, co dalej... w ogóle mi nie wyrosła...

dziewczyny - Elama, Tina - oby Wasze szaleństwa nie miały konsekwencji :)

Akuku - wszystkie już tu przebieramy nogami czekając na Twoje usg :)

ale fajne dzieciaczki powstawiałyście, a tu Maciuś:

20150321_144016.jpg

Załączniki

• 20150321_144016.jpg
    20150321_144016.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 59
Do góry