reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dzien dobry;)

Tina no cicho bardzo;)myślałam ze będę miała do czytania sporo ale nie;)

Ja od rana myje okna sprzątam porzadkuje;)Filip wrócił ze spacerku zasnął właśnie. Jak wstanie i zjemy obiad idziemy jeszcze raz. Dzis jest cudnie!tak ciepło pierwszy raz tej wiosny;)

Wczoraj popołudniu Filip tak wybawił sie na placu że ze zmęczenia wsiadal do obcych czerwonych wozkow:) pytam Filip jesteś zmęczony a on ze nie ;)zanioslam do naszego wózka to pisszczal z radosci:)do domku dotralismy cos ok 18 ;)

Cos nam Kasia, Elama zamilkły... Odzywać sie:)

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Blanka, Tina - cicho bo pogoda spacerom sprzyja :)
My wczoraj też spacerowe zbieranie kamykow i szyszek zaliczylismy. Ale Lenka miała frajdę! Traz jeszcze drzemie, ale jak się obudzi to ruszamy w teren ;)
Miłego dnia!

jestem, jestem. Dzięki blanka za pamięć ;-)

Zamilkłam bo duużo roboty, budowa, starsza drugi tydzień chora. A zamilkłam, bo.... schizuję!!! W sobotę poświętowaliśmy z mężem zakończenie etapu budowy ścian naszego domku. Było miło, romantycznie namietnie. Super sex i...... zsunęła się nam gumka :szok: dni płodne, finał był.... no i trzesę się teraz jak nastolatka!!!!!!

Haha Elama ja też miałam właśnie schizujacy czas ;p poniosło Nas.w środku cyklu ale wczoraj dostałam okres i w sumie nie wiem czy się ciesze czy nie ;p

Tina hehe, dlatego ja zabezpieczam się tabletkami - umarłabym, gdybym codziennie miała się stresować, za bardzo i za często lubimy z m ten sport ;)

Tina - haha, to tajemnica na którą kazałaś nam czekać? nooo w środku cyklu tak jak u nas!! to trzymaj kciuki żebym i ja za 10 dni dostała okres!!

reklama
Hihi nie to nie ta tajemnica... Heh tajemnica dotyczyła Mieszkania które chcieliśmy kupić, naszego Pierwszego wspólnego mieszkania, ale jak narazie sprawa wisi w powietrzu i nie wiem czy coś z tego będzie, może za 3 miesiące zobaczymy ;)))

Do góry