reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Blanka nie dziękuję za kciuki żeby nie zapeszyć;) a żeby lek Wojtusia usypiał to nie zauważyłam. Biorę ten sam lek tylko że w tabletkach a on w syropie i nie usypia

Akuku trzymam kciuki i odliczam do badania żeby bąbel pokazał co tam ma za niespodziankę :) chociaż przydałaby się ta córa. Fajnie to brzmi 3 muszkieterów i mała księżniczka;)) żarty, żartami a Ty się kobitko nie stresuj bo dzidzia czuje. Co ma być to będzie i tak będziesz mamą małej kruszynki - jak ten czas szybko minął jak Wojtuś był taki malutki :)

reklama
Malinka poszukaj przepisu na babke piaskowa na mojewypieki.com albo pl nie pamietam ;)
Mi z tej stronki wszystko sie udaje.

Cleopatra to ze bede kochac to wiem i o to sie nie boje ;) ja tylko baardzo pragne by moje marzenie o corci sie spelnilo..z tad tak czekam na to usg by soe dowiedziec.. pewnie jak sie okaze ze chlopiec to nie bede skakac z radosci i moze troche smutno mi bedzie ze nie bede miec corci ;)
No nic juz i tak nie zmienie.. ale to czekanie jest meczace.

Dzięki Akuku, poszukam. Robiałam taką dwukolorową i mi ta część z kakao w ogóle nie wyrosła, może pozostanę przy zwykłej babie piaskowej. Aaaa i chciałabym paschę zrobić :)

no ciekawe, ciekawe kto tam u Ciebie tym razem zamieszkał w brzuszku :)

mi też czasy, kiedy Maciuś był maleńki wydają się taaaakie odległe...

Malinka a odjęłaś łyżkę mąki na miejsce łyżki kakao? Może to dlatego?
Maciuś jest słodki! Fajny chłopczyk z niego:) Mam wrażenie że ten naczyniak jest mniejszy niż kiedyś pokazywałaś? W sumie gdybym nie wiedziała że go ma to bym nic nie zauważyła:)

Cleo super, że Wojtuś je już kawałki:) Kurczę oby w takim razie wystartował do Świąt - chociaż ja zawsze słyszałam, że dziecko ma z tym czas do 18 m-cy

Blanka ale fajnie:) Oj jak ja bym się chętnie wybrała na taki obiadek;)

Kasia to już niedługo będzie Ci łatwiej wszystko ogarnąć, a mi dziś kończy się L4 i trzeba będzie znowu wejść na wysokie obroty;)

Akuku co prawda bobasa Ty nosisz, ale ciąża to taka forumowa jest bo każdą ciekawi kto u Ciebie mieszka;)

A ja już nie śpię, bo Julka się obudziła, przerzuciła mi przez nogi i zasnęła znowu;)

Dzień dobry:)

Jaguś ranne ptaszki z was:) my dzis z trudem wstaliśmy o 7:30 jak budzik dzwonil;)

Cleo to musicie dobre leki mieć.mnie zawsze usypiają i otumaniają leki od alergii ,ale inna sprawa ze mój dr nie próbuje czegos nowego!

Malinka Maciek jest sliczny :)

Akuku mam nadzieje ze Twe marzenia o córci sie spełnia:)

U nas dzis dzień na wysokich obrotach . Byliśmy na spacerze w parku, u koleżanki na kawie a później szybkie zakupy i po Natana... Ogólnie jestem bardzo zmartwiona moim starszakiem:( zaczął bardzo kulec! Dwa lata temu juz mielismy taka sama syt. Badania ok! Musze po niedzieli udać sie gdzies do lekarza:( gdyby to było pierwszy raz mogłabym myśleć ze to nadwyrężenie ale jakos mnie taka opcja nie przekonuje. Może niedobór magnezu potasu czy cos...

Fifi właśnie zasnął. Z pięknego słonecznego dnia mamy deszcz i grzmoty...

Ostatnia edycja:
Jaguś, zrobiłam wszystko zgodnie z przepisem no i nie wyszło :/ spróbuję jeszcze raz w ten weekend, tylko może inny przepis wezmę

Jaguś, Blanka - dziękujemy za komplementy :) na tym zdjęciu naczyniak jest w dużym stopniu zasłonięty szalikiem pod szyją, niestety jeszcze jest spory. 22 kwietnia idziemy znów do szpitala na ostrzykiwanie, no a na czerwiec mamy zaplanowaną operację na tłuszczaka z tyłu główki.

Blanka poprawię Cię - ranny ptaszek ze mnie, Julka jak już mnie obudziła spała dalej;)
A może u Natasia to ma związek z intensywnym wzrostem? Mam nadzieję, że znajdziecie przyczynę:)

Malinka to będę mocno trzymała kciuki, oby ostrzykiwanie przyniosło oczekiwane efekty i Maciuś szybko wrócił do formy po operacji:)
A jeśli chodzi o tą babkę to może faktycznie wypróbuj inny przepis, ja znalazłam chyba 2 lata temu w gazetce z biedronki i wszyscy się nią zachwycają;)

A u nas z pozytywnych wiadomości Julka polubiła chodzenie do żłobka, już ani troszkę nie płacze, idzie z uśmiechem i tak też wychodzi, panie też mówią że jest bardzo radosna:) Szkoda tylko, że każde choróbsko łapie i średnio na 5 dni w tygodniu choruje co najmniej 2... Wczoraj znowu coś przywlekła i od rana znowu mamy jazdę z biegunką... Najgorsze że od poniedziałku wracam do pracy i trzeba będzie kombinować jak znowu będzie chorować...

A tak mi pozowała na dzisiejszym spacerku;)

Załączniki

• 1427490389006.jpg
    1427490389006.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 55
Jaka modelka, hihi :) to dobrze, że podoba jej się w żłobku. A z tym chorowaniem to rzeczywiście trzeba kombinować bo nie dość, że krzywo patrzą to i kasy mniej (jak byłam 2.5 tyg. to nieźle to mi dało po kieszeni...). No ale wiadomo, jak mus to mus. Ja znów od 22 kwietnia na co najmniej tydzień idę na zwolnienie, już w pracy powiedziałam. Będę przez to pewnie musiała nieźle zasuwać po świętach...

tak w ogóle, ale tu pusto dziś, nawet daję radę odpisywać :) młody śpi od 20.30, stary padł po łyku piwa, a ja baluję na bb :D

Ostatnia edycja:
Malinka kciuki za Maciusia zaciśnięte :)

Jaguś mała jest świetna :))) I uśmieszek do zdjęcia tez świetny ! :)

Kolezanka zasugerowała ze u Natasia moze byc to co mial jej syn zapalenia stawu biodrowego... nie wiem . do poniedzialku siedze jak na szpilkach a pozniej pierwsze co badania krwi, usg ortopeda...

Wypompowana jestem dziś :crazy:

reklama
No właśnie Malinka, głównie o to krzywe patrzenie chodzi - bo zostawiam mnóstwo roboty którą albo ktoś będzie musiał zrobić za mnie albo która się już mocno "zestarzeje" do mojego powrotu;)

Blanka brzmi poważnie, najważniejsze by go wreszcie dobrze zdiagnozować, wtedy będzie można skutecznie działać:)

Do góry