U nas też piękna pogoda - a co do kiepskiej nocy mogę się dołączyć. Julka trochę zachłysnęła się mlekiem jak ją karmiłam i zaczęła tak wymiotować, że zwróciła wszystko co zjadła od śniadania do kolacji - oczywiście cała pościel, piżamy, poduszka poszły do prania a mała o północy z wielkim płaczem zaliczyła kąpiel. I dziś chcąc nie chcąc mam ciąg dalszy sprzątania...
reklama
siva
Fanka BB :)
Oj Jaguś - współczuję
U nas od dwóch dni nocki odpukać idealne!
Zaliczyłyśmy właśnie babski spacer z dziewczynkami i babcią. Teraz Lenka przy cycusiu szykuje się do drzemki. Julia do szkoły na popołudniu. Rosołek się gotuje.
Uwielbiam takie przedpołudnia
U nas od dwóch dni nocki odpukać idealne!
Zaliczyłyśmy właśnie babski spacer z dziewczynkami i babcią. Teraz Lenka przy cycusiu szykuje się do drzemki. Julia do szkoły na popołudniu. Rosołek się gotuje.
Uwielbiam takie przedpołudnia
Ostatnia edycja:
kasia150491
Mamusia synusia:)
Blanka- jestem dekoratorka pracuje u mojej tesciowej-ma dwie kwiaciarnie i wlasnie takie uslugi. Glownie dekoruje sale czy koscioly na uroczystosci (sluby,chrztu,itp) ale na wielkanoc dekoruje tez kosciol jesli chodzi o grob panski i ciemnice...powiem szczerze,ze to jest dopiero wyzwanie bo na sluby to standard raczej
Elama-no kurcze! Dzieciaki chyba jakis zmysl maja jak rodzice cos planuja;/
Jagus-wspolczuje nocki...u nas tez bez szalu-2 pobudki ale dwa lyki i dalej spal..
Tina-zdrooowka dla Ciebie!
Elama-no kurcze! Dzieciaki chyba jakis zmysl maja jak rodzice cos planuja;/
Jagus-wspolczuje nocki...u nas tez bez szalu-2 pobudki ale dwa lyki i dalej spal..
Tina-zdrooowka dla Ciebie!
Kasia czyli jesteś bardzo pomysłowa i twórcza ))) Pochwal sie kiedyś fotkami z wystroju ;-)
Elama to kicha jednym słowem...Ach te dzieci...
Jaguś współczuje nocki.
Siva ja tez uwielbiam takie zorganizowane dni A przede wszystkim spacery, spacery , spacery ))))
Tina oj bym focha na m złapała jakby mnie wózka pozbawił
Wrocilismy do domu,Fifi w biegu zjadł pomidorową i spi ja chyba tez się pierdyknę na troche
Elama to kicha jednym słowem...Ach te dzieci...
Jaguś współczuje nocki.
Siva ja tez uwielbiam takie zorganizowane dni A przede wszystkim spacery, spacery , spacery ))))
Tina oj bym focha na m złapała jakby mnie wózka pozbawił
Wrocilismy do domu,Fifi w biegu zjadł pomidorową i spi ja chyba tez się pierdyknę na troche
kasia150491
Ale tu cicho dzis ...
Dzień dobry )))
Oj cicho , cicho nie podoba mi się to
My od rana z Fifim w ruchu Cwaniak mały jest taki mądrusi ze nie przestaje mnie tym zadziwiać ...
Nataniel na oparciu łóżka ma poukladane kilka maskotek i zawsze jak ścielam mu łóżko kłade te misie na dywan wtedy Filip czeka aż skoncze ścielać i zaczyna podawać mi misie ale nie jak leci, tylko w kolejnośći jak zawsze misie poukładane
Pozniej wziął mnie za ręke i zaprowadził do suszarki z praniem ... Wiec śćiągnęłam to pranie a on jak widział Natasia ubrania zanosił do komody, jak moje to do mojej szafki Niesamowite dziecko ;-)
Słonko tak grzeje ,cudnie dziś mamy !
Miłego dnia dla Was
Oj cicho , cicho nie podoba mi się to
My od rana z Fifim w ruchu Cwaniak mały jest taki mądrusi ze nie przestaje mnie tym zadziwiać ...
Nataniel na oparciu łóżka ma poukladane kilka maskotek i zawsze jak ścielam mu łóżko kłade te misie na dywan wtedy Filip czeka aż skoncze ścielać i zaczyna podawać mi misie ale nie jak leci, tylko w kolejnośći jak zawsze misie poukładane
Pozniej wziął mnie za ręke i zaprowadził do suszarki z praniem ... Wiec śćiągnęłam to pranie a on jak widział Natasia ubrania zanosił do komody, jak moje to do mojej szafki Niesamowite dziecko ;-)
Słonko tak grzeje ,cudnie dziś mamy !
Miłego dnia dla Was
Tina1201
Fanka BB :)
Oj Fifi mały słodziak!!! Ja nir wiem skąd te dzieciaki tyle wiedzą, ja taka ostatnio nieobecna głowę zajmuje mi jedna sprawa jak się uda to wam się pochwałę u nas tez pięknie!!! Nie wiem jaka kurtkę Wice ubierać juz... Miłego dnia!
kasia150491
Hej babeczki!
U nas tez slonce!!! Piekne, cudowne!
Arek wlasnie zasnal. Ja nadrabiam zaleglosci w sprzataniu,bo Arek coraz bardziej pomocny i sam chce to robic. Skutek jest taki ze wyrywa mi sciereczki,odkurzacz,itd i jeszcze wiekszy balagan jest
Blanka- wczoraj nalot na pepco zrobilam i znowu nakupowalam Arkowi. Czapki z daszkiem sa swietne-mino ze troszke za duze to kupilam dwie
Tina-trzymam kciuki za sprawe i czekam az sie pochwalisz
U nas tez slonce!!! Piekne, cudowne!
Arek wlasnie zasnal. Ja nadrabiam zaleglosci w sprzataniu,bo Arek coraz bardziej pomocny i sam chce to robic. Skutek jest taki ze wyrywa mi sciereczki,odkurzacz,itd i jeszcze wiekszy balagan jest
Blanka- wczoraj nalot na pepco zrobilam i znowu nakupowalam Arkowi. Czapki z daszkiem sa swietne-mino ze troszke za duze to kupilam dwie
Tina-trzymam kciuki za sprawe i czekam az sie pochwalisz
reklama
kasia150491
Akuku-superowo,ze Emiś lepiej sie czuje buziaki dla Niego!