reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Siva ale ja odpoczywam! Ja nie chce bo czasu brak..ale nie panuje nad tym...moglabym spac 24/na dobe ;)
M po nockach z pracy wraca a ja mu marudze ze zmeczina jestem hahaha ;)

reklama
Akuku martwi mnie ten Twój brak odpoczynku i szaleństwo na pełnych obrotach. ja rozumiem ze jest dom, dzieci, torty i święta ale uważaj bo w brzuszku juz ktos zamieszkał i chce tam mieszkać przez 9 miesięcy. musisz wyluzować. i to jest rozkaz starszej a co za tym idzie bardziej doświadczonej zyciowo koleżanki :)

Dona kochana ja na pelnych obrotach ? Hahahahahaha chyba mi sie obroty popsuly w takim razie ;)
W dzien spalam 2 godzjny prawie...
Dzis mam do dokonczenia paszteciki z kapusta i grzybami i upiec 3 biszkopty...
Jutro mnie wiecej czeka ale no coz musimy dac rade ;)

W domu bedzke shf na swieta bo nie ogarne.. a podobno jak w wigilie tak pozniej caly rok ? No to trzeba sie szykowac na wielki burdel ;)

Dziewczyny mam świadomość ze jest maly ktos w brzusiu i dbam o siebie na prawde. Jem regularnie ponad miare hehe spie duuzo wiecej niz niedawno ;) wiecej odpoczywam i sie lenie..

Dobra zmykam do garow... wieczorem jeszcze karabin musze ulepic.

Nqjgorsze ze pieklam jeden biszkopt i cos poszlo nie tak. Chyba za szybko cukier dalam i mi nie wyrosl. Wiec zamiast 2 mam 3.

A jutro to dopiero bedzie sie dzialo ;)
Ryba po grecku, dwie salatki, dwa serniki, miesko w galarecie, no i torty..chcialabym wszystkie 3 zrobic a jak nie to dwa bo jednam babka zmienila ze chce 24 .12 wiec dwa mam na jeden dzien. Na szczescie dekoracje w miare latwe. Aa i jeszcze figurki 2 dzidziusiow ale to luz bo mam na to foremke :):) trzeba sobie ulatwkac prace jak mozna ;)

Już niedługo święta… rodzinny i pełen ciepła to czas,
Niech urzeknie Was choinki blask,
Kolędujcie ile tchu w piersi,
Niech sąsiedzi wiedzą, że jesteście najgłośniejsi!
Dzisiaj w Betlejem wesołą nowinę ogłoszono:
Dzieciątko Jezus na świecie się pojawiło
i wiele ludzkich serc tym odmieniło!

Dla Was i Waszych rodzin dużo szczęścia, radości ze wszystkich małych i wielkich sukcesów.
Przesyłamy świąteczne buziaki.

reklama
Do góry