reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Siva ale ja odpoczywam! Ja nie chce bo czasu brak..ale nie panuje nad tym...moglabym spac 24/na dobe ;)
M po nockach z pracy wraca a ja mu marudze ze zmeczina jestem hahaha ;)

reklama
Akuku martwi mnie ten Twój brak odpoczynku i szaleństwo na pełnych obrotach. ja rozumiem ze jest dom, dzieci, torty i święta ale uważaj bo w brzuszku juz ktos zamieszkał i chce tam mieszkać przez 9 miesięcy. musisz wyluzować. i to jest rozkaz starszej a co za tym idzie bardziej doświadczonej zyciowo koleżanki :)

Dona kochana ja na pelnych obrotach ? Hahahahahaha chyba mi sie obroty popsuly w takim razie ;)
W dzien spalam 2 godzjny prawie...
Dzis mam do dokonczenia paszteciki z kapusta i grzybami i upiec 3 biszkopty...
Jutro mnie wiecej czeka ale no coz musimy dac rade ;)

W domu bedzke shf na swieta bo nie ogarne.. a podobno jak w wigilie tak pozniej caly rok ? No to trzeba sie szykowac na wielki burdel ;)

Dziewczyny mam świadomość ze jest maly ktos w brzusiu i dbam o siebie na prawde. Jem regularnie ponad miare hehe spie duuzo wiecej niz niedawno ;) wiecej odpoczywam i sie lenie..

Dobra zmykam do garow... wieczorem jeszcze karabin musze ulepic.

Nqjgorsze ze pieklam jeden biszkopt i cos poszlo nie tak. Chyba za szybko cukier dalam i mi nie wyrosl. Wiec zamiast 2 mam 3.

A jutro to dopiero bedzie sie dzialo ;)
Ryba po grecku, dwie salatki, dwa serniki, miesko w galarecie, no i torty..chcialabym wszystkie 3 zrobic a jak nie to dwa bo jednam babka zmienila ze chce 24 .12 wiec dwa mam na jeden dzien. Na szczescie dekoracje w miare latwe. Aa i jeszcze figurki 2 dzidziusiow ale to luz bo mam na to foremke :):) trzeba sobie ulatwkac prace jak mozna ;)

Już niedługo święta… rodzinny i pełen ciepła to czas,
Niech urzeknie Was choinki blask,
Kolędujcie ile tchu w piersi,
Niech sąsiedzi wiedzą, że jesteście najgłośniejsi!
Dzisiaj w Betlejem wesołą nowinę ogłoszono:
Dzieciątko Jezus na świecie się pojawiło
i wiele ludzkich serc tym odmieniło!

Dla Was i Waszych rodzin dużo szczęścia, radości ze wszystkich małych i wielkich sukcesów.
Przesyłamy świąteczne buziaki.

reklama
Do góry