reklama
dona_76
Fanka BB :)
Akuku martwi mnie ten Twój brak odpoczynku i szaleństwo na pełnych obrotach. ja rozumiem ze jest dom, dzieci, torty i święta ale uważaj bo w brzuszku juz ktos zamieszkał i chce tam mieszkać przez 9 miesięcy. musisz wyluzować. i to jest rozkaz starszej a co za tym idzie bardziej doświadczonej zyciowo koleżanki
Akuku
Fanka BB :)
Dona kochana ja na pelnych obrotach ? Hahahahahaha chyba mi sie obroty popsuly w takim razie
W dzien spalam 2 godzjny prawie...
Dzis mam do dokonczenia paszteciki z kapusta i grzybami i upiec 3 biszkopty...
Jutro mnie wiecej czeka ale no coz musimy dac rade
W domu bedzke shf na swieta bo nie ogarne.. a podobno jak w wigilie tak pozniej caly rok ? No to trzeba sie szykowac na wielki burdel
Dziewczyny mam świadomość ze jest maly ktos w brzusiu i dbam o siebie na prawde. Jem regularnie ponad miare hehe spie duuzo wiecej niz niedawno wiecej odpoczywam i sie lenie..
Dobra zmykam do garow... wieczorem jeszcze karabin musze ulepic.
Nqjgorsze ze pieklam jeden biszkopt i cos poszlo nie tak. Chyba za szybko cukier dalam i mi nie wyrosl. Wiec zamiast 2 mam 3.
A jutro to dopiero bedzie sie dzialo
Ryba po grecku, dwie salatki, dwa serniki, miesko w galarecie, no i torty..chcialabym wszystkie 3 zrobic a jak nie to dwa bo jednam babka zmienila ze chce 24 .12 wiec dwa mam na jeden dzien. Na szczescie dekoracje w miare latwe. Aa i jeszcze figurki 2 dzidziusiow ale to luz bo mam na to foremke trzeba sobie ulatwkac prace jak mozna
W dzien spalam 2 godzjny prawie...
Dzis mam do dokonczenia paszteciki z kapusta i grzybami i upiec 3 biszkopty...
Jutro mnie wiecej czeka ale no coz musimy dac rade
W domu bedzke shf na swieta bo nie ogarne.. a podobno jak w wigilie tak pozniej caly rok ? No to trzeba sie szykowac na wielki burdel
Dziewczyny mam świadomość ze jest maly ktos w brzusiu i dbam o siebie na prawde. Jem regularnie ponad miare hehe spie duuzo wiecej niz niedawno wiecej odpoczywam i sie lenie..
Dobra zmykam do garow... wieczorem jeszcze karabin musze ulepic.
Nqjgorsze ze pieklam jeden biszkopt i cos poszlo nie tak. Chyba za szybko cukier dalam i mi nie wyrosl. Wiec zamiast 2 mam 3.
A jutro to dopiero bedzie sie dzialo
Ryba po grecku, dwie salatki, dwa serniki, miesko w galarecie, no i torty..chcialabym wszystkie 3 zrobic a jak nie to dwa bo jednam babka zmienila ze chce 24 .12 wiec dwa mam na jeden dzien. Na szczescie dekoracje w miare latwe. Aa i jeszcze figurki 2 dzidziusiow ale to luz bo mam na to foremke trzeba sobie ulatwkac prace jak mozna
Już niedługo święta… rodzinny i pełen ciepła to czas,
Niech urzeknie Was choinki blask,
Kolędujcie ile tchu w piersi,
Niech sąsiedzi wiedzą, że jesteście najgłośniejsi!
Dzisiaj w Betlejem wesołą nowinę ogłoszono:
Dzieciątko Jezus na świecie się pojawiło
i wiele ludzkich serc tym odmieniło!
Dla Was i Waszych rodzin dużo szczęścia, radości ze wszystkich małych i wielkich sukcesów.
Przesyłamy świąteczne buziaki.
Niech urzeknie Was choinki blask,
Kolędujcie ile tchu w piersi,
Niech sąsiedzi wiedzą, że jesteście najgłośniejsi!
Dzisiaj w Betlejem wesołą nowinę ogłoszono:
Dzieciątko Jezus na świecie się pojawiło
i wiele ludzkich serc tym odmieniło!
Dla Was i Waszych rodzin dużo szczęścia, radości ze wszystkich małych i wielkich sukcesów.
Przesyłamy świąteczne buziaki.
reklama