reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

hej kochane!
Zdałam egzaminy na 5 i 4,5! :-) a praca dyplomowa zaakceptowana przez pania promotor!:-) teraz to ciesze sie swietami na maxa;-)

milego wieczoru:tak:

reklama
Siva nie mam wyboru ! Kruszynka w brzuszku daje o sobie znac i zaslania mi rolety w oczach kilka razy na dobe ! Masakra ! Gdybym nie musiala to bym z lozka nie wychodzila..hmm no chyba ze jesc tzn zrec, bo jedzeniem tego nazwac nie moge... mieszam starsznie ! Krem z bitej smietany z nutella zagryzam kabanosem ! Hahaha zasypiam karmiac Emila ..
Na swieta nie mam nic procz pierogow w zamrazalniku! Jutro bede robic... ale duzo nie robie bo kto to zje ?
Tzn mowie ze nie duzo a i tak pewnie sie uzbiera ;)

Nie dosc ze nic na swieta nie zrobilam (a moglam np makowca zrobic i zamrozic ...czy np paszteciki z kapusta i grzybami...) to mam 3 torty ! Jeden na 24.12 i 2 na 25 ! Mial byc jeszcze jeden ale kobitka zrezygnowała a ja juz figurki zrobilam ;/

Ogolnie czuje sie dobrze tylko to jedzenie mnie dobija bo sie nafutruje a potem nie mam sily ! Masakrejszyn ;)

Emilek juz wiecej probuje chodzic wiec na dniacglh bedzie biegania ;)
Nie wiem czy dzis siedziec i zrobic jedna figurke czy zostawic na jutro ;) alez sie leniwa zrobilam ! Bez m bym miala syf w domu ! Biedny po nocce wraca i sprzata bo sie ruszyc nie mozna ;/

Kasia gratulacje! Nie wiem jak ty to zrobiłaś zajmując się jednocześnie Areczkiem? Ja się cieszę że już mam koniec bo teraz przy Wojtusiu chyba bym nie dała rady:)

Akuku dobrze że chociaż maleństwo jest w stanie cię zmotywować do odpoczynku:) pamiętam że mi też się zdarzało pomimo spania w nocy że w dzień musiałam uciąć sobie drzemkę. A co do takiego jedzenia to jeszcze trochę i powinno być chyba lepiej. Fajnie że będziecie z Ilkasią znów mamami bo nam wspomnienia wracają jak to było w ciąży.

Akuku, to dobrze że znajdujesz czas na odpoczynek! A z jedzeniem się nie wysilaj - w końcu to tylko dwa dni świąt ;)
U nas Lenka też lada moment ruszy - na razie rajd na czterech pod choinkę ;)
Wczoraj udało mi się nagrać jak Lena stoi sama bez trzymanki I robi tany do muzyki z telewizora :) Jak mi się uda to wrzucę film.
Miłego dnia!

Siva ja nie znajduje czasu na odpoczynek tylko mowie spie na stojaco..
Co do jedzenia to chyba mam mdlosci z rana a potem nadrabiam..szczegolnie wieczorami..nie wiem chyba moj mkzg jest wtedy wylaczony ; D
Dzks o 3 nad ranem zjadlam tabliczk czekolady ;/ jeszcze nie spalam..
Pospalam ^ godzin a czuje sie jakbym 2 spala.

reklama
Do góry