reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Marika super, że mąż wraca - oby Wam się udało bez problemu dogadać po takiej rozłącr:)

Kurczę a ja dziś miałam pierwszy raz od X czasu wybrać się do kosmetyczki i co? Przypomniało mi się 5 minut przed planowaną wizytą...

reklama
Jagus hahahah...sorry ale smkeszne to ;) ale tak to juz z nami jest.. myslimy o wszystkich i wszystkim a o sobiena koncu :/

Jagus to super ;)

Dziewczyny dobijcie mnie ;( w nocy wylam z bolu ..zator nie ustepuje..jesy na gorze piersi ..karmilam jiz nawet wiszac nad emilem i nic nie schodzi..chyba jest gorzej...
Lekarz cos pomoze ? I tak pojde bo chyba powinnam do pracy wrocic a moze uda mi sie ma zwolnienie przejsc zeby ominac przyjemnosc informowania o ciazy.. dam zwolnienie (oby) i tyle..

Akuku ja na bieżąco jestem z zatorami w piersi. Tydzień temu aż dreszcze miałam i gorączkę 39. Lyknij parę razy paracetamol i rób okłady z kapusty białej rozbitej żeby sok puścił i schłodzonej w lodówce. Po dwóch dniach powinno być lepiej a jak nie to lekarz. Myślę że w ciąży paracetamol można brać. A tak w ogóle to gratulacje :)

Akuku mi na taki zator o jakim pisze Aneta, w zestawie z gorączką, dreszczami i utratą przytomności pomógł paracetamol - to można bezpiecznie brać w ciąży:)

Hej kochane!

Chciałam bardzo pogratulować Ikasi i Akuku! Oby t były córki :) j tez juz wiem ze jeszcze urodze maluszka ale dopiero za jakieś 3-4 latka :) ah ah... ciąża to magiczny czas mimo ze nie lubię w ciąży chodzić

Dona spóźnione życzenia dla Antka! !!

Ogólnie to u nas choroby. Właśnie jako ostatnia zachorwalam na angine. Dodatkowo mam zapalenie macicy wiec antybiotyk antybiotykiem pogania. Chłopcy juz zdrowi ale tez mieliśmy jazdy pogotowem i szpitalem - Konrad goraczkowal do 41 stopni...

Adrian jeszcze sam nie poszedl... Konrad w jego wieku już biegał a ten jest strasznie ostrożny. Ale neurolog mówi ze juz dawno do chodzenia dojrzał tylko jest bardzo ostrożny i boi się upadku - woli raczkowac :) ale za to gada. I to bardzo duzo. Prosi jeść i pić. Mowi ze ma kupę. Nazywa przedmioty i pyta "co to?" Jak chce żebym coś nazwała.

Ogólnie teraz szalejemy z chustami bo Adrian to straszny lep i ciągle u mnie na plecach siedzi :)

Postaram się częściej zgalać

Fifka a jednak ;) dobrze poczekaj az podrosna chlopcy i później fajnie pomagaja :) i znowu parka hehe ;)

U mnie z zatorem lepiej dostalam receptd na antybiotyk w razie w ale cieply prysznic przystawianie emilka i kapusta daja rade u dobrze.

Fifka u mnie moze byc i chlopiec ..wiadomo ze jak mysle ze bylaby dziewczynka to serce mi bije 3 razy szybciej ale nastawiam sie na chlopca ;) tylko dziwnie dziwnie bo o hlopcu mysle a rozowe sukienki widze hahaha ;) co ma byc to bedzie..

A tobie zdrowka. Moj Emil tez nie chodzi..stawia max 4 kroczki ale woli raczkowac.. a Alex i Viki juz dawno chodzili i bievali w jego wieku ;)
Widocznie czekal az mama w ciaze zajdzie by decyzji nie zmienic jak zacznie uciekac szigun maly hahaha

Witam :)

Akuku GRATULUJE :))))

Fifka kuruj sie, swieta tuz tuz

Duzo Ci Adrian gada:) Moj po swojemu, ale za to bardzo rozumny cwaniaczek:) A rozpieszczony!!!! Do granic mozliwości...Wiem, moj bląd , mi w sumie kazdy sie dziwi ze drugi bejbiak a taki rozpieszczony.,ja jakiegoś fioła mam na Filipa punkcie:-)

Ostatnio wyrywał Natankowi ksiazke , a ze Natan nie chciał dać Filip złapał nerwa wstał wziąl samochod z lego i rzucił tym samochodem Natanielowi w głowę:( było płaczu no i sliwa została:no:

Ja żyję świetami na maxa, posprzatane juz mam , czesc zakupów zrobiona, prezenty są choinka jest:)))

mam pytanie do mam starszych dzieci , czy ktoraś z was ma dla pociechy Furby boom??? kupiliśmy Natasiowi bo mial życzenie Furby i gre langry birds star wars:) no i ciekawa jestem czy na dłuzsza mete ta zabawka cieszy, czy po kilku dniach pojdzie na półkę gdzies z tyłu...

Inomama taką depreche to chyba kazda z nas juz przechodziła, ja tez jakis czas temu sie żaliłam ...

reklama
Blanka, moja starsza ma Furby i bawiła się nią jeszcze długo po Gwiazdce. A teraz walczy o niego z Lenką, która uwielbia rozmawiać z nim po swojemu :)
Ja też już w świątecznym nastroju - dziś w planie ubieranie choinki a wcześniej fryzjer ;) jutro chciałam po południu zapakować prezenty dla Julki I męża, bo reszta już zapakowana. Ale to pod warunkiem, że Julka pojedzie ubierać choinkę do dziadków ;)
Miłego dnia dla Was!

Do góry