reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Heloł
I ja gratuluję samodzielnego chodzenia :) U nas też już niewiele brakuje.
Kaczuszka, ja zrezygnowałam z codziennego malowania paznokci - maluję na wyjścia i od stóp na codzień bo wytrzymują długo ;)
Na święta chcę zrobić żele i już będę robić co miesiąc, bo I tak niedługo do pracy czas, więc trzeba się ogarnąć ;)
Wrócą szpilki i garsonki :) Kocham moją pracę ;)

reklama
ja też mam certyfikaty z paznokci,ale w sumie to wstyd się przyznać-bo też nie mama kiedy malować...,znaczy czas bym znalazła ale to bez sensu-przy moich pracach to lakier trzyma się dzień...:baffled: miałam ostatnio hybrydy ale płytki mi szkoda,bo po tym strasznie zaczęły mi się łamać...:baffled:

Siva gdzie pracujesz ze tak pięknie się ubierasz?pewnie za biureczkiem?:-p

Pierwsze bombki ze wstążeczek zrobione:tak::-) Na razie wszystkie oddam na aukcje charytatywne:tak::happy2:
Uciekam bo pranie woła mnie, a zaraz z Szymkiem do dentysty<prywatnie oczywiście że>:baffled::crazy:

Jaguś,już wszystkiego próbowałam-łącznie z hardcorowym domestosem:-p troszkę lepiej już jest...Też był czas że było jak u ciepie,że ubrania waliły jak szmata od podłogi:baffled: przez co większość koszulek męża trafiło do kosza:sorry2: Hehe Jula też spryciara,Zośka pójdzie to za kilka dni i Julcia,one jedna po drugiej wyczystko :-D Tylko moja ma 6 zębów i idą już 4rki:-D je obie spotkać to by się zagadały:-D

Dzięki za info. A orientujecie się czy em nail, takie do domowego użytku są ok? Znalazłam na allegro zestaw z lampą.
Siva dokładnie. Nareszcie jak człowiek... No i szpilki, jak ja je kocham... No a teraz trudno w nich biegać :)

Hehe Milusia, nie pamiętam, kiedy w pracy siedziałam za biurkiem - chyba na spotkaniach pionu sprzedaży tylko. Ja zarządzam podleglym mi regionem i odwiedzam partnerów biznesowych w placówkach. Czyli do auta inne buty, a potem siup w szpilki ;)

Gratulacje dla chodzących maluszków. Mój Wojtuś jeszcze nie chodzi ale próbuje wstawać i dziś próbował przy stojącym dvd które się przewróciło. Na szczęście nic się nie stało. Poza tym ciągnie wszystkie kable, a butelki z wodą do picia traktuje jak kręgle wszystkie muszą leżeć.
Co do paznokci to nie pomogę. Chętnie poszłabym do kosmetyczki ale na paznokcie to nie jest chwilka więc nie mogę z Wojtkiem iść - no więc same rozumiecie. Tęsknię też za fryzjerem i farbowaniem. Lepiej się czułam z farbą na włosach, ale jako że nie dużo mi brakuje by być łysą to farbowanie odpada nie wiem na jak długo. Grunt żeby odrosły. W tej chwili mam np. Grzywkę to odrosty z czasu jak Wojtuś miał chyba 3 miesiące.
Któraś mama pisała że zabawki z fp w Tesco są? Napisz proszę jakie bo ja nie mam Tesco w mojej miejscowości i zastanawiam się czy jechać? Mi się marzy ten chodzik do pchania, ale też można na nim jeździć - nie wiem jak to się dokładnie nazywa?

hej:-)

cleopatra- ja pisalam;-) u mnie w tesco byly w promocji: szczeniaczek uczniaczek, wesola malpka, te szczeniaczki na dobranoc, jakis zestaw lekarza- to tyle z tego co zapamietalam...

u nas kolejna cudowna noc! jedna pobudka i spanie do 9!!! jeju nie pamietam kiedy tak wyspana bylam:tak: a ja caly czas szukam prezentow...w tym miesiacu chce liste zamknac,bo w przyszlym kasa na roczek potrzebna bedzie;-) najgorzej z tesciowa mam, bo nie mam pojecia co by jej sie przydalo...

Mi sie powoli zamowienia sypia ;) zobaczymy jak to bedzie ;);) na przyszly tydzien 2 tort plus figurki z ftozen ktorw juz mam gotowe calkiem niechcacy ;)

Jeden tort dla pielegniarki lubiacej kozy ;)

A deuhi na rocznica k dla dziewczynki jeszcze do potwierdzenia temat.

Na 6 grudnia mam juz zamowienie i na 11 stycznia. .. a pewnie dojda kolejne ;) ciesze sie...

Wczoraj doatalam ponad 20 like na fb :)

reklama
Do góry