reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

WItam się.
Wczoraj okropny zabiegany dzień. Z newsów - Laura polubiła moją mamę, już przy niej się nie drze wniebogłosy. Ukochała też zwykłą zawieszaną hustawkę.Już i u mnie taka wisi w futrynie. Noc też lżejsza, pobudki co kilka godzin - nie minut!!!
A i wskoczyłam do fryzjea, mam grzywkę :)
Ja w końcu wczraj antybiotyk wykupiłam, ale wciąż czaję się, aby go wziąć :)
U starszego wczoraj 2 zęby wypadły, górna jedynka i dwójka. W sumie stracił juz 5. U LAury 2 dolne są a reszty nie widać.
AKUKU nie przejmuj się koleżanką. Nie wie jak wspaniale mieć dziecko i się tego nie dowie, póki sama go mieć nie będzie
INOMAMA kocham Twoje posty
FIFKA mozna karmic z tym antybiotykiem, tzreba tylko dawać probiotyk dziecku, ale ja Laurce daje cały czas
IKASIA sto lat cie nie było. Ja bym kupiła taki większy z odpinanymi bucikami. Tak aby na cały sezon zimowy był. JA mam 4 i każdy na rozm 74cm. Jeden w granacie dla siostry dałam, bo ma synka 3 msc, ale skubany zaraz Laurę przerośnie
DONA dobrze mówią, ze czym młodzsze dziecko tym lepiej przechodzi ospę
ELAMA Laura póki co to kłóci się z chomikiem :)
PAPAGU moze kiedyś bym nie pozwalała na to, a teraz uważam tak jak ty, niech poznaje świat :) wiec i wnętrze szuflady. ALe już taka z garnkami itp to nie daję, ale ze stanikami czy skarpetami jak najbardziej
AKUKU zaj**** tort!!
NISIAO LAura w 74 kombinezonie śmiga :) DUża dziewczyna z Twojej Kini
GRUDNIÓWECZKA jej wspołczuje, u mnie dzieciaki na szczęscie oddzielnie chorowały, bo bym sfiksowała :)

reklama
Akuku fajny tort, masz talent :) Super! Tylko odpoczywaj czasem :)

Siva najlepszego dla córci na te 9 miesiecy :p

Nam zostało jeszcze dwa dni podawać antybiotyk, Mały kaszle nadal , boje się ze trzeba będzie przedłużać .

Inomama a na YT masz konto?

Inomama, ja zawsze wrzucam na picasse, potem ustawiam dostepnosc dla osob majacych link i wystarczy:) YT kazdy moze zobaczyc, picasso bardziej prywatne

I dolaczam do prosb, chcemy film :)

reklama
Inomama ja wrzucam na you tube i tez zaznaczam ze koga ogladcac tylko osoby ktore maja link.

Ojj dziewczyny dziekuje za te mile komentarze ;);) roslam do nieba normalnie ;);)

Grodnioweczka nie wiem jak to jest z wysylka tortow ale sie dowiem bo w koncu rodzina w polsce i zawsze to inny prezent by byl ;);) wiem ze jakos wysylaja torty ale moze one sa robione z kremem maslanym ?nie wiem poszukam.
Ale jak nie tort to zawsze cigurki moge slapc..

Fifka zadawalam pytanie na grupie o zrobienie tortu dla was ale zadnej odpowiedzi nie dostalam... nie wiem..ale wpusz w google swoje miasto i torty to na pewno kogos znajdziesz..jakby co to daj znac co z tymi figurkami ;)

Do góry