reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

hej:-)

nisiao- buziole dla ksiezniczki na te 9 msc;-)

ikasia- no wreszcie sie odezwalas kobieto!:-) jesli o stroj zimowy to ja mamdla Arka przygotowany tak" kurtke puchowa, plaszczyk ocieplany, kombinezon z butkami i bez - wszystko w innym kolorze :-p takze ja gotowa na kazda pogode jestem a mysle,ze kombinezon bez bucikow plus kozaczki cieple i bedzie ok:tak:

reklama
Kasia widzę Was nie zaskoczy zima :)

Niesiao naj naj naj dla królewny na te 9miesiecy :)

Ja jak juz pisałam mam 2 opcję na zime dla Fifcia kombinezon jednoczęsciowy, ale buty osobno. No i spodnie ocieplane na szelkach plus kurtka :) Też sie sporo zastanawiałam nad tymi butami ;-)

Filipa położyłam spać , mam chwilkę na szybką kawę i biorę sie za zupkę dla małego.

Witam i ja. Pogoda i u nas paskudna. Ale już lekarza odwiedziłyśmy z rana. Było omówienie wyników badań krwi. Mój mały bladzioch po prostu ma taka arystokratyczna cerę bo hemoglobina ponad 11 czyli idealnie. Poza tym zaszczepiłyśmy się na wzw. Teraz śpi zmęczona płaczem.

Ikasia - witaj :) i zostań!

Nisiao- najlepszego dla Kini!

Kasia - garderoby twojego syncia nie powstydziłaby się nie jedna panna - chodzi o ilość i różnorodność kolorystyczną :D

Co do roczku w kościele to u nas też takiej tradycji nie ma i trochę nie mogłam załapac o co chodzi jak czytałam na początku, ale widzę, że nie tylko ja tego nie znam.

No i się pochwalę jaka moja mała córcia juz "mądra". Od 2 dni jej ulubioną zabawą jest kłótnia ze starszą siostra!! Wystarczy, że Oliwia do niej podejdzie i powie NIE, mała od razu wtedy DA i tak na zmianę :-D a powiem wam szczerze, że długo tak potrafią. Wczoraj całą drogę powrotną od babci czyli ponad 30 minut. Ubaw z mężem mieliśmy po pachy bo mała z coraz większą złością i głośniej to DA krzyczała :-D

Oj Kasia ale asortyment:)
My na razie mamy kombinezon jednoczęściowy ze stópkami, więc wersja bez bucików, a na później pewnie też postawię na kurtkę+ciepłe spodnie:)

Dziś jedziemy szukać fotelika - mam nadzieję, że już z nim wrócimy:)

Miłego dnia:)

cze laski!

jeśli tak będzie codziennie, że lalka ma pojdzie spać grzecznie, to ja normalnie wracam do żywych:)

idziemy na spacerek potem i mam pytanie w związku z tym: co teraz zakladacie dzieciom???bo jest tak zimno, ze zastanawiam się, czy dzis rękawiczek nie założyć. I jej i sobie! wymyślam bzdury? weźcie napiszcie...

Siva - ucałowania dla męża zatem:) udały się urodzinki?

Ikasia - fajowsko jak nie wiem, ze piszesz:) my mamy opcje dwie-kombinezon calościowy, na nozki też i kurtke, butki, a na to śpiwor do wózka. W sumie jeszcze nie mamy, ale zamowilam dziś:)

Elama - super zabawa:) musi być niezły ubaw!

Jaguś - powodzenia w zakupach:)

wszystkim małym i dużym - zdrowia!!!!

Elama- zgadza sie! maz mnie z domu chce wyrzucac, ze tyle ciuchow Arkowi kupuje:-p ale czesto na allegro cos wylicytuje albo na promocje trafie to jak synkowi nie kupic:-)

Hej.

Ja nie spie juz ponad dobe.. do 5 rano robilam tort a na 6 do pracy szlam.
Za godzinke kobieta przejedze odebrac tort i sie poloze z emilkiem ale ledwo na oczy widze juz.
W pracy czulam sie jak nacpana..nawet nie mam soly was doczytac ale pozdrawiam ;)

Aaa i mam kolejne 2 zamowienia i to na ten sam dzien.

reklama
Do góry