reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ja śpiwork kupiłam już, ale ten jest super :)

U nas też żęby stały w miejscu długo, ale jak nagle posypały się to cała górna szczena szt 4 w 2 tyg poszły :)
Dzisiaj chyba pierwsza noc po tych strasznych od kilku miesięcy karmienie po 7 razy w nocy, dzisiaj tylko 2 i co... Zamiast się cieszyć mam big cyca masakra, nie myślałam że jestem tak mlekodajna jeszcze. Młody nie dostał kaszki rano tylko mam za zadanie wypić mnie. Teraz poszedł spać z cycuchem, wstanie znowu cycuch... Masakra już dawno tak nie miałam. A jak na zlosć całe 9 mcy nie korzystałam z laktatora i w zeszłym tygodniu dałam sis bo ma termin na niedzielę.... Chyba wyślę m po kapustę i nie dosyć że @ to będę waliła kapuchą. To jest SEXI MAMA

reklama
Hej hej!

I nas choroby już puszczają :-) Konrad dzielnie maszeruję już do przedszkola - BOSZ... jak ja teskniłam za tym czasem wolnym... Adrian bierze antybiotyk ale już się czuję o niebo lepiej.

Vinga
o widzisz... a u nas cycek w ogóle jakiś czas poszedł w odstawkę... karmiłam 2 razy na dobę a teraz znowu cycamy z 4 razy w ciągu dnia. :-) Już myślałam ze Adrian mi się odstawi a tu niespodzianka!

Super pokrowiec! Ja to choruję na ten kocyk od ciebie... ale w tym miesiącu tyle rzeczy się zwaliło - na samo auto 600zł poszło - że nawet nie ma szans o czymś takim myśleć...

Inomama hahaha nie jesteś sama! Ja już wiem co chłopakom kupie pod choinkę! :-) To będzie wspólny prezent! A dokładniej sanki podwójne. O takie:
2789529835_4.jpg
W sam raz prezent :-) Myślę jeszcze nad prezentem dla Adriana na urodziny... bo jeśli chodzi o rodzinę to u nas daje się raczej "symboliczne" prezenty typu jakieś kosmetyki, kapcie itp. (teściowej to akurat portfel kupie...)

Kasia
haha zazdroszczę.... u Mnie Adrian nigdy tak długo nie spał...

Ja podobnie jak Kasienka nie spiesze się z butami... Moj Konrad jest ze stycznia przecież... w domu biegał w skarpetkach a chodzić na podwórku zaczął w sumie po zimie dopiero... bo w tych "traperach" bardzo ciężko było mu chodzić - w sumie tylko za rączkę szedł... Ja bardziej chce zainwestować w coś dobrego na wiosne. A dla stópki najlepiej jak ma "swobodę"

Dona
i jak u was zdrówko?

Dzisiaj jadę starszaka ostrzyc :-) Będzie fajnie wyglądał :-D Może i odrobinkę mi Adriana podstrzygą... bo wkurzają mnie te włosy na uszkach...

Załączniki

• 2789529835_4.jpg
    2789529835_4.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 47
Vinga bez pokrowców jakieś 130zł a z pokrowcami jak na zdjęciu koło 200. Na Allegro są. Mają i drążek do pchania i sznurek do ciągnięcia. Przy dwójce fajna sprawa bo toż dwóch sanek nie uciągniesz...

Fifka bliźniaki w tamtym roku dostali dokładnie takie pod choinkę:-D tylko bez śpiworków-już oni na to za duzi :-D fakt że w tamtym roku za bardzo nie jeździli bo nie było śniegu,ale w tym roku z Zosiakiem nadrobią:tak: także pomysł super;-):tak:

Siva ja też bym jeszcze odpuściła kupno bucików(Zośka ma-bo dostała od koleżanki tysiące par:-D ale ona nie cierpi mieć "takiego dziwactwa" na nogach-nie ważne jaki rodzaj:-D będzie kopać póki to nie nastąpi-skarpety to też wróg:baffled:).Może lepiej kupić jak mało postawi już samodzielnie pierwsze kroki?

Ino A Kajtek jak się odnalazł?Nowe otoczenie,nowa szkoła?

Vinga Sanki dwuosobowe podwójne dla bliźniaków PRODUCENT (4674792459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Milusia ja właśnie też się zastanawiam czy te śpiworki potrzebne... bo w sumie i koc się nada...

Jeszcze co do butów... ja pamiętam z Konradem jak on się uczył chodzić. To okres gdzie dziecko ciągle pada, potyka się itp, Nakładając buty jeszcze bardziej utrudnia się te pierwsze kroki i naraża na upadki... - przynajmniej Konrad przewracał się o buty strasznie na początku. Adrian ma adidaski ale to tylko do wózka. Teraz jest na etapie chodzenia przy meblach i gdybym dała mu chodzić w butach to miałby na pewno juz nie jednego guza :-D

Ja butów nie uznaje tylko jak ma chodzić po dworze a tak w rajtuzach albo gole nogi
Spiworek też mi się nie sprawdza na razie ale moze dlatego ze za goraco bylo bo sie piec wlaczyl

Ja na moment, bo Filip robi jakis strajk :szok:

Osłuchowo wszystko ok; kaszel moze byc jakis wirusowy, gardło czyste,
Moja kulesia mała wazy 10,5
Wychwalony, ze swietnie sie rozwija wiec dzis mi bardzo miło :)))))

reklama
Do góry