reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

temat kombinezonów widzę :) jutro mają być w lidlu kombinezony
a ja się pochwalę
Zobacz załącznik 648951dziś uszyłam śpiworek dla Gabrysia :)

Fifka mój praktycznie tylko na cycu :) jedynie co obiadek mały zje a reszta to jeszcze mleko. a jak był chory to tylko mleko, bo jedzeniem się krztusił przez katar

reklama
heloła!

niebywała sytuacje się zdarzyła otóż: Laura śpi, Kajtek śpi, mąż w pracy, ino kot grasuje. Jak koń biega po schodach. Bo na pewno nie jak kot. A ja kawkę zrobiłam i kompa odpaliłam, ostatni raz....nie wiem kiedy tak było. Komórka ino w przerwach. Dobra, wie, ze powinnam prasować, ale mam to gdzieś:)

z takich nowości to u nas 1 ząb, po półrocznym chyba przebijaniu i w umie, to tak myślę, może ten jeden Jej starczy??? waga 9 kg 2 tyg temu była...a wzrostu to nie wiem.
Pani napisala wczoraj do mnie z przychodni list miłosny, ze 26.10 będą szczepienia na gruźlicę i że mam dziecko przyprowadzić. Bo my nie mieliśmy wcale tego, jak pamiętacie. I się tak głowię...olac gruźlicę? czy szczepić?tylko raz się na to szczepi?

Vinga - cudowny śpiwór! ja właśnie za czymś takim się rozglądam, ale nie wpadłam na to, że samej mogę...w sumie to pewnie tylko z korzyścią dla Dziuni:)

Tina - jak wieści o zdjęciach? udało się odzyskać?

Blanka - jak u lekarza? czysto osłuchowo?

Milusia - ja się mieszka? no luuuuz na razie...trochę nuda się wkrada. Bo ile można siedzieć z laską małą. A jeszcze tak, jak teraz, 3 dzień bez wyjścia się szykuje, bo leje i leje i leje...Ale z drugiej strony, jak pomyślę o pracy, to.....kurde 4 lenia przerwa to masakra!!!i pragnę i się boję okrutnie. hhahahaha, uwierzcie mi, nie wiem jak to zrobiłam, ale właśnie wkleiłam zdjęcie Billa Gatesa:) już kasuję, już:):):)
a domek się mi podoba, ale to mi:)

wiecie, co? ja nienormalna jestem, bo już myśle nad prezentami świątecznymi....

Witam się i ja ranna porą :)
Inomama, gratki zęba :) Suknię dostała osoba?
Tina, mam nadzieję, że zdjęcia się zachowały.
Vinga - śpiworek fajny. Ja mam oryginalny z wózka, więc na szczęście nie muszę kupować. Kombinezon też mam po starszej, więc luz. Teraz szukam pierwszych butów takich skarpetowych do chodzenia, bo Lena wszędzie chce wstawać i pewnie lada moment ruszy.
Blanka - zdrówka! Taka pora przyszła, że ciężko czasem uniknąć infekcji.
Aaa i nie tylko Ty Ino już o prezentach myślisz ;)

Lekarza mamy na 12;45 , teraz Filip wstał i grasuje.
Inomama gratki ząbka . Moj ma dwie sztuki póki co :)

Wczoraj miał dzień spania( 3 razy w ciągu dnia to u nas nowosć) za to gorzej było zasnąć na noc . i straszny mial kaprys napierdzielać w laptop, a jak nie pozwolilam było wycie :szok:

hej:-)

my z Arkiem godzine temu wtalismy:tak: wyspalismy sie dzis,oj wyspalismy :-) sniadanko zjedzone, to zbieramy sie na zakupy za chwilke.

Inomama- a nad prezentami ja nie tylko mysle, ale pare juz nawet kupionych mam:-p

Siva skarpety z abs chyba wystarczą, te buciki skarpetkowe często dziwnie sie układają i dziecko źle chodzi.
a śpiwór uszyłam bo odstraszyły mnie ceny nowych, 100zł szkoda mi wydać, a tak to wydałam 30zł :p i mam jaki chcę :) jeszcze chcę uszyć śpiwory dla Nanka ale takie do spania na noc, bo strasznie się odkrywa. a tak to zamiast kołdry my miał :)
Inomama ja bym olała ... z resztą wiecie :-p gratki ząbka :) nam też ostatnio górna jedynka wyszła wreszcie

Siva moja staje juz od ponad miesiaca i chodzi przy meblach ale z ruszaniem prawdziwym jeszcze moze troche minac :) moj starszak stawal od konca 6 miecha i co ? zaczal chodzic w 10 ... takze ja bym sie nie spieszyla z butami ... wystarcza skarpetki z absami

reklama
mi tez wydaje sie ze jednak skarpetki sa najlepsze, zreszta wszedzie zawsze mowia ze najlepiej jakby dziecko chodzilo na bosaka wiec kazdy bucik jest juz jakims utrudnieniem dla stopy takiego bobasa

a u nas noc spokojniejsza moze ten lek troszke go wycisza

co do ząbkow bo piszenie my mamy 2 na dole ale lada chwila wykluja sie 2 gornej jedynki bo juz prawie je widac

Vinga super śpiworek. ja na zime mam taki na sanki a do chodzenia 2 czesciowy bo dostal w zeszłym roku na gwiazdke i mam nadzieje ze bedzie dobry. ale nawet nie pamietam jaki rozmiar. a co do spiworkow do spania to tez mam dla malego jeszcze po oliwce ale ani ona ani on w tym nie spia bo strasznie ruszaja sie w nocy a to im ogranicza ruch i przeszkadza w spaniu,czego bardzo żaluje bo stale rozkopani sa

zdrowia dla chorowitek

milego dnia

Do góry