reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Vinga cudne wieści:) Cieszę się , że na strachu sie skonczyło i z Gabrysiem wszystko idealnie.

Dona , szkoda Antosia. oby szybko ta ospa minęła.

Agagsm ja też sprzedaje ubranka niektóre, teraz troche mniej bo zaczęłam przekazywać je na bazarki-aukcje dla chorych dzieci :) a to sprawia mi większą frajdę niż bym miala je sprzedać

Inomama kobieto ja to Cie kocham normalnie :)

reklama
dzięki dziewwczyny za życzenia powrotu do zdrowia Antka, nawet nie mam czasu was poczytac bo stale musze go nosic, bo on chetnie sam sie bawi ale przy tym przemieszcza glownie na brzuszku a musze mu to ograniczyc, i teraz jeszcze czuje ze jest jakis cieplejszy wiec mozliwe ze w nocy bedzie podwyższona temperatura. zdjęcie umieszcze na wątku ze zdjęciami

wITAM

mAm pytanie
Kindze na pleckach kiedyś wyskoczyła dziwna plamka skladająca się drobnych chrosteczek,taka szorstka,potem zjaśniała prawie,że zeszła i teraz znowu się pojawiła jakby większa,czasem tez na zgięciu rączek,no o pytanie czy to może być z uczulenia znowu na coś,teraz to już trudno wyczuć,może żółtko jajka,spróbuję na jakiś czas odstawić...

Tera ta plamka jest jakby taka sucha jasniejsza

dona - biedny Antoś, strasznie żal gdy maluszek musi tak cierpieć, a więc SIŁY dla was :wink:

vinga - cudnie, cudnie!! A pisałam Ci już dawno temu, że na pewno bedzie ok, że z moją starszą córką była b. podobna historia. Kilka miesięcy żyłam prawie w rozpaczy po czym sie okazała, że jednak ok

inomama - witaj i pisz częściej! Te zgrzyty wynikały z niedoborów pozytywnej energii. A więc wracaj i nadrabiaj!

Witam się wieczorkiem! M mecz ogląda i ja chcąc nie chcąc też!

Vinga gratulacje! Wreszcie wychodzicie z Gabim na prostą bo najpierw nóżki potem nie wiadomo co z główką. Co jak co ale zdrowie najważniejsze. Bardzo się cieszę:)
Dona trzymam kciuki by to paskudztwo szybko przeszło i lepiej bez temperatury &&&
ja dziś też nie przytomna bo młody popłakiwał w nocy a nad ranem to kilkanaście razy chyba zęby idą na potęgę. Ostatnio nawet ślady na szczebelkach od łóżeczka zauważyłam. Mamy już 2jedynki na dole i do góry i jedną dwójkę do góry w sumie 5
Inomama jak ja się cieszę że jesteś, uwielbiam twoje posty. Wpadaj tutaj częściej. Zakup więcej kapci żeby Laurka miała wybór i niech się kobitka mody uczy.

reklama
No mleko pije dla alergików,ale może od żółtka jej to wychodzi.

Teraz jestem na etapie szukania kombinezonu dla Młodej i mam problem,nie problem-jaki rozmiar?
W sumie zima może przyjść szybko i trwać do marca,no i teraz pytanie jaki rozmiar byłby najlepszy,w sumie 1,5 miesiąca temu Kinga była dokladnie mierzona i miała 74cm tak więc teraz nie wiem ile będzie i w sumie nie wiem czy lepiej kupić rozmiar 86 cm czy 80cm

Za kombinezonem patrzyłam z h&m akurat

Dona przechlapane z tą ospą,oby to łagodnie przeszli i będą mieć za sobą.

Vinga
super wiadomości,bardzo się cieszę

łoo matko,ale narukowałyscie tych postów,kiedy ja to nadrobie a i tak starłam się coś podczytywać a widzę,że jednak mam Duuuużee braki :)

Rany kiedy to zleciało,już roczek coraz blizej,czasem człowiek sobie przyspiesza ten czas,ale w sumie żal mi że tak to leci,że ten fajny czas tak ucieka....wspomina sie porodówkę i ten czas oczekiwania-kiedy to było...

Ostatnia edycja:
Do góry