reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
vinga- lekarz twierdzi,ze wapnia, no chyba, ze to przypadek,a wapnia z czym innym zjadala za duzo (teraz na lekach mala jest)... a nasz pediatra tak wlasnie powiedzial- jogutr naturalny i mus owocowy dodac:tak:

Na stronie danonków pisze że podawać po konsultacji z pediatrą, kiedyś pamiętam że wiek był okreśony 3 lata (jak jeszcze średniak był mały, pamiętam bo pediatra nie kazała mu podawać inne serki były ok, a ten nie) teraz też widzę na ich stronach nowość serek pierwssy od 10 - go miesiąca, ale nie znam go.
A co myślicie o deserkach jogurtowych w słoiczkach dla niemowlaków? Tak ostatnio dla spróby kupiłam czy młody będzie jadl - nawet smakowało mu, choć on nie lubi owoców. Ale taki słoiczek stoi sobie w sklepie nie w lodówce, ma datę ważności dlugą jak inne słoiczki ... Dziwne nie?
Ja uwielniam jogurt z cynamonem i miodem, dzieci moje duże też. Można tez jabłko zetrzeć, albo owocki maliny np i posypać płatkami owsianymi albo musli... Mniam

słoiczki dla dzieci i tak samo te jogurciki typu nestle też bez lodówki stoją... moim zdaniem to samo za siebie mówi. ;-) wolę dać kawałek banana w łapkę :p a mój jogurcików i tak nie może więc nie mam problemu :-p

kaczuszka- ja taki sloiczek gerbera "jogurt z owocami" kupilam na probe. Arkowi smakowalo bardzo, ale teraz juz bede tylko mu dawac domowe deserki, czyli musy owocowe + jog naturalny:tak:

i jeszcze pytanie- jak alergia na nabial moze sie objawiac? tylko wysypka?

Ostatnia edycja:
Kasia u nas wysypka takie suche place + zielona płynna kupa + śmierdzące bąki. to wszystko od nabiału, nawet śladowa ilości zjedzone przeze mnie powodują takie objawy :(

reklama
Do góry