Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Adi też ciągłe wstaje... Próbuję chodzić i wychodzi mu to raz lepiej raz gorzej... ale szczeże wole tenczas pilnowania jego głowy niż czas niemowlęctwa (oczywiście chodzi mi o niemowle plus starszak) Boże jak ja strasznie wspominam te nasze pierwsze pół roku :-( Trauma dosłownie... tak mi ten czas obrzydził "wczesne macierzyństwo" że jak pomyślę sobie o kolejnym dziecku to aż mnie strzącha. Nawet marzenie o córci mi przeszło niemal zupelnie... ja już chce iść do pracy i troszkę "odżyć". Wyjść z koleżankami na piwo... oj... bardzo potrzebuję odpoczynku.
Akuku a wiesz.... bardzo bym chciała takie figurki z "Angry Birds" plus wielka (boże... na śmierć zapomniałam jak to się nazywa... to co strzela...) :-) Dogadałybyśmy się co do ceny mam nadzieję.., :-)
Mirka dzięki ci bardzo za przepis! Ja jeszcze się zastanawiam nad "tortem" bez kremów. W sensie biszkoptem przekładanym owocami i galaterką. Proste i na pewno będzie smaczne.
Marika o matko :-( jak nie urok to.... zdrówka!
Sylka 100 latek też dla twojego bąbelka! :*
Siva tobie też zdrówka... nie zazdroszczę...
Akuku to i twojemu raczkowi gratuluję!
U mnie ostatnio koszmarne noce... jak nie Adrian to dzisiaj Konrad - coś go w buzi boli... nie wiem czy to ząb czy jakaś afta,... idziemy po 14 do lekarza... ledwo na oczy patrzę.. :-(
Akuku a wiesz.... bardzo bym chciała takie figurki z "Angry Birds" plus wielka (boże... na śmierć zapomniałam jak to się nazywa... to co strzela...) :-) Dogadałybyśmy się co do ceny mam nadzieję.., :-)
Mirka dzięki ci bardzo za przepis! Ja jeszcze się zastanawiam nad "tortem" bez kremów. W sensie biszkoptem przekładanym owocami i galaterką. Proste i na pewno będzie smaczne.
Marika o matko :-( jak nie urok to.... zdrówka!
Sylka 100 latek też dla twojego bąbelka! :*
Siva tobie też zdrówka... nie zazdroszczę...
Akuku to i twojemu raczkowi gratuluję!
U mnie ostatnio koszmarne noce... jak nie Adrian to dzisiaj Konrad - coś go w buzi boli... nie wiem czy to ząb czy jakaś afta,... idziemy po 14 do lekarza... ledwo na oczy patrzę.. :-(