PustisziJak czytałam jakie problemy miałaś z tym suwaczkiem,to zaraz mi się przypomniało,jak ja na początku forum miałam instrukcje od dziewczyn co i jak po kolei wklejać,Dżizas niby nic a jednak
spoko,nie jestes sama,czasem to wszystko zgmatwane jest.Nastrj już chyba lepiej co?od ostatniego razu jak byłam,był mały dołek...
Takie smakowitości tutaj dajecie na pomysł,że aż mnie ssie w zołądku.Naleśniki z serem feta i szpinakiem.Nigdy nie robiłam,a trzeba by było,bo jednak to witaminki.A używacie mrozonego czy świezego szpinaku.Czasem tak jest,że chce sie dobrze odżywiać,ale tak do końca to nie wiadomo czy przetwarzając warzywa na zupę itp czy nie wygotuje się tych witamin,bo zbyt duża odbróbka termiczna.Ja jestem w tym temacie antytalent.
Blanka87 umów się na USG WCZEŚNIEJ,będziesz spokojniejsza.jA byłam na wizycie ostatni raz dwa tyg temu,teraz ma wizytę 26 czerwca,dlatego że gin poszedł na urlop,ale już wtedy mi mowił,ze na następnej wizycie a to będzie 11 tydzień,to bedziemy ustalać termin badań czyli te mierzenie itp,Prenatralne zcy jakoś tak.Idź lepiej do innego gin,będziesz spokojniejsza.