reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

Kiedy wozi się dziecko w foteliku tym od 0-18kg przodem do kierunku jazdy? Dziś Laura tak jechała, bo nas szwagier podwozil i bardzo jej się podobało. Nie płakała, nie krzyczała. Nawet jak wyszłam z auta to się nie darla tylko z sxwagrem powiedziała.
Ją mam taki fotelik po synka i ma wkładkę dla maluszka

reklama
Marika a Laura juz siedzi ? I czy masz opcje rozkladania fotelika ? Ja wozilam jakos od 9 miesiaca chyba. A emil nie płacze wiec bedzie jeździł bo ja w foteliku do wozka przekładam. Tak mi wygodnie ;)

Siedzi. Tak on jest od urodzenia ale dla maluszka to go tyłem sie montuje a dla starszego przodem. No właśnie ją też używam foteliku plus stelaz. Tylko tak ładnie siedziała

My też przesadziliśmy już młodego do takiego fotelika jak Siva - jest on wyższy i maluszek może obserwować co za oknem się dzieje - Adaśkowi się podoba i nie marudzi że jedzie tyłem. Te foteliki z wózków 3w1 mogą już być małe naszym maluszkom, są niskie i widzą tylko fotel samochodowy przed sobą i może im się nudzić...

Laura ma problemy w zasypianiu, a w samochodzie to już w ogóle. Drze się tak, że bębenki pękają. Często głośna muzyka pomaga i wtedy usypiania się. U nas w tym małym foteliku to jeszcze budka jest strasznie mała, prawie nad głową

reklama
Do góry