reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Dona, mały na szczęście nie ma gorączki ale i tak wolę to sprawdzić, nigdy nie miał czegoś takiego na języku.

Akuku, mi też jakoś te trójkołowe nigdy nie pasowały.

Cicho tu dziś, wszystkie mamuśki na dworzu :D ja się szykuję do tego lekarza, mały śpi

reklama
Akuku witaj w klubie mnie tez okropnie gardlo boli.
boje sie ze malego zaraze.
dzisiaj jestem zabiegana bo bede miala gosci Oli konczy 6 ms :D

Czarnooka nie powinien sie zarazic ;) postaraj sie tylkoe nie całować go choc wiem ze yo trudne ;) ja to w sumie sie viesze ze mnie gardlo boli bo ostatnio emis dlugi mial kaszel i zawsze jakies przeciwciala mu dam ;)

No i Maciek ma wirusówkę, pewnie to samo, o czym pisała Dona. Dostaliśmy nystatynę do pędzlowania pysia.

Czarnooka, ja od niedzieli byłam cała zaflukana i bolało mnie gardło, myślałam, ze mały coś złapał ode mnie a tu ma wirusówkę z powietrza. Sto lat dla Oliwierka!

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim!

młody już śpi. Jutro mamy dzień pełen wrażeń bo przed południem rehabilitantka a po południu umówiłam nas do chirurga dziecięcego żeby sprawdził co i jak z siusiakiem bo mi nadal stęka przy sikaniu. Boję się. Tyle się to moje dziecko bólu nacierpiało przez tego konowała:( mam wyrzuty sumienia ale nie myślałam że tak przebiegnie tamta wizyta.

Malinka mam nadzieję że Maciusiowi to minie i że nie będzie Ci ulewał po tej nystatynie.

Czarnooka mnie nie boli samo gardło ale z zewnątrz szyja jak dotykam.

Akuku co do wózka nie pomogę bo my mamy 4 kółka i do tego od jakiegoś już czasu spacerówka

Cleopatra ja bym napisala skarge na tego lelarza... a Ty nie miej wyrzutow sumienia bo to lekarz powinien sie Ciebie zapytac/poinformowac co na zamiar zrobic.. konowal jak nic..

Wozka nie kupilam bo w stanie oplakanym.. na zdjeciach ladnie wyglądał...

wróciła do mnie przesyłka i wiecie co listonosz chyba się pomylił bo wziął odemnie tylko 18 zł a miał wziąśc 40,80 za podroz przesylki w 2 strony :D:D:D

Cleopatra, na razie raz czyściłam buzię tą nystatyną i póki co nie ulewa. Zobaczymy, jak będzie jutro. Biedny twój maluszek, mam nadzieję, że szybko przestanie go boleć :*

Akuku, dobrze że pojechałaś zobaczyć ten wózek. Chociaż ja swoją gondolę kupiłam z allegro oceniając stan tylko na podstawie zdjęć i się nie zawiodłam, no ale nie zawsze się trafi na uczciwego sprzedawcę.

Czarnooka, to ci się poszczęściło :)

a Maciek dopiero usnął, łaził po nas, wspinał się, jak ma za co się złapać to wstaje z klęku :szok: a najlepsze jest to , że siedzieć stabilnie mały łazęga jeszcze nie potrafi :-D

reklama
Czarnooka no i fobrze ze wzial tyle ;) do dobrego dobro wraca ;)

Malinka gondola to przewaznie nievjest zuzyta tylko bardziej spacerowka i fotelik... a tu zrobili zdjecia Z takimi ochraniaczami a w srodku syf... (wozek nowy 250) a oni chcieli 100... ja bym za 50 f nie wziela :/ serio

Do góry