reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

czesc, wybieramy sie na spacerek, jedziemy jednak jutro bo mezowi cos wypadlo w pracy i jutro musi sie jeszcze tam zjawic. ^^^Akuku pytalas o moja jazde , bylo fajnie, chyba polubie jazde samochodem :) Najwazniejsze to jezdzic i jeszcze raz jezdzic zeby nabierac doswiadczenia :-)

reklama
Nisiso ale czemu ograniczysz ? Zawsze lepiej 3 razy zapytac.
Ja szczerze powiem ze nie kuman tego glutenu i w uk nie ma tak... a przynajmniej nic o tym nie wiem ;) no i ja chyba bedevrobic jak przy starszakach ;)

Kamag hehe bedzie musial sie przyzwyzaic ;) . Powiedz mu zeby buzia oddychal hihi ;)

Sylka to fajnie ze jazda sie podobala ;) to fakt trzrba jezdzic ;) ja uwielbiam jezdzic i nie mam stresu życzę Ci zeby jazda byla zawsze przyjemnoscia ;)

A mnie coś gardło boli ;/

Milego dnia ;)

Cleo tak ja wyrabiam malemu dowod bo mieszkam praktycznie na granicy czeskiem i czesto przechodze albo transytem jade przez czechy. a chodze nawet do kosciola i zabieram malego i jak udowodnie w razie czego ze to moj syn a nie zabrany jakiejs czeskiem matce? zdjecie juz zrobione, podanie wypelnione, tylko teraz wizyta w urzedzie gminy i zlozenie dokumentow i obecnosc obojga rodzicow obowiazkowa

Emily 5 ząbek matko jak te nasze Antki sie różnią:) u nas nawet dziąsła niezmienione jeszcze

Hope ja jeszcze sobie nie pozwoliłam na kapustę

Akuku ja robie na Bebico a kaszkę aktualnie mam z Bobovity jabko/śliwka na zdrowy brzuszek. mojemu bardzo smakuja tez kaszki, otwiera pyszczek jak maly ptaszek:)

Kaczuszka a moje puzzle nie śmierdzialy, boze mam nadzieje ze nie sa trujace

Kamag moj nigdy nie przewijal z kupy a nie moze jeden raz jak ja mialam zabieg robiony czyszczenia macicy na zywca i lezalam pol zywa pozniej w domu z bolu brzucha to wzial i przewijal ale jak widzialam jak robil to nieporadnie to juz wiecej mu nie kazalam.

Nisiao nie ograniczaj kontaktu z nami, po to tu jestesmy zeby pytac i odpowiadac.

Akuku ja tez tak nie szaleje z tym glutenem i podalam nawet kaszke glutenowa ale teraz mysle czy to nie zbieglo sie z gorszym snem i musze na kilka dni ja odstwic i zobaczyc jak bedzie spal, jezeli nadal źle to znaczy ze kaszka i gluten nie jest niczemu winien. a co do gardła to proponuję wodę z sola, u mnie zawsze dziala jezeli robie to zanim choroba na dobre sie rozwinie

dona moje walą tak że zaraz je pakuję i odsyłam, napisałam do sprzedającego wieczorem a rano bez szemrania odpisał że mam odesłać i zwróci kasę...
Kurcze ja też muszę wyrobić dowód małemu - chcieliśmy pojechać do Berlina trochę pozwiedzać i przypomniało nam się że młody dowodu nie ma :( starszaki mają... tylko jak takiemu maludowi zdjęcie zrobić :szok:
Emili mój szczerbaty :)
ja muszę z kaszkami doczytać - teraz daję sinlac i kaszkę ryżową bananową
Sylka ja po "przełamaniu" i powrocie do jazdy autem na pierwszej nauce skasowałabym samochód bo wymusiłam na skrzyżowaniu - a czemu haha - bo zobaczyłam koleżankę i taka szczęśliwa zaczęłam do niej machać .... :-D - ale teraz nie wyobrażam sobie życia bez auta - mieszkam na wsi i nawet po głupie bułki muszę autem...
Inomama - współczuję... pakowanie jest straszne a jeszcze gorsze wypakowywanie....:baffled:
Emigrantka z basenikiem fajny pomysł, tylko u nas na kocu leży i się ślizga bo raczkuje...

a z nowości to mój złośnik z klęczków zaczął siadać - fakt że usiądzie tylko podparty do przodu rękoma i chwilę, ale upada delikatnie na bok ... mała łajza :-D

Starszak w nocy gorączkował - szczęście że w nocy m wrócił, bo byłam nieprzytomna
Młodego pierwszy raz usypiałam 2h - co zasnął i odkładałam to w ryk i tak w kółko... byłam jeszcze sama - starszy gorączka, średni nie chciał sam iść spać... masakra.... Ogólnie maluda ostatnio jest niecierpliwy, ciągle marudzi, popłakuje... mama mówi żebym wykąpała w czarcim żebrze ... i chyba się skuszę bo mi już głowa pęka... no właśnie się obudził i chyba cała wieś słyszy...

Kaczuszka ja polozylam Emila na biakym przescieradle i cyknelam zdjecia wybralam najlepsze i poszlam wydrukowac w formacie paszportowym... wiem ze mozna u fotografa ..maja spechalne poduchy ;)

Kaczuszka jejku to ciezka noc mialas. Zdrowka dla synka.

Próbowałam małemu ścierać ten nalot pieluchą, ale nie schodzi (swoją drogą nie wiem, czy robiłam to dobrze bociężko mu wepchnąć pieluchę do paszczy). Idziemy po 14 do lekarza, niech pediatra to zobaczy.

dona, u nas też w ogóle nie ma zębów

kamag, ja mojemu oddaję małego do przewijania, kiedy tylko mogę, niech też wie, że ma dziecko :-D

kaczuszka, współczuję nocki

Akuku, powodzenia w staraniach

Marika, mnie też od 2 dnich głowa boli, najpierw myślałam, że to z kataru bo trochę się przeziębiłam, ale katar minął a łeb boli dalej

Nisia, a pytaj do woli :) tylko ja np. nie mogę ci dużo doradzić, bo kp i zupełnie się nie znam na mm

Monika, dobrze, że chociaż ty się nie obraziłaś :)

aaa, zapomniałam napisać: zapisali nas na 4 września do Centrum Zdrowia Dziecka, a 22 sierpnia idziemy tam na 3 dni w celu szczepienia

Ostatnia edycja:
Monika ja tez sie ciesze ze sie nie obrazilas ;) nie mialam zamiaru nikogo krzywdzic..
Postaram sie miec buzie na kludke... teraz sie troche boje ba rozne tematy wypowiadac..bo zawsze moge kogos urazic...

Aa dzuewczyny pyranko mam czy jtoras z was ma wozek 3 koliwy ??
Chodzi mi o taki mother care z fotelikuwm maxi cosi i o fotelik maxi cosi ... bo chcebkupic a swoj sprzedac ...

reklama
Akuku ja jakos nie preferuje 3 kolowych ale nie mam doswiadczenia z takimi, moze sa i dobre

Malinka wlsie znajoma z sasiedniego domu powiedziala mi na podworku ze jej corka ma jakies pleśniawki czy afty w buzi i cala buzie jej obsypalo od srodka i byla u lekarza ze to jakas wirusowka, mala dodatkowo gorączkuje troszkę. dobrze ze idźcie i to sprawdzicie

Do góry