Hej,
czarnooka, witaj! ja ściągałam mleczko przez miesiąc na początku bo mały nie umiał załapać cyca. Mam laktator lovi prolactis elektryczny, który można przerobić na ręczny. Z tej drugiej opcji mam zamiar korzystać, jak wrócę do pracy. Mi ściągał dobrze, to był początek laktacji a czasem zdarzało się i 120 ml za jednym posiedzeniem. Niestety i to małemu czasem nie wystarczało więc to prawda, przynajmniej u mnie, że dziecko lepiej ściąga niż laktator. Teraz jesteśmy już tylko na cycusiu
ale jak wrócę do pracy będę musiała się przywitać znów z laktatorem...
Kamag i jak po nocy?
Vinga, oby z maluszkiem było wszystko ok. Ja też często płaczę, czemu akurat moje dziecko musiało to spotkać...
Kaczuszka, doktor Wyrzykowski to na pewno świetny specjalista od naczyniaków krwionośnych, jeśli chodzi o limfatyczne - nie stosuje leczenia tym japońskim preparatem, w którym pokładamy nadzieję, tylko ostrzykuje te zmiany czymś innym... i teraz sama nie wiem, na co się zdecydować, czy jechać do niego na konsultację... mamy z mężem mętlik w głowie... chciałabym się jak najszybciej dostać do tego CZD a tu taka d... z terminami
Marika, u nas też słaba noc, mały od kilku dni budzi się po kilka-kilkanaście razy, nie wiem czemu, zęby mu nie idą sprawdzałam, na dodatek ja dostałam kataru i cieknie mi z nosa, przez co nie spało mi się za dobrze :/