reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

a pupa zbita licytacja doszla juz do 300 zl wiecej nie dam:/

ale za to znalazlam na olx.pl koles zgodzil sie na 270 zl odrazu z przesylka do tego gwarancja do pazdziernika 2015r.uzyty tylko 3 razy.bo dziecko ssalo piers. o raju jak moim marzeniem jest by mlody ktoregos dnia zrobil mi niespodzianke i przytulil sie do cycka i zaczal ssac:(ale to juz tylko marzenie.

reklama
Dziewczyny troche sie przestraszylam. Nakarmilam Paulinke ok. 20 potem poszla spac. O 22 m ogladal mecz jeszcze nie spalismy. Uslyszalam ze sie kreci spojrzalam a normalnie fontanna z niej wytrysla mleczka. Podniosłam szybko i przekrecilan ale troche sie dlawila. Przebralam bo byla calutka mokra nosilam na rekach. Po kilkunastu minutach zasnela po czym taki dzwiek dziwny wydawala "ble ble". Troche duszenia i znowu jakies resztki zwymiotowala. Temperatury nie ma. Nie wiem o co chodzi :( tak mnie to zestresowalo ze nie spie tylko nad nia czuwam. Dalam cyca godzine temu i czekam czy sie akcja nie powtorzy... Co to moze byc? Kurcze zdazalo jej sie kiedys zwymiotowac ale bez takich dźwięków ze srodka i nie tak dlugo.

kamag ​rany,nie dziwę się,że się przestraszyłaś,dobrze że nie spalaś że uslyszalaś...może się najadla i stąd te ulanie,ale z tego co piszesz do dużo tego było

Laure w nocy bolał brzuszek. Budziła się i poplakiwala. Po baczku jakby lepiej, ech
Ale teraz jest ok

Z tym laktatorem Swing to ciekawe czy u mnie by coś ściągnął. Jakbym użyła i było ok to bym zakupiła a tak szkoda kasy.

KAMAG Laura w ten sposób ulewala. Nie wiem jak to odróżnić od wymiotow

Kamag i jak Paulinka?

Czarnooka ja cie podziwiam z tym sciaganiem, ja umiem sciagnac 30 ml i to z obu piersi ale maly sie najada

Marika moj tez zle spal chyba malo mleka mialam bo bylismy na wycieczce wczoraj i malo pilam zeby nie chicalomi sie sikac, a sztucznego nie wypije, mam nadzieje ze mu ta niechec przejdzie bo co zrobie jak nie bede miala juz mleka

jestem zywym przykladem ze jak kobieta bardzo chce karmic piersia to moze zdzialac cuda.
jestem swiadoma tego ze sciagajac laktatorem tylko i wylacznie pokarm mi szybciej zaniknie . ale mam zamiar obalic ten mit ^^^
ja jednorazowo teraz z rana sciagne z obu piersi laktatorem jakies 200 ml.
do tego tak okolo co 3 h 120 ml z obu piersi . wiec maly w zupelnosci sie najada. czasami wypije tylko 60-80 ml . teraz w te cieplejsze dni to w wiekszosci wode pil tylko.

DONA ją całymi dniami prawie nie jem, nie pije, bywa iż tylko kawę z rana. Laura tak mi zajmuje dzień, że zapominam że trzeba zjeść czy się napić.
Ale mleczko jest. Dzieciaki wyciągnął wszystko z matki ale same będą zaspokojone :)
CZARNOOKA dasz znać tylko ty sciagasz dużo a mi nie leci, tylko podczas uczucia zabierania pokarmu.
Moja koleżanka też karmiła sciagnietym przez 5, 5 msc a ściągały Medal Mini Electric. 4 razy na dobę i za jednym posiedzeniem 2 butelki Te male z Avent pełne po brzegi

reklama
Marika kochanie ale u mnie jedno posiedzenie i sciagniecie 120 ml zajmuje mi ponad 1 h . wiec chyba nie jest za ciekawie.:/ a mimo tego siedze i sie mecze w sciaganiu.

Do góry