Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dona my byliśmy już kiedyś u logopedy ale albo ona była niekompetentna albo ma rację... powiedziała ze on nie ma problemu logopedystycznego a przynajmniej nie na tym etapie... bo on nie chce mówić. Słownik ma ładnie rozwinięty ale nie chce... nawet teraz tak proszę żeby powiedział "mama" to on mowi "baba"...jak na złość no! A wiem ze umie powiedzieć sylabę "ma", jak będę naciskać to będzie krzyczał... jak zagrożę "powiedz to wtedy dostaniesz" to się wygłupia i gotów jest zrezygnować z tego co chce byleby tylko nie powiedzieć... dziwny z niego przypadek...
Sylka taaa... kop leżacego... ja jestem straszna kawoszka... KOCHAM KAWE! A tu taki babol... to dla mnie najgorsza kara... :-(
Marika a dla mnie te roślinne nie przechodzą... ohyda :-( samego nabiału nie bardzo lubię (no chyba ze mowa o słonych serach... to te uwielbiam) ale to mnie tak nie boli... ale porannej kawy nie mogę przeżyć...
A inne rzeczy to ja jem praktycznie wszystkie...
Nisao nie normalna baba... też bym się wkurzyła na takie teksty... co to w ogóle ma być?!
Kaczuszka te proszki to mleko krowie... ja nie mogę jeść "białek mleka krowiego" czyli musze na wszytko uważać co ma cokolwiek z mleka w składzie... :-( tu nie chodzi o samo mleko..
Elema nienormalna ta twoja szwagierka... ale dobrze że choć 100 oddała :-)
Sylka taaa... kop leżacego... ja jestem straszna kawoszka... KOCHAM KAWE! A tu taki babol... to dla mnie najgorsza kara... :-(
Marika a dla mnie te roślinne nie przechodzą... ohyda :-( samego nabiału nie bardzo lubię (no chyba ze mowa o słonych serach... to te uwielbiam) ale to mnie tak nie boli... ale porannej kawy nie mogę przeżyć...
A inne rzeczy to ja jem praktycznie wszystkie...
Nisao nie normalna baba... też bym się wkurzyła na takie teksty... co to w ogóle ma być?!
Kaczuszka te proszki to mleko krowie... ja nie mogę jeść "białek mleka krowiego" czyli musze na wszytko uważać co ma cokolwiek z mleka w składzie... :-( tu nie chodzi o samo mleko..
Elema nienormalna ta twoja szwagierka... ale dobrze że choć 100 oddała :-)