eMirka napisz jak wam sie wycieczka udala. my w wakacje chcemy sie wybrac do zoo do ostrawy, ale to bardziej ze wzgl na starsza. bylismy w zeszlym roku i bardzo jej sie podobalo i chce znowu jechac, a co do piersi to moj po dlugotrwalym karmieniu juz nie wrocil do formy ale ja tez nic takiego jak ty nie robilam, po prostu mi sie nie chcialo. i baredzo mi sie podobalo twoje stwierdzenie o szanowaniu zdania innych ale nie koniecznie podzielaniu
Vinga boże biedny maluszek, no i ty też. będę sie modlić za zdrowie Gabrysia. skąd takie dziadostwo was dopadło. a co do wymiocin to moja starsza tez przy zapaleniu oskrzeli czesto wymiotuje wlasnie flegmą ktora takie dziecko nie umie odkrztusic tylko polyka, wiec to chyba nie jest az takie nienormalne. mam nadzieje ze z dnia na dzień bedzei juz lepiej. buziaczki dla was
Sylka a wiesz ze ja też czasem myśle ze mogli mnie jeszcze w szpitalu potrzymac i oczyszczac organizm. ale wowczas myslalam ze dobrze ze go wyciagaja bo strasznie sie balam go stracic, zwlaszcza ze ciagle sie slyszy ze gdzies lekarze cos zaniedbaja. wierze ze moja lekarka ktora przez cala noc specjalnie zostala na oddziale dla mnie zrobila to co trzeba bylo. wiedziala jakie problemy mialam z peirwsza ciaza , z druga i z ich utrzymaniem wiec sama tez sie bala zeby nic sie nie stalo i w sumie to jestem jej wdzieczna ze podjela te decyzje i syn jest z nami. bog wie jak by sie to moglo skonczyc. tylko z drugiej strony wlasnie mysle czy moze to przedwczesne urodzenie spowodowalo to obnizone napiecie. ale teraz i tak juz nie mamy na to wplywu. dobrze ze jest tak jak jest
kaczuszka nie chce cie martwic ale z tego co pamietam przy karmieniu corki to zasady godziny mniej w pracy, czy nawet tylko pol godziny mniej obowiazuje do roku. super ze wesele udane, a te 12 cm to faktycznie dla mnie wyczyn nieosiągalny.
Nisiao wspolczuje bolu zeba, chyba dentysta jednak bedzie konieczny
Kasia i jak po imprezie. moja starsza tez nie chciala spac w lozeczku i wkoncu sie poddalam. mlodzian teraz na razie sie nie buntuje
Cleo moj buźkę otwiera na razie na wszystko co podaję. zobaczymy bo dzis ziemniaczek serwuję. a moze dodaj do tej marchewki troszke mleczka tego co pije, ja tak zrobilam
Nisiao ja niestety od poczatku duphaston a pozniej ten inny wycofany pod koniec ciąży lek z aptek, niestety wiem ze jakbym nie brala to nie donosilabym ciazy, wiec wyboru nie bylo. jak tylko odstawialm w leki ze wzgledu na holestaze to w dniu odstawienia w szpitalu od razu znalazlam sie z regularnymi skorczami na porodowce.
fifka mi oliwka tez kiedys spala z lozka w ciagu dnia i na szczescie tez nic sie nie stalo, popralakal bo sie przestraszyla, ale w sumie nie wiem kto bardziej, ona czy ja. dobrze ze adranek nic sobie nie zrobil
sylka a ja ci powiem ze wolalam sama jechac niz z mezem, spocona bylam to fakt ale nikt mi nie buczal ze cos zle zrobilam, a sama wiedzialam czy zle czy dobrze jade
emily wspolczuje bolu zęba
yoanna jezeli zabek jest to sprawdz łyżeczka tak jak roibly to nasze babcie i mamy jak uslyszysz dzwiek to zabek jezeli nie to mozleiwe ze to dziaselko dopiero sie rozpulchnia i nalezy wypatrywac ząbka
a my jutro na szczepienie idziemy, juz tak dawno nie bylismy bo ta szczepionka byla wycofana, ale teraz znwou nia szczepia bo nic nie znaleźli.