reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

Nismile witaj! Mój Wojtuś w różnych sytuacjach stęka (mało płacze częściej jest stękanie i narzekanie) ale przy cycu akurat nie stęka. Za to denerwuje mnie jak się czasami co chwila odwraca np. Do tv albo gdy ktoś wszedł do pokoju

reklama
Jezuuuu, odpalam forum po powrocie od rodziców, po 4 dniach przerwy i co widzę - skok ?!?!?
My dopiero z poprzedniego wyszliśmy, liżemy rany ;-) a Wy już o kolejnym...
Muszę poczytać o tym skoku i co u Was i wrócę.
Tymczasem miłego dnia :-)

hej!:-)

nismile- moj Arek nie steka,a mruczy przy cycu, ale tylko wtedy gdy leci juz wolniej albo jak sie najadl i tylko sobie "ciumka";-)

my w ciaglym biegu...zakupy, pranie ciuchow (bo trzeba na urlop z dzieckiem jak na wojne sie zapakowac), jeszcze ostatnie sprawy na studiach załatwiam...
ahh... wracam do zajec.

Milego dnia!:-)

To by sie Ania najadła w 5 minut. Jakoś się nie mogę przestawić ze te karmienia są teraz krótsze :) Rownież życzę Wam dziewczyny miłego dnia :)

Witaj niesmile :) mój Adaś też z 21.01 :-D
Po kontroli u okulisty jest ok, już nie musimy wracać...:-D

Kurcze wczoraj byliśmy na urodzinach i młody zaczął reagować płaczem na niektóre osoby, najchętniej by siedział u mnie tylko albo u babci... Zawsze był taki zaczepialski do wszystkich a wczoraj kiszka, chyba wchodzimy w etap mamy- synka :nerd:

Kaczuszka u nas to samo. Jak tylko zobaczy obca buzię to taka syrene załącza ze az powietrza jej brakuje. To podobno wlasnie kolo 5tego miesiaca się objawia ze mama i tatus sa cool a reszta swiata bleee ;)

hej, jakies pustki, czyzby sezon urlopowy sie zaczał. Jutro swieto, mozliwe ze wyjedziemy poza miasto poodychac swiezym powietrzem. Chyba mleko mi sie konczy mam wrazenie ze coraz mniej go mam, chcialabym jeszcze przez wakacje pokarmic..no coz zobaczymy ..:/ Mój dusi pieska uczniaczka, uwielbia muzyke , wczoraj moj T wlaczal mu rozne teledyski , malo nie wyskoczyl z bujaczka..doslownie. Poza tym cwiczy karate na mamy buzi, uderza raczkami z calkiem duza sila, a jak za wlosy zlapie tak odrazu pelno w raczkach, wyrywa z korzeniami :-) Widziałam dzisiaj na sloiczkach po 6 mscu , na przyklad twarozek z owocami, biszkopciki z owocami, jakies takie inne ciekawe połaczenia, u nas twarozek odpada, ale pomysle nad czyms inny, no i niedlugo juz miesko zaczne wprowadzac. Wieczorkiem podpisuje, jesli nie pojedziemy, bo jeszcze decyzja nie podjeta :-) Kasia bawcie sie dobrze na urlopie. Przywiezcie piekne foteczki:-)

reklama
Hej hej!

Ależ am urwanie głowy... aż ciężko sie odezwać ale czytam was kilka razy dziennie. Głupio mi tylko się odzywać bez odpisywania a przez telefon nie lubie postów pisać.

Byliśmy dzisiaj na szczepieniu. :-) Mały waży równo 7kg i wypada nam z siatki centylowej (ok. 3 centyl a nawet nieco mniej z tym ze to wcześniak więc nikt nic nie mówi) A wzrostowo jest na ok 25 centylu ze swoimi 68-69cm :-D Poza tym wszytko super. Położna pogratulowała karmienia tyle czasu cycem bo mówi ze coraz mniej mam karmi a zwłaszcza powyżej 6 miesiąca życia.

Poza tym ciężko... Adrian jest coraz bardziej zajmujący... ma skok... cyca co chwilę i mam dość... ale to długa historia... Serio dziwie się Akuku że chce świadomie wejść znowu w małą różnice wieku... ja nie wiedziałam co to oznacza... nie żałuję ale nie wyrabiam na zakrętach i MARZĘ żeby Adrian już urósł..

Aaaa Dona przesyła pozdrowienia i ściski!!!!

Pustiszi Anbas
łącze się z wami w bólu... Adrian od urodznia jest "trudny" ale ostatnio to jakiś horror...

Kaczuszka możesz karmić :-) Mnie też dziabneła ostatnio...

Kasia UDANEGO URLOPU!!!

Cleopatra ja przymierzam się do gry o tron :-)

Milusia
nie zazdroszczę... znieczulenie to równoznaczne z byciem na czczo...

Nismile witamy!!!

Vinga cieszę się z już jeste,ście bez gipsu!

Widzę że nie tylko Adrian wcina już biszkopty :-)

Idę obiad dać dla moich chłopaków bo powstawali....

Do góry