I znow pisze, ze czytam, ale napisac ciezko :-) wiem co u Was, i tak ogolnie napisze, ze moj Tymek tez bardzo sie rozprasza przy jedzeniu, juz z jakis miesiac tak robi :-) narazie jest caly czas na piersi, ale lekarz mowil, ze moge mu zaczac cos dawac, wiec w poniedzialek zaczniemy :-) wazy 6.800 drobny i dlugi, ale lekarz na moje pytania czy nie za mala waga nic nie powiedzial, wiec sie nie martwie. Wczoraj wyszedl pierwszy zabek, tzn zauwazylam go, a raczej uslyszalam stukajac lyzeczka :-) ale frajda to byla, bardzo sie cieszylismy z mezem :-) i wedlug zwyczaju maz musi mi sukienke kupic :-) objawy tzn darcie sie, i ciagle wiszenie na cycku byly w sobote, bo slinienie sie i pakowanie wszystkiego do buzi to juz z miesiac...
w zeszlym tygodniu bylismy kilka dni na wakacjach u rodziny a na jeden dzien wyskoczylismy nad morze, super bylo,.malutki podroz bardzo dobrze znosil :-) no i mialam obrone na zakonczenie studiow podyplomowych, maz z synkiem koczowali pod uczelnia, pozniej promotorka mnie z malym zobaczyla i bez kolejki wpuscila, powiedziala, ze pachne dzieckiem :-) haha i jak odpowiadalam na trzecie pytanie to mi przerwala, ze niby ktos placze i wola bo glodny, wieec super, synus mamusi pomogl zdac ;-) na 4+ :-)
Jagus najlepszego na te 5 miesiecy, my tez dzis mamy :-)!
Marika kochana mam nadzieje, ze Twoja malutka niedlugo. ' wyrosnie' z tego, ze jest taka wymagajaca!
Usciski szczegolnie dla mamus wiekszej liczby dzieci niz jedno, cierpliwosci dla Was i moje uznanie :-)!
Duzo zdrowka dla wszystkich, udanych wyjazdow,lekkich skokow:-) !!! Chcialabym ladnie wszystkim odpisac ale ciezko po miesiacu :-) czytam Was i wspieram, pozdrawiam!