inomama
wygladasz kwitnąco a dzieciaczki cudne,super zdjęcia
elama
mnie ie przeszkadza,że piszesz o tej sytuacji i wiesz naprawdę chamska ta dziewczyna,wstydu nie ma.Naprawdę dobrze,że w tej sytuacji masz wpsarcie u męża oraz teściow,bo gorzej jakbys sama musiala wychodzić ten zwrot ubrań i znią się użerać.
Nie wiadomo jaki na nią sposób znaleźć załóż może zamki w drzwiach do Waszego pokoju,szaf,tylko beznadziejne bo we wlasnym domu człowiek nie może nic zostawić,bo taka przyjdzie i weźmie.Wspolczuję
Akuku co jak co,ale z tym przenoszeniem rzeczy z kąta w kąd to ja wiem co to znaczy,kisimy się w jednym dużym pokoju,póki młoda jest malutka to jest git JAK DOJDĄ inne gadżety,zabawki ja nie wiem jak my sie pomieścimy a remont domu trwa i trwać bedzie
z tym ,że ja mam jedne dziecię
Marika
jak tam malutka,nadal taka marudka,dajesz radę?
Myśmy dziś zaliczyły spacerek o 9.30 teraz następny popołudniu.Cieplutko bardzo.
Szkoda tak siedzieć w domu,ale w takie upały to dziecię się będzie męczyc tylko.
Co polecacie na swędzące dziąsełka maluszka,Kinga zjada paluszki i do tego wieczorami poplakuje,moze faktycznie te zęby idą hmmm,daje gryzaka,wcześniej trzymam go w lodówce i podaję jej tego gryzaczka.
Jest to dobre tak dawać takie zimne dziecku??
Pamiętacie jak pisałam,że Kinga anty smoczkowa.Miała smoka z aventu,lovi i dokupilam z Nuk'a ale tez wypluwa,no nie chce dziecię tego smoka i nadal z uwielbieniem ssie kciuka,ale nie często,jak potrzebuje spać a w ciągu dnia i tak gmera tymi rączkami,ale ktore dziecię teraz nie pakuje rączek do buzi.
Ogladałam zdjęcia Waszych pociech w galeriiale super te Wasze dzieciaczki.
Salli Aninetka
Wasze dziewczynki mnie też rozbroiły z tymi piąstkami,świetnie wyglądają.