reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

no i znowu wcięło mi to co napisalam

chcialam sie przywitac i pochwalic bo jakies 2 miesiace temu bralysmy z oliwka udzial w konkursie plastycznym, wysylalo sie zdjecie pracy zrobionej z mamusią pod tytułem "Łąka", juz o tym zapomnialysmy a tu wczoraj przyszla nagoda

2dj18n7.jpg
oto praca
2eyulpl.jpg

2mmw9z6.jpg

2i8xaoo.jpg

co u was poczytam pozniej bo teraz w biegu lykam sniadanie aby jeszcze cos zrobic poki maly mi zasnal. o kurcze jeszcze polowa sniadania na talerzu a maly juz wstal, ale na razie oglada Smerfy

reklama
Hej
Akuku mam pytanko jeszcze odnosnie strzyzenia wlosow , chodzi o ten sposob co podawalas, czyli trzeba zwiazac do gory kucyka i ciać na prosto? Mam ochote scieniowac bardziej wlosy, bo wydaja mi sie takie ciezkie.

Yoanna ja tez czuje sie uwiazana karmieniem piersia, nie ukrywam ze nie, dla mnie przy starszaku bylo o wiele łatwiej ten byl karmiony mm, i z tymi butelkami łatwiej było sie gdzies ruszyc takie moje zdanie. Ale z karmienia nie zamierzam narazie rezygnowac, i tak jestem z siebie dumna niebawem bedzie juz poł roku to najwazniejsze zamierzone ziściłam :-)

Dona gratulacje dla Ciebie i Olivci ;) milo tak wspolnie pracowac ;)

Sylka tak ja robilam kucyk na czubku glowy ..glowa na dol i kucyk na czubku... potem nozyczkami dosyc krotko...prawie jak grzywke...ale dzieki temu te dolne wlosy mam za ramiona ;) spiprzylam sobie troszKe grzywke ..bo najpierw ja svielam a moglam razem wszystkie zrobic..ale nic to odrosnie ;)

Załączniki

• 1402042525054.jpg
    1402042525054.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 60
dziewczyny może troche samolubnie ale spróbuje poprosić :zawstydzona/y: czy mogłabym prosić tutaj https://www.babyboom.pl/forum/dziec...enstw-czyli-przepisy-na-pierwsze-dania-69186/ o kilka przepisów np. na zupkę buraczaną brokułową czy inne ... szukałąm tyle wczoraj i wszystkie jak dla mnie takie "inne" "dziwne" a wiem że już macie sprawdzone przepisy chodzi mi np. zupka buraczana ile mniej wiecej czego proporcjami w wolnej chwili mogłabym prosić.?.. niby jest ten temat ale zszedł jak zwykle na inne tory i oczym innym pisanie aż w końcu zamilkł troche chaotycznie napisałam ale od 23 do 5:30 czuwalam przy dziecku oj cieżko dziś ciężko ... i z góry dziękuje za przepisy bardzo ale to bardzo ! :zawstydzona/y:

Akuku fajnie to wygląda, sama bym se tak zrobiła ale się trochę boję a włosiny moje do pasa są hihihi :-)

Pustiszi kurcze ja nie pomogę, a co z Niklaskiem? :-*

Moja mała bez gorączki w nocy na szczęscie, dziś fajna, dawna Natalcia. Ale kurna wczoraj białego smarusia nawaliła no niestety bez lekarza się nie obejdzie, idziemy na 12.30

Donka piekna praca, gratulacje. Ania to idzcie , zbada i bedziesz wiedziec czy przechodzi czy bez zmian. Ja tez byłam rano u naszej pediatry bo dzisiaj znow mu sie oczko zakleilo ,i kazala jeszcze te kropelki podawac i masowac kanalik. Akuku jaki gruby ryjek, sliczny ryjek ;-). No ja tez grzywke potrzebuje podciac, sama jak scinam to zawsze mi krzywo wychodzi. W poniedzialek umowilam sie z kolezanka niech tnie, pokaze jej Twoj sposob. MAm zamiar przed chrzcinami zrobic sobie ombre takie jak ma Ania Lewandowska-zona Lewandowskiego. Pustiszi zaraz napisze jak ja robie. te zupki.

hejka jestem mega niewyspana, bolą mnie nogi od tańczenia, ale mega zadowolona...:-D
jeszcze w nocy na Starym Rynku wciągnęłam kebab - nawet Adaś nie narzeka na mleko czosnkowe :-D
dzisiaj faceci idą zaszaleć

Czytam że pasteryzujecie jedzonko - tylko zastanawiam się w czym tj w jakich słoiczkach to robicie? ja mroziłam w tych małych po zjedzonych gotowych obiadkach, bo nie wiedziałam czy wytrzymają pasteryzację?...

reklama
Sylka kochana jesteś ! :) czyli podstawa zawsze taka sama ... ja sie oszukałam a tam jajka już od razu mięsa eeeh dziękuje !! :)

Kaczuszka - tez się zastanawiałam zy wytrzymają te słoiczki ale chyba zaczne kupować w sklepach właśnie małe słoiki obojętnie z czym oby małe :)

Aniia - zdrówka dla Nataliś ! a u nas nie wiem zęby? brzuszek? chyba brzuszek bo wił się całą noc nie wiedziałam czemu rano się tak poza przestrzeń pampa prawie zbombardował ide do kuchni i zamiast dyni ja mu dałam marchew nie wiem co w głowie miałam po prostu nie wiem :(

Do góry