reklama
Witam piątkowo. Bylismy wczoraj na szczepieniu... Ehh strasznie mi szkoda Paulinki jak pozniej placze. Waga 7020 jak na najmlodsza w styczniowkach to chyba sporo. Baletnica chyba nie zostanie poprosiłam o skierowanie do neurologa . Poki co nie dzieje się nic niepokojącego ale troche sie martwie ze nie próbuje sie jakos kręcić na macie a na brzuchu to ,4 minuty i płacz. Chciala bym z nia ćwiczyć jakos ale chce zeby mnie ktos poinstruowal w tym. W kazdym razie dzisiaj dzwonilam do klinik i przychodni i ok. 4 miesiace oczekiwania a w przypadkach na cito 2 misiace. K....wa co to ma byc ? U nas to nic pilnego raczej takie sprawdzanie tylko ale Dzieciaczek ktory ma uraz itd i musi byc leczony na cito ma czekac tyle. ?Chyba w tempie ich rozwoju liczy sie kazdy dzien. Ja zapisałam sie prywatnie w końcu bo 4 miesiące nie chce czekac ale to kosztuje a jak kogos nie stac a musi rehabilitowac? Musi czekac 4 misiace i patrzeć jak sie dziecko zle rozwija? Odkąd mam dziecko NFZ dla mnie to fikcja i oszustwo! To sie wyzalilam....
Pustiszi, Kaczuszka ja pasteryzuję w słoiczkach z tych najmniejszych koncentratów pomidorowych Jeszcze w ciąży je zbierałam;-) A te z gotowych zupek moim zdaniem nie nadają się do ponownego użytku (albo to zakrętki są takie liche), ale już normalnie ciężko je zakręcić, a przy gotowaniu wszystko mi wypłynęło...
Dona gratulacje dla Oliwki Śliczna praca
Akuku fajny sposób z tym cieniowaniem I przestań kobito się wpędzać w kompleksy, bo wcale grubego ryjka nie widzę! Proszę popracować nad samoakceptacją
Kamag ja też już dawno zwątpiłam w NFZ i mam nadzieję, że nie będzie mi potrzebne z niego korzystać, bo szkoda nerwów...
Dona gratulacje dla Oliwki Śliczna praca
Akuku fajny sposób z tym cieniowaniem I przestań kobito się wpędzać w kompleksy, bo wcale grubego ryjka nie widzę! Proszę popracować nad samoakceptacją
Kamag ja też już dawno zwątpiłam w NFZ i mam nadzieję, że nie będzie mi potrzebne z niego korzystać, bo szkoda nerwów...
kasia150491
Mamusia synusia:)
sloneczne hej!:-) (u was tez taka pogoda w kratke?)
u nas dzis pobudka na papu o 4 rano,ale od 3 sie rzucal i wiercil wiec brak snu u mnie...dobrze,ze do tej 7 dzis Areczek pospal;-)
uff...nareszcie zarezerwowalam noclegi na urlop...hmm...raczej weekend urlopowy,bo maz wolnego w sezonie nie dostanie-osrodki obladowane klientami.
kiedys to raz,dwa i nocleg sie znalazl,a teraz z dzieckiem ile rzeczy pod uwage trzeba brac!? a to blisko plazy, blisko centrum-zeby wrocic w razie czego szybko do pokoju; w miare wyposazony pensjonat,zeby nie wozic wszystkiego (a bagazy
i tak pelno bedzie)
cale szczescie rezerwacja jest i za dwa tyg do kochanej Jastrzebiej Gory jedziemy!:-)
wszystkim dzieciaczkom zdrowka, a mamusiom sil! ;-)
u nas dzis pobudka na papu o 4 rano,ale od 3 sie rzucal i wiercil wiec brak snu u mnie...dobrze,ze do tej 7 dzis Areczek pospal;-)
uff...nareszcie zarezerwowalam noclegi na urlop...hmm...raczej weekend urlopowy,bo maz wolnego w sezonie nie dostanie-osrodki obladowane klientami.
kiedys to raz,dwa i nocleg sie znalazl,a teraz z dzieckiem ile rzeczy pod uwage trzeba brac!? a to blisko plazy, blisko centrum-zeby wrocic w razie czego szybko do pokoju; w miare wyposazony pensjonat,zeby nie wozic wszystkiego (a bagazy
i tak pelno bedzie)
cale szczescie rezerwacja jest i za dwa tyg do kochanej Jastrzebiej Gory jedziemy!:-)
wszystkim dzieciaczkom zdrowka, a mamusiom sil! ;-)
malinka1984
Fanka BB :)
Ania, Pustiszi - zdrówka dla Was!
Dona - gratuluję
Akuku, Kamag - super waga mój około 7 kg pewnie waży teraz
siva - mój w ogóle nie chce wody, próbowałam dawać ostudzoną przegotowaną
Kasia - byłam w Jastrzębiej w zeszłym tygodniu i mam mieszane odczucia... głównie chodzi o zejście z wózkiem nad morze, my mieszkaliśmy niedaleko latarni i tam w ogóle to nie wchodziło w grę przez wąwóz, ale nawet to zejście po płytach w centrum wydaje mi się dość strome i w końcu w foteliku młodego tam znieśliśmy... poza tym malutka ta Jastrzębia (np. w porównaniu do Łeby)
a ja łączę się w bólu z Yoanną, mały od wczoraj jest nie do zniesienia, nic mu się nie podoba, uspać go to koszmar, tak jak do tej pory usypiał w wózku, tak teraz drze się, aż się zanosi jak tylko go tam wsadzę... dość powiedzieć, że wczoraj usnął na noc dopiero o 22, a kąpany był o 19.30 (od godziny już wtedy marudził i tarł oczy) grrrrrr... zęby mu nie idą, sprawdzałam, zaczął robić hmmm inaczej śmierdzące kupki, nie wiem, czy się czegoś najadłam, czy to taki etap teraz... poza tym, jak wypadnie mu smok budzi się z takim przeraźliwym płaczem...
Dona - gratuluję
Akuku, Kamag - super waga mój około 7 kg pewnie waży teraz
siva - mój w ogóle nie chce wody, próbowałam dawać ostudzoną przegotowaną
Kasia - byłam w Jastrzębiej w zeszłym tygodniu i mam mieszane odczucia... głównie chodzi o zejście z wózkiem nad morze, my mieszkaliśmy niedaleko latarni i tam w ogóle to nie wchodziło w grę przez wąwóz, ale nawet to zejście po płytach w centrum wydaje mi się dość strome i w końcu w foteliku młodego tam znieśliśmy... poza tym malutka ta Jastrzębia (np. w porównaniu do Łeby)
a ja łączę się w bólu z Yoanną, mały od wczoraj jest nie do zniesienia, nic mu się nie podoba, uspać go to koszmar, tak jak do tej pory usypiał w wózku, tak teraz drze się, aż się zanosi jak tylko go tam wsadzę... dość powiedzieć, że wczoraj usnął na noc dopiero o 22, a kąpany był o 19.30 (od godziny już wtedy marudził i tarł oczy) grrrrrr... zęby mu nie idą, sprawdzałam, zaczął robić hmmm inaczej śmierdzące kupki, nie wiem, czy się czegoś najadłam, czy to taki etap teraz... poza tym, jak wypadnie mu smok budzi się z takim przeraźliwym płaczem...
kasia150491
Mamusia synusia:)
malinka- to prawda,-malenka, ale my akurat lubimy male i spokojne miejsca na urlop:-) poza tym jezdzimy tam co roku wiec znamy wszystko jak wlasna kieszen;-)
a zejscia faktycznie nie dla wozkow... bedzie trzeba kombinowac w tym roku...
a zejscia faktycznie nie dla wozkow... bedzie trzeba kombinowac w tym roku...
Hejka
Chciałam się pochwalić wygraną w konkursie BB ))
Uśmiechnijmy się razem - konkurs fotograficzny
Chciałam się pochwalić wygraną w konkursie BB ))
Uśmiechnijmy się razem - konkurs fotograficzny
reklama
Akuku
Fanka BB :)
Jagus fakt ..przypomnaialas mi ja te uzywalam sloiczki po koncentracie ..hmmm skad ja teraz 30 sloiczkow wytrzasne...albo chociaz 20 hahaha
Ania mi troche zal dlugosci bo mialam prawie do pasa...ale znowu wkurzalo mnie ze ppd ciezarem sie prostuja i oklapuja ;(...a nie mam czasu jakby na modelowanie codzienne
Sylka ja ogolnke ja prosto mam ale za duzo wlosow na hrzywke poszlo m..z boku powinnym byc dluzsze.
Ania mi troche zal dlugosci bo mialam prawie do pasa...ale znowu wkurzalo mnie ze ppd ciezarem sie prostuja i oklapuja ;(...a nie mam czasu jakby na modelowanie codzienne
Sylka ja ogolnke ja prosto mam ale za duzo wlosow na hrzywke poszlo m..z boku powinnym byc dluzsze.