reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku ja tam się nad moimi też nie ozchodzę za bardzo, wiążę w kitkę i ju :-D

No kochani a my mieliśmy..... TRZYDNIÓWKĘ! Właśnie małą wysypało na szyjce, pleckach, klatce i buźce :-)

reklama
Akuku Ty masz grube włosy więc spoko, ja jak sama "działam" to zawsze kończę z płaczem u fryzjera... Kiedyś farbując sama (a dokładnie dekoloryzując) tak je załatwiłam że nawet fryzjerka nie chciała się podjąć - dopiero na moją odpowiedzialność... Mój m jak widzi że np kupuję farbę albo chcę grzywkę podciąć to zawsze się śmieje i przypomina mi mądrość Forresta Gumpa że błędem jest samemu się strzyc :) bo niestety u mnie zawsze się kiepsko kończy....:sorry: Choć ja jestem specyficzna wychodzę od fryzjera ochy i achy a po 2 dniach stwierdzam że kurcze coś bym jednak inaczej zrobiła... Od 2 lat chodzę do fajnej fryzjerki, która zawsze się śmieje że ja sto pomysłów na włosy i takie że głowa mała... no i lubię się odprężyć u fryzjera - uwielbiam jak ktoś masuje czesze mi itd....
Kiedyś chodziłam do świetnego gościa który potrafił super doradzić, ale wtedy byłam bardziej odważna - wchodząc jako blondynka z długimi włosami wyszłam jako krótkowłosy rudzielec :-D Teraz zapuszczam i dzięki ciąży i karmieniu i ograniczeniu farbowania są całkiem ok, nawet wypadanie mi ich tak nie zniszczyło jak własnoręczne farbowanie przed ciążą :)
ale się rozpisałam... :) ale fryzjera uwielbiam ... no i dentystę też :-D

Co do słoiczków to chyba będę musiała prosić całą rodzinkę żeby mi po koncentracie odkładali...

Cześć kochane!

Ja dziś byłam pierwszy raz na zakupach sama z Wojtusiem, ale kupiłam sobie dwie bluzeczki takie zwyczajne z nadrukiem, m jedną bluzkę a małemu dwa body, półśpiochy, nakładkę na butelkę żeby mógł trzymać jak w kubku niekapku i łyżeczkę do karmienia bo już właśnie próbował swoją pierwszą marchewkę - zjadał ale się kwasił.

Akuku fajna fryzurka

Kaczuszka super że imprezka udana

Pustiszi zdrówka dla maluszka i sił dla Ciebie

Siva ja też przegotowaną dawałam ale jako że ostatnio awaria była a po niej woda żółta leciała to przegotowałam mu Żywca - akurat miałam w domu
Jaguś dobrze że piszesz o tych słoiczkach bo ja miałam plan zrobić w tych co teraz z nich je np. Marchewkę

kamag - my sami poszliśmy do rehabilitantki która go ćwiczyła i uczyła nas jak i co. Pediatra stwierdziła że do neurologa nie trzeba, a lekarka w szpitalu jeszcze mnie opiprzała że go źle układam i jemu układanie jest potrzebne a nie rehabilitacja. Tylko on jak go na boku położyłam tym którego nie lubił to darł się masakrycznie. Teraz jest już prawie idealnie, a na rehabilitację chodziliśmy prywatnie bo było jak wyżej i nie czekaliśmy a na NFZ podobno biorą dzieci i ćwiczą na siłę, dzieciaki się drą a rodzic na korytarzu musi czekać. Ja bym tego nie przeżyła dlatego mimo wszystko prywatnie.

Ostatnia edycja:
Kaczuszka, Akuku hihi można jeszcze robić pomidorową przez najbliższe kilka dni:laugh2: Mi mama chciała zbierać ale wolałam jej w to nie angażować, bo znając jej możliwości pewnie by tego było mnóstwo, tym bardziej że pracuje w kuchni;-)

Ania dobrze, że już wiecie, co to:) Teraz będzie tylko lepiej:) I gratuluję wygranej! Zdjęcie super:-)

Jagus ;) hehe w sumie moge robic pomidorowke ..spagetti...rybe po grecku ;) bo tam tez koncentrat daje ;) i tak na zmiane ;) heheheh.

Wlasnie prawie skonczylam robic torta... tylko musza mi wyschnac czesci na kokarde i jutro rano sklejam i zawoze do szkoly ;)
Mialam dzisiaj dac ale sie nie wyrobilam... ojjj dobrze ze to za darmo daje hahaha ;) klient by nie byl zachwycony jakbym urodziny przelozyla heheh.

No ale wiadomo ze jakbym miala robic za kase to bym wczoraj w nocy siedziala i do sklepu pojechala..a tak to dzis pojechalam heh.

Dobranoc ;)

Hej

Tort zawiozalm do szkoly ;) babbki powiedzialy ze taki ladny ze zrobia go jako nagrode do wygrania bo zal go kroic ;)

Załączniki

• 1402138087565.jpg
    1402138087565.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 56
  • 1402138103745.jpg
    1402138103745.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Akuku- tort piękny!!

Ania - zdrówka!

Moja niuncia wczoraj była marudna i płacząca. Szczrze przyznam, że pierwszy raz od urodzenia marudziła i płakała. No i ja zdezorientowana nie wiedziałam co z nią robić. Bo ona nigdy nie płacze, nie marudzi. Jest arcygrzeczna. Więc podziwiam wszystkie mamusie, które mają łobuzów.

No a ja piszę coby streścić wyniki mojej prowokacji. Tej co dotyczyła smsa do szwagierki - złodziejki moich ubrań. No więc: wyniki ZEROWE!! Ani na smsa nie odpisała, ani ubrań nie oddała ani nawet nie pojawiła się w domu!! Mąż jeszcze wczoraj wysłał jej smsa z przypomnieniem, że czas się kurczy (miała do piątku czas) ale też żadnej odpowiedzi. Teściowa rano się martwiła czemu ta Aśka nie wrraca i jakoś tak wyszło, że mąż powiedział czemu nie wraca. Teściowie byli w szoku i ani słowa nie powiedzieli. Dopiero po jakiś 3 godzinach zaczęli mnie pytać o okoliczności tych kradzieży. Widać było że im wstyd i się tym zmartwili. Mają z nią poważnie pogadać jak wróci. tylko kiedy Franca wróci?? Mam zamiar zapytać o to wrprost przy jej chłopaku. pewnie on o niczym nie wie to niech sie dowie. A co!!

Do góry