reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Dzieki Akuku. Sprobuje tak jak piszesz. Ale stresa mam bo to moj debiut hihihi. Ciekawe czy sie bedzie nadawal do jedzenia :)

reklama
anbas tylko nie ubijaj zbyt dlugo bo przebijesz ;) dasz rade ;) masz koncowki i rekaw cukierniczy do wiciskania kremu . ?? jaki chcesz zrobic moze cos doradze ;)

Akuku no rękaw mam rekaw ale wiesz taki nieprofesjonalny ;) z tesco. Chce zrobic kwiatuszki a tort kwadratowy z truskawkami i bita smietana. Tylko nie wiem czy nasaczac czy tylko cieniutko np. jakims dzemem przelozyc?

Anbas jakbys wybrala dzem to polecam powidla wieloowocowe. Nadaja sie do obrobki w wysokiej temp no i nie wsiąkają w gotowe już ciasto :-) 100 lat dla meza :-)

Ostatnia edycja:
Anbas ja nasaczam zawsze bo lubie wilgotny biszkopt ale mozesz nasaczyc lekko ;)
Co do masy to robisz bita smietana i na to swieze truskawki czy moze krem truskawkowy ??pisalam kiedys super przepis na krem truskawkowy na naszym watku kulinarnym do inomamy ;) wtedy co chciala tort dupcie zrobic ;)
Jakbys chciala kwiatki zrobic na lace to polecam wiorki kokosowe zabarwic zielonym barwnikiem i posypac na gotowy tort i na to kwiatki szybki a super efekt ;)

Wow akuku ty to masz pomysly :) super!!! Ale to dla mnie juz wyzsza szkola jazdy...nie wiem jak barwic kokos ;)
Tort robie ze świeżymi truskawkami i bita smietana.
Powiedz jeszcze...może glupie pytanie ale czy jest roznica czy najpierw pojda truskawki a na to smietana czy odwrotnie? Bo ja głupia jestem...a porwalam sie na tort ambitnie a pojęcia o tym nie mam ;p

Ania dzieki za życzenia i rade :)

Kochana wsypujesz wiorki kokosoww do miski dodajesz barwnik i mieszasz gotowe ! Pol minuty !!!
Ja bym dala truskawki na smietane ;) jak masz kokos i zielony barwnik to zabarw troszke zobaczysz ze latwizna ;) efekt bedzie nieziemski ;)

reklama
Kurcze nie mam ani tego ani tego ale nic straconego bo za niedlugo urodziny kuby :) a ten to teraz szaleje za mike-em z potworow wiec zielony tort jak najbardziej :)

Do góry