reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Inomama, kocham cię nieustająco! ;) Wyobraziłam sobie twojego synusia jak śpiewa Laurce "dzień dobry..." i odpadłam ;)
Moja na razie ma spore szanse śpiewać "idę prosto, nie biorę jeńców żadnych...", więc też nieźle. A mieszkaniem się nie przejmuj, u mnie też bałagan, do tego dwa sierściuchy, więc wyobraź sobie, ile mam futra w domu ;) Na szczęście mój mąż nie oczekuję, że będę PPD, więc codziennie z grubsza tylko ogarniam, a w weekendy jakoś bardziej i tyle. Szkoda mi czasu, wolę z Lenką się bawić albo z wami popisać :)
Na razie i ja lecę, mała pożąda towarzystwa :)

reklama
jeejku, ale się pochorowałam. boli mnie pęcherz, gardło, nos tak zawalony, że ledwie oddycham. Do tego ból głowy i dreszcze... Starsza córa ma wirusowe zapalenie krtani. Jak to zrobić, żeby nasza malota się nie zaraziła??
monika - współczuję i trzymam kciuki za poprawę
akuku - podziwiam. Ja na chwilę obecną jestem przekonana poprzestać na 2 córach.

A co do wypadających włosów to chyba nie od karmienia a ogólnie od ciążowo-porodowych horonów, bo ja karmię wyłącznie mm a też mi garściami wypadają

Boziu po tym szczepieniu to Niklas dzisiaj taki markotny tak nic go bie bawi nie cieszy ... I stan podgoraczkowy bo goraczke o 5 rano juz zbilam tak mi go szkoda bo jak nie moje dziecko :(

Aniia - jenyy 100000 latek dla Natasi jak szybko !! ;) od cioci jak cioci ale Nikuś buziaczkow moc śle ;))))))

hej! :-)
oj tak...wlosy to zmora...mnie tez strasznie wypadaja:-( ja biore witaminy dla karmiacych mam, ale "szalu nie ma"...

u nas coraz lepiej- w nocy jedna pobudka i Areczek do 7:30 spal od 21:-)

Pustiszi biedny Niklasek :-( niech ten stan szybko mija!
Natalka dziękuje za buziaki od cioci jak od cioci, ale za te od Niklaska to omomom hihi :-D

Elama zdrówka! Ja też karmię mm i też włosy gubię garściami :-(

dziewczyny bo wlosy nie wypadaja przez karmienie ani przez brak witamin tylko przez to ze poziom hormonow sie znacznie obnizyl

w ciazy nie wypadaja wlozy bo blokuje ten proces podwyzszony znacznie estrogen, a po porodzie sie obniza do normalnego poziomu i wtedy te wlosy ktore mialy wypasc w ciazy zaczynaja wypadac a jednak w ciazy bylysmy 9 miesiecy wiec troche ich musi wypasc

i tylko na tym polega nadmierne wypadanie po ciazy ... no chyba ze ktos nic nie je jeszcze dodatkowo to mozna przy okazji oslabic organizm ... ale t tylko dodatek do tego co nieuniknione

Akuku to teraz mozesz znow sprobowac w dni przed owulacja, jak masz regularnie@ i wiesz kiedy ta owu jest.

Natka od nas tez buziaczek.

Moj wlasnie opowiesci tworzy, gaduła mała :)

A kiedys spotkalam mame , ktora urdzila 30.12 czyli 2 dni straszego ma synka jej wazy juz ponad 7kg , moj Wiktorek przy nim tak drobno wygladal.

reklama
Do góry