reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

sory dziewczyny ze ja tylko o sobie ale nie ogarniam

umowilam sie wlasnie dzisiaj na prywatna rehabilitacje za tydzien we wtorek, chyba ze jakies dziecko zachoruje i zwolni termin w tym tygodniu. na you tube niczego sensowanego nie znalazlam bo tam wiekszosc w obcym jezyka a ja neistety niemówiąca jestem:(, a po drugie w tej metodzie chyba tez duzo zalezy od uciskania okreslonych miejsc na ciele i wolalabym robic to pod okiem rehabilitanta a nie na wyczucie. ciekawe ile zapalce za te rehabilitacje, nawet nie zapytalam bo i tak zdecydowalm sie isc wiec co mi tam, kasa z chrztu pojdzie na zdrowie malego a nie na jakis przedmiot dla niego

reklama
Fifka, wspolczucia :(
jak wzielas ibuprom, to juz nie bierz nic innego, nie powinno sie mieszac lekow zwlaszcza jak sie karmi :/
najlepiej chlodny oklad na czolo i na lydki, polozyc sie z herbatka z sokiem malinowym.
Najbezpieczniejszy jest paracetamol, moze byc w czopku.
Duzo pic i odpoczywac, bo mozliwe, ze to reakcja organizmu na jakas chorobe...

Oj Fifka! bidulko! Chyba tylko paracetamol albo ibuprofen, mnie sieklo tydzien temu w niedziele 38,9 I ledwo przezylam z dwojka w domu, mezus w pracy! Dopiero w pon. doszedl bol gardla I juz wiedzialam skad to dziadostwo! W sumie trzymalo mnie 3 dni, zdrowka kochana , oby Tobie przeszlo szybciutko!

A u nas leeejjjeeee! nuuudddaaa!

Cleopatra my za chrzest daliśmy dopiero po mszy 50 zł tyle dawali znajomi. Za tą chwilę wg mnie wystarczy zresztą małe dziecko jest chrzczone nie my wiec nawet nic nie powinni brać ;)

Em-ka chrzan ponoć powoduje dolegliwości żołądkowe, przypadkiem znalazłam w ulotkach od położnej.

Dzięki kochane... przepraszam ze tak bez odpisywania ale ledwo żyję. ..

Jutro sama z dziećmi. .. starszy tez chory... ja chyba oszaleje. .. :(

Edit. Wzielam ibuprom godzine temu... temperatura nie spatfa... :( o co chodzi??? Maz mi zimny kompres robi... :(

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka, zdrówka!
A wszystkim-dobrej nocy.
Ja dziś miałam ciężki dzień-Lence idą zęby, dała tak w kość, że dziś nawet ćwiczenia odpuściłam. Teraz już leżę obok niej i za moment powitam Morfeusza ;-)

Do góry