Bandyta my tez bez lampki w nocy, tzn mamy taka malutka ledowa nad lozeczkim, pada delikatna poswiata na malego, i nie spuszczamy rolet do konca, zeby jednak widziec jak go karmie, jak przewijam i jest kupa to telefonem przyswiecam :-) moja mama sie dziwila, ze bez swiatla, ale powiedziala, ze widocznie i taak moze byc :-) co do ubierania,to jak ubieram mu spodenki a pod spod tylko skarpetki to wciaz mowi, ze pewnie mu zimno w nozki, ale ja nic z tym nie robilam, i sie pdzyzwyczaila i juz nic nie mowi. Ja tez slysze czesto zlote rady, ale raczej ich nie slucham, no chyba, ze stwierdze, ze to rzeczywiscie dobra rada, bo w koncu wszystkiego jeszcze nie wiem, mloda mama jestem :-)
pisalyscie o smokach ja tam sie ciesze, bo moj juz trzy rodzaje ssie, tt, nuk, canpol nie ma dla niego roznicy,co chwile inny dostaje, bo mi sie gubia :-) tak jak ktoras juz pisala tez :-) podobno to dobrze jak sienie przyzwyczaja do jednego ksztaltu, widze, ze ssmok go uspokaja, a jak nie chce to nie i konie , wiec tez dobrze :-)
Eh, cos mnie przeziebienie bierze :-( narazie katar i czuje, ze gardlo zaczyna drapac :-(
dobrej nocki :-)
pisalyscie o smokach ja tam sie ciesze, bo moj juz trzy rodzaje ssie, tt, nuk, canpol nie ma dla niego roznicy,co chwile inny dostaje, bo mi sie gubia :-) tak jak ktoras juz pisala tez :-) podobno to dobrze jak sienie przyzwyczaja do jednego ksztaltu, widze, ze ssmok go uspokaja, a jak nie chce to nie i konie , wiec tez dobrze :-)
Eh, cos mnie przeziebienie bierze :-( narazie katar i czuje, ze gardlo zaczyna drapac :-(
dobrej nocki :-)