reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Witam jestem wiec jeszcze żyje !!!!

Chcialam dzis z Oliwia do swojego pediatry jechać ale niestety na urlopie !!:( jest oczywiscie inny ale nie lekarz tylko kawał chu.... !!!! Wiec poprosiłam o rozmowę z polozna przy czym wybuchlam płaczem jak dziecko i wiecie kobita wysłuchali mnie i obiecała ze zaraz po pracy do mnie przyjedzie Szok!!!!!!! Ale cóż czekałam jak na gwoździach do 13 . Kiedy sie zjawiła po krótce opowiedzialam co i jak !!! Na widok naszych medykamentow pani oczy z orbit wyszły i padło pytanie czy aptekę otworrzylam ?????

Z wszystkich specyfików wybrała bio gaie i gripe water !!! Kurde mówię bio gada ok ale ta woda jest do dupy w przypadku oliwki a ona mówi ze nie prawda i udowodni mi to !!!a wiec pierwsze karmienie i przed mleczkiem lyzeczka wody juz po wypiciu mleka około 20 ml baki idą okropne ale szok bo po wypiciu wszystkiego dziecko wilo sie jak wąż płakała okropnie a ja razem z nią !!!! Polozna mówi ze tak ma byc !!! Co ????? O nie nie pozwolę !!! O dziwo po godz spokój marudzi nie śpi ale nie skręca jej !! Następne karmienie za 2,5 godz znow lyzeczka przed znow seria baków i po karmieniu 15 min koszmaru ktory zakończył sie snem 1,5 godz !!!! Tak mnie pani zostawiła i kazała dalej podawac wiec następne karmienie godz 17 seria baków po karmieniu sen 2 godz o 20 kąpiel karmienie baki a na sen kazała podać czapek viburcol i po 15 min od podania Oliwek moj śpi kamiennym snem !!!! Boże niech juz tak będzie !!!!!!

Wiec jeszcze dodam ze pani kazała czekać na efekty po przynajmniej 3 dniach stosowania i jeszcze jedno dziewczyny jesli chodzi o delicol !!!! Pomaga tylko przy nietolerancji laktozy w innych przypadkach raczej szkodzi !!!! Wywołuje zaparcia i jeszcze cos tam tak mówi polozna !!! Kurde chce jej wierzyć !!! Dała mi nadzieje na lepsze jutro !!! Sie okaże ;)

pozdrawaiam Was wszystkie i caluski dla maluszkow ide spać po tych meczacych dwóch tyg !!!! Jutro bede juz odp na wasze posty ale dzis nie dam rady zapałki z oczu wyjmuje i odlatuje !!!!

Akuku no właśnie miałam sztywniejszy i też już zapowiedziałam że na noc śpię tylko w miękkim bo ja dziękuję za takie atrakcje;-)

Marika ja chyba i tak jakichś ogromnych piersi nie mam (chociaż według jakiejś mądrej internetowej rozmiarówki wyszło mi 70 H czego serio nie widzę - ale stanik wygodny;-)) a tu po prostu tak sie źle ułożyłam i sama sobie jestem winna, więc mam nauczkę na przyszłość;-)

Muszę się pochwalić że Jula strzeliła mi dziś kilka pierwszych świadomych uśmiechów jak do niej mówiłam i nie spodziewałam się że to mi może aż tak naładować bateryjki;-) Od razu mi humor poprawiła jak zobaczyłam tą uśmiechnięta buźkę:-) I wiedziała że pierwszy uśmiech musi być dla mamy;-)

Magsus to jak podajesz ten gripe water ile ml pzed i ile po jedzenie... i kiedy baki zaczynaja isc

Przepraszam, że znowu post pod postem ale nie mogę edytować z telefonu a ostatnio to jedyny sposób by czytać bb:-)

Też myślę Vinga, że to fajny pomysł z tą grupą:-)

Magsus, cieszę się bardzo, że położna tak sie Wami zainteresowała - wierzę że naprawdę kobieta wie co mówi i chciała Wam pomóc, inaczej pewnie by jej się nie uśmiechało poświęcać swojego wolnego czasu:-) Trzymam kciuki by było tylko lepiej i malutka przestała się męczyć:-) My efekty po biogai też zauważyliśmy po jakimś czasie, chyba 2-3 dniach ale najważniejsze że właściwie za pierwszym razem udało nam się trafić w odpowiedni specyfik:-)

Vinga fajny pomysł :-) jestem za!

Magsus
dobrze że się wami ta położna zajeła... oby było już tylko lepiej....

Adrian dzisiaj jakiś niespokojny wieczorem.... nici z posiedzenia na forum dłużej...

reklama
MAGSUS az i ja sie ciesze, jak czytam twojego pozytywnego posta. Niech tak zostanie.
JAGSUS nie to ja mam mniejsze ;) jakies C albo D. Chodze w szmaciakach
O tak te usmieszki sa bezcenne

Do góry