reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Przepraszam, dziś też nie dam rady nadrobić - od nocy mam potworne skurcze, nie spałam prawie wcale, ale nie chce do szpitala dziś, bo m na służbie i nie chce sama jechać:( 3majcie kciuki co bym do niedzieli wytrzymała, bo wtedy mam ktg i niech się dzieje co chce. Tylko jeszcze nie dziś...

reklama
Anisen, ja go nie budze, on sie budzi ale nawet nie zassie i przysypia na chwilke i co chwile to samo az sie nie naje..
Najchetniej by na cycu wisial i co chwile wlewal do buzi po troszku hehe.
Tesciowa normalnie nienormalna heh

Ostatnia edycja:
anisen podziwiam mnie szlak by trafił chyba :OO i z tą robota i tym ze meza nie ma i tesciowa ;OO podziwiam ;*

co do tego mleka nei pamietam kto pytal jak moja luska byla mala i zakwilila to ja odrazu czulam jak mi mleko w cycku wyplywa na wkladke to podobno naturalne ;)
akuku czyli pierwszy spacer zaliczony??:)
pustiszi dzieki ;** zdrówka dla was ;* czy wy juz w domku czy nie ?przepraszam nei ogarniam ;(

dona to moze jak nie chcesz zdrapywac to zostaw dla córci na komunie ?:tak:
sali opis zajebis** ;) naprawde slicznei ot opisalas tak uczuciowo odrazu mi sie beczawka wlaczyla z zapytaneim czy juz u mnie niedaleko czy jednak maly tasiemiec sie zagniezdzil haczykami i nie chce wyjsc :szok:?

wgl dzieki wszystkim za wsparcie psyhiczne mam nadzieje ze juz niedlugo chociarz skurczy jak nie bylo tak nie ma jutro ktg na ok.11 , wolalabym urodzic do tego czasu ale cos chyba sie nie zapowiada ,,,kurde chyba jestem jakas inna :confused:

Coś cichutko dziś wieczorkiem,
przyznawać się która rodzi???

Ja chyba od tego czytania o waszym karmieniu zacznę karmic przed porodem, normalnie jak mi sie zbierał pokarm to takie mrowienie czułam, i teraz tez tak mam...

Czy któras też czuła coś podobnego?

Bo to że "siara" leci jak się ściśnie to niby normalne, ale ja się czuje jak matka karmiąca.:szok:

No dobra ze sie troszku znudzilam to napisze liste mamus które sa na naszej styczniowej liscie te po terminei a które jeszcze nie urodziły(oczywiscie jest tam wiecej nicków ale nie bede pisac tamtych dziewczyn bo nie odzywaly sie dawno wiec nei wiem czy rozpakowane czy nie ) a więc :

Jagus87.Kaha171.Calineczka001?.Juliana.Tina1201.Nisiao.Bluelovi.Anisen.-to na tyle chyba z przeterminowanych.

A teraz te nie przeterminowane ::laugh2:

Iwusia87..Tamtusia.Kasienka.Justynaj.Vanilli.Kaczuszka2.Delewarre.Agasm.Elama.Blondii1990.Ivi.Siva.Yoanna82.Olich.Em-ka.

Juz tak nieduzo zostalo!!! kogo obstawiacie?? naprawde zostala garstka ciezarnych :O

Ostatnia edycja:
Blue ja w sumie z Toba łeb w łeb idę, bo dzis też cały czas sluzik podbariony krwia (z pasmami) odchodzi, a na wczorajszej wizycie rozwarcie na 2cm było i "resztka"szyjki...miałam nadzieję że już urodziłaś a Ty tu zestawienia robisz.. ehh;)

ivi ja chyba swiruje ;D no to a jak tam sie czujesz po tym czopie ? :O ja nie mam zadnych skurczy tylko czasmi bóle w podbrzuszu .:szok:

Ostatnia edycja:
No właśnie z moich obserwacji też wynika że jestem jedną z najbardziej przeterminowanych, a tu poza bólami w kroczu nic się nie zanosi, tak że do tego 21.01 pewnie jeszcze niejedna mnie wyprzedzi:-D

Ja czopa się pozbyłam już prawie tydzień temu.. teraz raczej wyłazi sluzik związany z rozwieraniem i skracaniem tej resztki szyjki.. (tak gin uprzedzała że może być, więc tego się trzymam... ) a skurczyki po seksiku cały dzień meczyly;) a teraz się kładę spać bo jakby się coś działo to trzeba być 1.najedzonym 2.wyspanym;)...

reklama
Jagus a ja oprócz anisen jestem jedyna wieloródka to terminei :OOhe?bo jak jeszcze wiola byla w ciazy to pisalam ze ona jest jeszcze wieloródka przeterminowana przedemna terminowo a wiec jak ona sie rozpakuje to i ja musze byc naastepna ;D hehe i jak narazie to po wiolce nikt nie urodzil wiec sie ludze ze teraz moja kolej ;D hehe

Ivi ja juz wczoraj mialam luzne 3 cm i dalej siedze na pupie w domu myslam ze po tym czopie sie cos ruszy no ale jeszcze sie nie zalamuje bo noc przedemna :D a to dobranoc ;*

Ostatnia edycja:
Do góry