reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Katherinne ja kupuję krople. Pies też z nami śpi, z resztą cały dzień w domu leży przy mnie i jest ok. Co do opalania to takie słonko nie zaszkodzi, jednak trzeba uważać aby się nie przegrzać. Zakryć brzuszek,a jak zacznie mocno przypiekać schować się w cieniu.

reklama
Witam sie poniedzialkowo ;) Ja dzis sie obijam bo mamy swieto :)
Ja w ciazy przytylam 19.5kg. Po porodzie od razu spadlo 11. Jakaz jabylam zadowolona hihi , pomyslalam sobie ze w takim razie to pozostale 8.5 to bedzie pikus. No niestety... walczylam z nimi z przerwami do teraz czyli prawie 2 lata. I kiedy sie okazalo ze wage mamjuz mniejsza niz przed pierwsza ciaza to zaszlam w kolejna :-) No i spodnie ktore z duma wyjelam z szafy po prawie 3 latach nieuzytkowania znow tam zaraz bede musiala schowac... Ot taki psikus :-)
Teraz mam termin z usg na 6-tego. Chyba tak jak aniia. No ale zobaczymy jak to bedzie bo z mlodym mialam na14 czerwca a urodzil sie 27 czyli prawie 2 tyg po terminie... Juz mialam jechac 27 na wywolanie az tu 26 o polnocy pierwsze skorcze :-)

a ja mialam pierwszy termin na 4 lipca i byl wyznaczony prawidlowo ale wiedzialam ze urodze wczesniej i urodzilam 10 dni wczesniej :)

Własnie widzę !
Kto wie, każda z nas która jest poniżej 6 lub w 6 tygodniu może tam jeszcze trafić, czasem terminy się przesuwają w obie strony ;)

cześć laseczki :)
zaraz jadę do przedszkola po moje małe szkraby, a widzę że tu się dzieje że hoho!:)
wpadnę wieczorem jak brojów spać położę:)

hej...widzę że pędzicie...

u mnie dół....czekałam na meża żeby pojść z nim na to pierwszze usg...tak czekałam. Miał wrócić wczoraj...potem że dziś, a dziś dzwoni że nie wraca. Bedzie za 10 do 12 dni....razem to juz go miesiąc nie widziałam. Ide sobie poryczeć...nawet tego usg mi sie odechciało.

reklama
Diabdzielica będzie dobrze, nawet się nie obejrzysz a wróci. Mój póki co nie wyjechał do Norwegii, czeka do września. Jak pojedzie to pewnie na 3 miesiące :(
Co do terminów z córką miałam termin na 21 kwietnia, wg. USG na 18 kwietnia, a urodziła się 3 MAJA :)

Do góry