reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Bandytko- Kajtula poprostu boski...... Caluski
U nas dzisiaj wprost wiosennie tylko - 3 c , po kilku dniach mrozow I siedzeniu w domu dzisiaj wyszlismy na saneczki z Amelcia I moje biodra wolaja o pomoc, Jestem przerazona moja kondycja ( tragiczna znaczy) nie czuje sie na silach rodzic..... :no:

Jestem na bierzaco , czytam was regularnie,,,, ale jakos brak weny do pisania , w sumie od 2 tyg Amelcia w domu, bo albo podziebiona albo przerwa swiateczna , ale wszystkim ktore juz pragna porodu oczywiscie go zycze leciutkiego I szybkiego.

reklama
U mnie Zosia też się mało rusza ale jak się wypnie to nie ma zmiłuj :p

jakie macie słodkie maluchy dziewczyny! Tak patrzę i patrzę i chcę już swojego mieć :*

Podzielcie się skurczami, ja chcę chociaz 1 :p Siedzę i czekam jak taka bomba z opóźnionym zapłonem :p

Bandyta wieksza czesc hehe, i teraz tez bym tak chciala z jednej strony...ale jak mansie zaczac to sie zacznie a ja czekam... i chyba jednak dzis sie nic nie rozkreci wiec na mnie nie liczcie ..hehe

Akuku, może się jednak wreszcie doczekasz... powiem ci, że ja sobie nie wyobrażam, żeby się tyle męczyć z takimi skurczami, dzielna z ciebie kobitka :) A wanny zazdroszczę, u nas tylko kabina z prysznicem, pod którym już nawet nie mam siły stać za długo... oj poleżałabym sobie w takiej ciepłej kąpieli...

Bandytka, śliczny ten twój synek i jak rezolutnie spogląda... 100% słodkości po prostu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Aninetka wyboru nie mam moge pojechac do szpitala, zrobia ktg i jak nie bedzie lepszej czestotliwosci wysla do domu.ew rozwarcie sprawdza co tez nic nie zmieni..czekac musze i tyle.

Milych snow.

Do góry