reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Juz z karmieniem coraz lepiej. Dzis dopiero czuje, ze cos tam mam. A sutki tak zmasakrowane, ze hej. Mala za plytko chyba je lapie i jeszcze w czasie karmienia tak sie wygina i troche wyciaga a pozniej ssie, jak zelka.
Miejski bandyta. A ja to w ogole sil nie mam, choc jestem dzis bez przeciwbolowych. Zreszta powinnam dopiero dzis wyjsc ze szpitala to ma prawo byc jeszcze zle.
A co do kapieli to maz kupil dzis najmniejsza gabeczke, bo ja kupilam za duza. Mam nadzieje, ze sprawniej dzis pojdzie ;)
Ladnie Kajtula spi, ja po dzisiejszej jestem wykonczona
PUSTISHI mi nawet gorzej bylo oddychac jak brzuch opadl
DONA dajemy smoka. Tam tez dawali. Dzis od 9 byla bez dokarmiania. No i pozniej juz 2 godz karmilam i to tak ze jak zasypiala to odstawialam. Zaraz plakala i znowu. Po takich 2 godZ 10 min snu i placz i zjadla sztuczne to dopiero spi. Dolujace jest te karmienie
CLEOPATRA super ze pomaga, przy pierwszym dziecku calkowite przeciwienstwo

Przeczytalam po lepkach. Bardzo dziekuje za mile komentarze. Jestesmy zakochani w malej. Jeszcze troche i wy bedziecie tulily wasze maluszki.
Ide szykowac kapiel.
Dzis zostalam pierwszy raz obkupkana przy przewijaniu. Maz to pekal ze smiechu. Ja nie dam rady sie smiac z powodu rany ;)

hej ja tylko na chwilkę, melduję, że w dwupaku i nic ciekawego się nie dzieje. jak to zwykle u rodziców czasu na nic nie mam. nadrobię Was w poniedziałek

Magsus &&& za Was kochana!!! mam nadzieję, że już będziesz tulić maleństwo

A ja pragnę poinformowac że moje skurcze to już takie"słodkie" się zrobiły, zobaczymy moja mama ma jutro urodziny,może będzie prezencik:-D(aczkolwiek wątpię:eek:)bo porodu póki co nie czuję

reklama
Witam sie ;D jem i czekam na tego mojego glaba bo przyniosl aparat a za cholere nie wiem gdzie jest usb kabel a jego wcielo z psem hehe...:-)

znów mam zgage i tez mam wrazenie ze ciezej sie oddycha odkad brzuch opadl :OO

Marika trzymaj sie pamietaj ze wszystko bedzie coraz latwiejsze jak ty dojdziesz do siebie i malutka ureguluje sobie sen w nocy , swietnie sobie radzicie ;***

a propo czucia porodu to u katherinne chyba wcale sie na poród nie zapowiadalo? hm ;) ale nas zaskoczyla :)
ciekawe co u magsus ;) ja mysle ze jeszcze dwupack ;) ma ktos wiesci?

kaczuszka biedna kotka oby to nic groznego nie by;lo ;(trzymaj sie ;***

Do góry