reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Juz z karmieniem coraz lepiej. Dzis dopiero czuje, ze cos tam mam. A sutki tak zmasakrowane, ze hej. Mala za plytko chyba je lapie i jeszcze w czasie karmienia tak sie wygina i troche wyciaga a pozniej ssie, jak zelka.
Miejski bandyta. A ja to w ogole sil nie mam, choc jestem dzis bez przeciwbolowych. Zreszta powinnam dopiero dzis wyjsc ze szpitala to ma prawo byc jeszcze zle.
A co do kapieli to maz kupil dzis najmniejsza gabeczke, bo ja kupilam za duza. Mam nadzieje, ze sprawniej dzis pojdzie ;)
Ladnie Kajtula spi, ja po dzisiejszej jestem wykonczona
PUSTISHI mi nawet gorzej bylo oddychac jak brzuch opadl
DONA dajemy smoka. Tam tez dawali. Dzis od 9 byla bez dokarmiania. No i pozniej juz 2 godz karmilam i to tak ze jak zasypiala to odstawialam. Zaraz plakala i znowu. Po takich 2 godZ 10 min snu i placz i zjadla sztuczne to dopiero spi. Dolujace jest te karmienie
CLEOPATRA super ze pomaga, przy pierwszym dziecku calkowite przeciwienstwo

Przeczytalam po lepkach. Bardzo dziekuje za mile komentarze. Jestesmy zakochani w malej. Jeszcze troche i wy bedziecie tulily wasze maluszki.
Ide szykowac kapiel.
Dzis zostalam pierwszy raz obkupkana przy przewijaniu. Maz to pekal ze smiechu. Ja nie dam rady sie smiac z powodu rany ;)

hej ja tylko na chwilkę, melduję, że w dwupaku i nic ciekawego się nie dzieje. jak to zwykle u rodziców czasu na nic nie mam. nadrobię Was w poniedziałek

Magsus &&& za Was kochana!!! mam nadzieję, że już będziesz tulić maleństwo

A ja pragnę poinformowac że moje skurcze to już takie"słodkie" się zrobiły, zobaczymy moja mama ma jutro urodziny,może będzie prezencik:-D(aczkolwiek wątpię:eek:)bo porodu póki co nie czuję

reklama
Witam sie ;D jem i czekam na tego mojego glaba bo przyniosl aparat a za cholere nie wiem gdzie jest usb kabel a jego wcielo z psem hehe...:-)

znów mam zgage i tez mam wrazenie ze ciezej sie oddycha odkad brzuch opadl :OO

Marika trzymaj sie pamietaj ze wszystko bedzie coraz latwiejsze jak ty dojdziesz do siebie i malutka ureguluje sobie sen w nocy , swietnie sobie radzicie ;***

a propo czucia porodu to u katherinne chyba wcale sie na poród nie zapowiadalo? hm ;) ale nas zaskoczyla :)
ciekawe co u magsus ;) ja mysle ze jeszcze dwupack ;) ma ktos wiesci?

kaczuszka biedna kotka oby to nic groznego nie by;lo ;(trzymaj sie ;***

Do góry