Witajcie kochane:-)
Ja znowu zabiegana i padnięta. Poza dwoma sprawami, które muszę jeszcze załatwić do wtorku, plan został wykonany. Reszta to na szczęście kilka telefonów i troszkę papierków do wypełnienia, ale to już w domu, więc jest ok
Dziś ustalono mi plan cc, więc nic tylko rodzić
Ale nie....nie ma tak łatwo. Jest jeszcze troszkę prasowania, praca domowa z dzieckiem, spotkanie ze znajomymi i wiele innych rzeczy, więc nie wiem czy uda mi się wstrzelić w ten wtorek z porodem
Uwierzcie, że z przyjemnością poleżę ze dwa dni w szpitalu, gdzie na prawdę nic nie będę musiała robić. Opieka nad synkiem to będzie czysta przyjemność:-)
Alu podobno nie da się porodu przegapić. Zwłaszcza tego pierwszego, więc nic się nie martw. Nie mówię, że nie będziesz z niecierpliwością wyczekiwać, ale jestem pewna, że jak wybije godzina zero, to będziesz wiedziała, że to TO
Caroline jak tam mąż z tą jelitówką? Daje radę? Mam nadzieję, że Ciebie nie chwyci
Indziorka najzabawniejsze jest to, że ja wcale nie wiem, czy chcę już urodzić
Ze względu na samopoczucie, to tak, ale ze względu na rewolucję w życiu......ehhh......normalnie przerażona jestem
;-)
Anetka ciesz się słońce, bo moje obie córki były strasznie wymagające i dlatego ja nie wierzę, że takie spokojne dzieci, jak Adaś istnieją
Czytam zatem Twoje posty z lekkim rozmarzeniem, że może tym razem
Skorupko super, że tak dobrze się synuś chowa. Na prawdę z całego serca życzę Ci, aby tak było cały czas!:-)
Gosiu podziwiam Cię za zapał do pracy. Ja to już ciągnę na rezerwie rezerwy
Emilia ale numer! Dziewczyny się martwiły, czy im się maluszki poodwracają, a tu proszę. Twoja córcia udowodniła, że wszystko się może zdarzyć. Normalnie nie wierzę. Aparatka
Lecę zaraz na wizytowy, bo ciekawa jestem co dalej z Wami
Marta nic się nie martw. Na bank doczekacie wtorku. Ja mam już takie samopoczucie paskudne długo, ale Marcel się nie wybiera nigdzie, więc dacie radę. Zobaczysz
Czarni no Ty to już musisz listę podpisywać co 2 godziny co najmniej
Inaczej, to zaczniemy Ci gratulację składać w ciemno
Każdą z osobna pozdrawiam i życzę miłego wieczorku!