reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Witam

Oj dziewczyny tyle produkujecie ze trudno Was nadrobic

Hunianka wielkie gratulacje Zdrowka Wam zycze

Patiinka super ze juz jestescie w domku Kurcze te polozne to powinny w druga strone -pomagac a nie isc na latwizne Oj nie dziwie sie bo ja tez bym wolala patrzec na moje slonko niz na monitor

Afja-Anetka to aniolek sie Wam trawił Ino pozazdroscic

Dorotqua hmmm 2 tyg.Dziwne Tez bym byla w wielkim szoku

gosia szkoda ze tak wyszlo z ta wizyta Moj lekarz zawsze ostrzega kiedy go nie ma

Marzenixx pewnie ze trzeba sie zrobic na bóstwo przed przyjsciem na swiat dzidzi -niech jest dumne z mamy Tyle czasu sie meczyla a tak pieknie wyglada he he

M@linka szkoda ze moze sie tak zdarzyc ze Twojego M moze nie byc kiedy urodzisz He he a moze sie tak zdarzy ze zdazysz urodzic jak on jeszcze bedzie

flamandka kuruj sie Zdrowka zycze

baska oj to u ciebie moze byc lada moment

asiorreek no co z jednej strony to mama sie martwi a z drugiej strony jest to bardzo wkurzajace Ja rowniez zapowiedzialam mojemu ze tylko jego chce widziec w szpitalu Tesciowa wielce obrazona na to bo ona tez chce Hmmm chyba bardziej sie przejmuje co ludzie (sasiedzi,rodzina ) powiedza he he Ale ma zakaz i koniec Wystarczy jak bedzie sie madrzyc w domu Na co jej tez nie pozwole

Indziorka gratki dla meza I powodzenia na praktycznym

ala1911 ja tez mam non stoper jakies schizy zwiazane z porodem Najbardziej sie boje ze przegapie skurcze Slyszalam ze te przepowiadajace moga byc bezbolesne a po nich moga sie juz zaczac te konkretne i ze nie zdaze do szpitala

Witajcie dziewczyny :D dlugoo mnie tu nie bylo ale mowie wam ze przy takim malym malenstwie to nawet nie ma kiedy chwile posiedziec w spokoju:p a jak jest chwila wolna to czlowiek nadrabia zaleglosci :p spi, je itd hehe a tak wogole to mamy sie dobrze :D maly chowa sie bez problemu narazie przynajmniej,oby tak dalej :p ale ogolnie to dzien i noc wygląda tak :D cycek, pielucha, spanie znowu cycek i pielucha i tak przez caly dzien i noc :D czasem nawet jest smiesznie :D bede do Was probowac zagladac czesciej :D pozdrawiamy i przesylamy buziaki

Ostatnia edycja:
Zaglądam i czekam na kolejne rozpakowane mamusie a tu cisza:-)

Czarni
dobrze dziecku w brzuszku u mamusi to nie chce wychodzić ;)

Mały Adasiek zjadł a teraz leży na kanapie i podziwia salon od czasu do czasu zerkając na tv - po prostu gdyby nie to karmienie co dwie godzinki to tak jak by go nie było :tak: Hehe tak go chwale przed wszystkimi i coś czuję, że niedługo się to zmieni jak zacznie ogarniać pewne rzeczy:-p

Trzymam kciuki za Styczniowe Mamusie ;)

Afja moja Oliwka była też bardzo spokojnym dzieckiem przesypiała noce w dzien grzecznie leżała anioł nie dziecko ale teraz nadrabia cały okres niemowlaka :D diabeł nie dziecko :-D

Hej hej kochane, ja wróciłam po KTG. Chwilę pogadałam z babeczką ze szkoły rodzenia(bo KTG tam u niej w pomieszczeniu jest) o zmianie terminu i mówiła, że pewnie tak będzie że mnie z Bydzi nie wypuszczą. Młody na KTG prawie nic nie chciał się ruszać za to po powrocie to i owszem się rozbrykał:-D.
Czarni dobrze trzymaj, trzymaj. Im dłużej maleństwo w brzuszku tym lepiej :-p:-D.

Mały ma awersje do mojego siedzenia przy kompie i co dłużej siedzę to albo skurcze albo czkawka.
Ehh zostało trochę bambetli do kupienia jak zestaw do paznokci małego, i smoczki do butelek. Bo butelki mam z tego zestawu z allegro, już je wysterylizowałam ale smoczki raczej nowe wole mimo sterylizacji. I planuję karmić piersią ale trzeba być na wszystko przygotowanym plus jakieś higieniczne rzeczy dla mnie po porodzie by się przydały. A mój to taka flegma że mu się wydaje że jeszcze czas:wściekła/y::no: ehh... że też na kretyna trafić musiałam a tak się przed ślubem maskował no:-p:wściekła/y:.

Hej dziewuszki :-)

Ja dopiero dzisiaj weszłam na bb o tej porze.
Powiem wam, że jak tylko wstałam sprzątałam cały dzień mieszkanko, zlikwidowałam choinkę, spakowałam ozdoby świąteczne i wyniosłam, normalnie poprałam, prasowałam i śmieje się, że udziela mi się wicie gniazda... hehehe :-D
Ale w przyszłą sobotę - 12 stycznia mam imrpezkę BABY SHOWER z Marcelkiem w brzusiu, więc musi tam siedzieć. I wytrzymać ! Oczywiście się śmieje :-D:-D:-D:-D:-D niech wyjdzie kiedy chce, ale czym bliżej terminu tym lepiej.
Idę jeść obiadek: dzisiaj zupka ogórkowa. Mniami :happy:

reklama
Czarni widać, Twoim dzieciom lepiej w brzuszku;)

Skorupka - fajnie, że zajrzałaś i ,że z Bąblem wszystko dobrze:)

no i zapomniałam co jeszcze miałam komu napisać...

ja znowu spałam...nie wiem co się dzieje...spałam 12 godzin w nocy, potem pooglądałam 3 godziny tv i znowu poszłam spać na 2h...i wstałam tylko z przyzwoitości :p jestem gotowa spać dalej...Mała coś się tam rusza, ale chyba udzieliło się jej to spanie :) brak sił na cokolowiek...może to cisza przed burzą? i zbieramy siły...? bo coś czuję,że możemy nie dotrwać do wtorku...

Do góry