reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Witam

Oj dziewczyny tyle produkujecie ze trudno Was nadrobic

Hunianka wielkie gratulacje Zdrowka Wam zycze

Patiinka super ze juz jestescie w domku Kurcze te polozne to powinny w druga strone -pomagac a nie isc na latwizne Oj nie dziwie sie bo ja tez bym wolala patrzec na moje slonko niz na monitor

Afja-Anetka to aniolek sie Wam trawił Ino pozazdroscic

Dorotqua hmmm 2 tyg.Dziwne Tez bym byla w wielkim szoku

gosia szkoda ze tak wyszlo z ta wizyta Moj lekarz zawsze ostrzega kiedy go nie ma

Marzenixx pewnie ze trzeba sie zrobic na bóstwo przed przyjsciem na swiat dzidzi -niech jest dumne z mamy Tyle czasu sie meczyla a tak pieknie wyglada he he

M@linka szkoda ze moze sie tak zdarzyc ze Twojego M moze nie byc kiedy urodzisz He he a moze sie tak zdarzy ze zdazysz urodzic jak on jeszcze bedzie

flamandka kuruj sie Zdrowka zycze

baska oj to u ciebie moze byc lada moment

asiorreek no co z jednej strony to mama sie martwi a z drugiej strony jest to bardzo wkurzajace Ja rowniez zapowiedzialam mojemu ze tylko jego chce widziec w szpitalu Tesciowa wielce obrazona na to bo ona tez chce Hmmm chyba bardziej sie przejmuje co ludzie (sasiedzi,rodzina ) powiedza he he Ale ma zakaz i koniec Wystarczy jak bedzie sie madrzyc w domu Na co jej tez nie pozwole

Indziorka gratki dla meza I powodzenia na praktycznym

ala1911 ja tez mam non stoper jakies schizy zwiazane z porodem Najbardziej sie boje ze przegapie skurcze Slyszalam ze te przepowiadajace moga byc bezbolesne a po nich moga sie juz zaczac te konkretne i ze nie zdaze do szpitala

Witajcie dziewczyny :D dlugoo mnie tu nie bylo ale mowie wam ze przy takim malym malenstwie to nawet nie ma kiedy chwile posiedziec w spokoju:p a jak jest chwila wolna to czlowiek nadrabia zaleglosci :p spi, je itd hehe a tak wogole to mamy sie dobrze :D maly chowa sie bez problemu narazie przynajmniej,oby tak dalej :p ale ogolnie to dzien i noc wygląda tak :D cycek, pielucha, spanie znowu cycek i pielucha i tak przez caly dzien i noc :D czasem nawet jest smiesznie :D bede do Was probowac zagladac czesciej :D pozdrawiamy i przesylamy buziaki

Ostatnia edycja:
Zaglądam i czekam na kolejne rozpakowane mamusie a tu cisza:-)

Czarni
dobrze dziecku w brzuszku u mamusi to nie chce wychodzić ;)

Mały Adasiek zjadł a teraz leży na kanapie i podziwia salon od czasu do czasu zerkając na tv - po prostu gdyby nie to karmienie co dwie godzinki to tak jak by go nie było :tak: Hehe tak go chwale przed wszystkimi i coś czuję, że niedługo się to zmieni jak zacznie ogarniać pewne rzeczy:-p

Trzymam kciuki za Styczniowe Mamusie ;)

Afja moja Oliwka była też bardzo spokojnym dzieckiem przesypiała noce w dzien grzecznie leżała anioł nie dziecko ale teraz nadrabia cały okres niemowlaka :D diabeł nie dziecko :-D

Hej hej kochane, ja wróciłam po KTG. Chwilę pogadałam z babeczką ze szkoły rodzenia(bo KTG tam u niej w pomieszczeniu jest) o zmianie terminu i mówiła, że pewnie tak będzie że mnie z Bydzi nie wypuszczą. Młody na KTG prawie nic nie chciał się ruszać za to po powrocie to i owszem się rozbrykał:-D.
Czarni dobrze trzymaj, trzymaj. Im dłużej maleństwo w brzuszku tym lepiej :-p:-D.

Mały ma awersje do mojego siedzenia przy kompie i co dłużej siedzę to albo skurcze albo czkawka.
Ehh zostało trochę bambetli do kupienia jak zestaw do paznokci małego, i smoczki do butelek. Bo butelki mam z tego zestawu z allegro, już je wysterylizowałam ale smoczki raczej nowe wole mimo sterylizacji. I planuję karmić piersią ale trzeba być na wszystko przygotowanym plus jakieś higieniczne rzeczy dla mnie po porodzie by się przydały. A mój to taka flegma że mu się wydaje że jeszcze czas:wściekła/y::no: ehh... że też na kretyna trafić musiałam a tak się przed ślubem maskował no:-p:wściekła/y:.

Hej dziewuszki :-)

Ja dopiero dzisiaj weszłam na bb o tej porze.
Powiem wam, że jak tylko wstałam sprzątałam cały dzień mieszkanko, zlikwidowałam choinkę, spakowałam ozdoby świąteczne i wyniosłam, normalnie poprałam, prasowałam i śmieje się, że udziela mi się wicie gniazda... hehehe :-D
Ale w przyszłą sobotę - 12 stycznia mam imrpezkę BABY SHOWER z Marcelkiem w brzusiu, więc musi tam siedzieć. I wytrzymać ! Oczywiście się śmieje :-D:-D:-D:-D:-D niech wyjdzie kiedy chce, ale czym bliżej terminu tym lepiej.
Idę jeść obiadek: dzisiaj zupka ogórkowa. Mniami :happy:

reklama
Czarni widać, Twoim dzieciom lepiej w brzuszku;)

Skorupka - fajnie, że zajrzałaś i ,że z Bąblem wszystko dobrze:)

no i zapomniałam co jeszcze miałam komu napisać...

ja znowu spałam...nie wiem co się dzieje...spałam 12 godzin w nocy, potem pooglądałam 3 godziny tv i znowu poszłam spać na 2h...i wstałam tylko z przyzwoitości :p jestem gotowa spać dalej...Mała coś się tam rusza, ale chyba udzieliło się jej to spanie :) brak sił na cokolowiek...może to cisza przed burzą? i zbieramy siły...? bo coś czuję,że możemy nie dotrwać do wtorku...

Do góry