Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Indziorka ja przy porodzie sn to pewnie bym jak najdłużej w domu siedziała, ale jak mam mieć cc, to muszę gonić do szpitala jak tylko uznam, że się coś zaczyna. Problem w tym, że to już 3 dziecko, a ja wciąż nie wiem, jak to jest kiedy coś się zaczyna Dziś mi położna mówi, że jak poczuję się jakoś dziwnie, inaczej niż zawsze, to mam przyjeżdżać, a ja sobie myślę, że dziwnie się czuję 35 razy dziennie Normalnie meksyk jest w tej końcówce ciąży. Stara baba jestem, a czuje się jak bym pierwsze dziecko rodzić miała Moja Nika jest zakochana w śwince na Twoim suwaczku. Ciągle mi każe sobie pokazywać:-)
Kaju ja tez miałam ochotę coś tej babce powiedzieć, ale jakoś nie miałam ochoty psuć sobie nerwów. Uważam tylko, że zajmowanie takich miejsc powinno być tak traktowane, jak parkowanie w strefie dla inwalidów. Wiem, ktoś powie, że wygodna jestem itd, ale uwierz, że nie raz biegaliśmy z obiema dziewczynkami z końca parkingu, kiedy lało ja z cebra. Skoro już są takie miejsca, to niech egzekwują od wszystkich, żeby parkowali jeśli mają uprawnienia. Mandaty płaciłam za stanie na blue badge zone, a teraz sama nie mogę stawać na miejscach do których mam uprawnienia. To tak jakby dyskryminacja
Kaju ja tez miałam ochotę coś tej babce powiedzieć, ale jakoś nie miałam ochoty psuć sobie nerwów. Uważam tylko, że zajmowanie takich miejsc powinno być tak traktowane, jak parkowanie w strefie dla inwalidów. Wiem, ktoś powie, że wygodna jestem itd, ale uwierz, że nie raz biegaliśmy z obiema dziewczynkami z końca parkingu, kiedy lało ja z cebra. Skoro już są takie miejsca, to niech egzekwują od wszystkich, żeby parkowali jeśli mają uprawnienia. Mandaty płaciłam za stanie na blue badge zone, a teraz sama nie mogę stawać na miejscach do których mam uprawnienia. To tak jakby dyskryminacja