reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Sorki laseczki, ale dziś to mnie boli wszystko dosłownie, chodzić nie mogę. Czuję się jakbym była chora normalnie, a mówią, że ciąża nie choroba :eek: Rano pojechaliśmy na zakupy i potem padłam, przespałam pół dnia i właściwie dopiero z łóżka wstałam. Idę ugotować curry i zamrażam, żeby było na "po świętach" (gości mamy do Nowego Roku). Na jutro planuję gulasz.

Skorupka GRATULUJĘ!!! :-) Dużo zdrówka i odpoczynku!

Magda Trzymaj się dzielnie, jeszcze tylko "chwilka" i będzie po wszystkim. Ja to sobie ciągle powtarzam ;-)A z tym parkowaniem to też tu widze cwaniaków, którzy zajmują miejsca dla rodzin. Ja bym do tej pani podeszła i zapytała czy jej nie wstyd. Strasznie mnie denerwują tacy ignoranci.

Styczniowe mamy Miłego wieczoru Wam życzę.

Skorupka Gratulacje ;) To ładny Wam się prezent pod choinkę trafił ;) Zdrowia :)

Magda Ostatnio to w nocy spać nie mogę i normalnie dziwne myśli mnie nachodzą jak młoda tak strasznie się wypycha... A jeszcze dzisiaj sen o porodzie to brak słów- przez to chyba takie loty złapałam żeby wszystko było wcześniej przygotowane :p a co do życzliwości... teraz mnie to specjalnie nie rusza, bo się odizolowałam od ludzi :D W czterech ścianach siedzę :D Ale jak już wyjdę do ludzi to jest porażka- wzrok jakiejś pogardy, chamskie teksty i broń Boże nic nie pomóc :/ Ech co zrobisz ;) Ja się boję, że zignoruję skurcze i dopiero jak będą takie fest to się zczaję, że to jednak już :D

Ja pierogi z kapustą ulepiłam w połowie- ciasto mi się skończyło, a dzisiaj już nie mam siły więcej lepić :p Jutro jeszcze właścicielka przyjeżdża umowę na nowy rok podpisać także trochę posprzątałam i mój teraz dzieła kończy, ale już czuję, że potrzebuję się położyć chociaż na chwilę... chyba się do wanny wewalę :D

skorupka - gratulacje!!! duży chłopak;) zdrówka i wytrwałości życzę:)

a mnie męczą skurcze od 17...ale jakieś dziwne bo raz są regularne, były co 12 min -było ich ok 4-5, potem spokój, następnie co 10 min, ale to tylko 3 razy, a teraz znowu spokój...mąż przerażony;) ja czuję od kilku dni,że coś się we mnie zmienia, ale mam nadzieję,że to jednak wszystko jest tylko fałszywy alarm...

reklama
Magda nie raz widzialam jak ludziska zajmuja miejsca dla rodzicow z dziecmi. nawet kiedys traffic wardenowi powiedzialam ze facet w porshe zaparkowal na miejscu dla rodzicow, odrazu polecial, mam nadzieje ze mandacik poszedl ;-)

Kaja zdrowka, mam nadzieje ze to nie poczatki jakiegos przeziebienia.

Indziorka i tak niezle ze ci sie pierogi chcialo lepic. ja nawet ciasta nie umiem do pierogow zrobic.. :eek:

Marta moze zadzwon do poloznej albo cos i zapytaj sie co robic.

Kurcze wszystkie nasze mamusie dotychczasowe przed terminem sie rozpakowaly, ciekawe czy ja pociagne do terminu czy tez przed sie rozpakuje.

Do góry