Marta87 gratuluję córeczki
też będę musiała w końcu zacząć myśleć nad imieniem. Teraz na 100 % dziewczynka? Macie niespodziankę. Ala to śliczne imię. Brat Wam niespodziankę zrobił z tym leżaczkiem
niebieska81 na pewno ciężko się oszczędzać przy tylu dzieciach. Odpoczywaj ile się da. Uważaj, by się nie zarazić od córki.
aninek naciesz się gośćmi. Na pewno często nie przyjeżdżają. Zdolna dziewczynka. W tym wieku na rolkach
Może przez sen mocno zaciskasz zęby nawet o tym nie wiedząc? Lepiej kupować stopniowo rzeczy. W takim lumpeksie całkiem dobre przecież można znaleźć. A ja myślałam, że tylko u mnie jest tak z tym zmywaniem naczyń..
magda_z_uk odpoczywaj ile się da. W najgorszym przypadku będziesz mogła chodzić tylko do łazienki. Dobrze, że z wątrobą i nerkami wszystko w porządku. Przez internet też można część wyprawki kupić. Po dziewczynkach też na pewno coś masz. Ja się urodziłam w 29 tygodniu ciąży i jestem zdrowa. Wiadomo, że im później tym lepiej. Skoro taki pas pomaga, to wrto spróbować.
ada1989 auta u syna górą :-) każdy czasami ma dzień zrzędzenia. Doszliście do porozumienia, więc wszystko ok. Mój P też nie lubi jak marudzę. Za to jak on sam narzeka, to już mu nie przeszkadza.
milusia83 taki super pokój synek ma, więc nie ma nawet co narzekać :-) Borysek to silny chłopak. Musi sobie poćwiczyć. Ubrania niestety kosztują, tanie były te pajacyki.
januarka też robiłam namiot z kocy jako dziecko :-) jaka zabawa była przy stawianiu namiotu
siostry niestety nie zmienisz. Dobrze, że mąż się z nią umie porozumieć. Siostra studiuje zaocznie? Dla mnie to dziwne siedzieć całe dnie w domu. Czemu nie jest na dziennych skoro nie pracuje? Mój P ma dopiero iść do lidla, pewnie już wszystko przebrane będzie :-/
Alicja32 czyli dzień plotkowy
czemu kuzynka musi leżeć? Najważniejsze by z dzidzią było wszystko w porządku.
Marzenixx nieciekawie z wujkiem :-( nie dziwię się, że płakaliście. Też bym nie wytrzymała.
biłkabdg mój też się pyta, co tam na forum
taka sesja zdjęciowa to super pamiątka. Gdybym miała możliwość, na pewno bym poszła.
agaagaaga14 na pewno będzie wszystko w porządku na wizycie.
filkat dobra wiadomość z becikowym i rodzinnym. Dziecko silniejsze i ma mniej miejsca, to się bardziej rozpycha.
Skorupka84 ile u Was remont trwa? My będziemy remontować mieszkanie z rynku wtórnego i tak się zastanawiam, czy w miesiąc się wyrobimy.
Tak jak pisałam na wątku z wizytami u lekarza wygląda na to, że będziemy mieć dziewczynkę
jestem przeszczęśliwa :-) przyszła babcia też. W środę idziemy jeszcze na usg 3d, więc mam nadzieję potwierdzi.