szylwias daj znać, czy coś wiadomo i jak się mąż czuje.
EmiliaM odpoczywaj dużo i uważaj z tym sprzątaniem.
kaja28 ja już się przyzwyczaiłam do lecącej krwi z nosa.
-caroline- też bym pojeździła na rowerze
powodzenia na wizycie.
Afja-Anetka w końcu brzuszek musi rosnąć
masz zajęcia 4 godziny bez żadnej przerwy? Też byłoby mi ciężko tyle czasu siedzieć. Od której godziny sąsiedzi chcą robić remont? Ja się niestety do zgagi chyba będę musiała przyzwyczaić. Raz jest lepiej, raz gorzej. Już trochę lepiej?
magda_z_uk to dobrze, że mąż wyręcza. Odpoczywaj dużo. Co powiedział lekarz?
ada1989 większość dzieci lubi mieszać piasek z wodą. Mały już swoje preferencje bajkowe ma
aninek niestety nie wiem jaka może być przyczyna bólu. Oszczędzaj się. Mnie też wczoraj chwycił ból - takie ostre kłucie na dole brzucha. Trwało tylko parę sekund, ale też się wystraszyłam. Maluszek kopie jak najęty, więc musi być wszystko w porządku. Lepiej się już czujesz?
Alicja32 dużo zdrówka.
Czarni pewnie macie tysiące pomysłów odnośnie urządzania mieszkania
Gosia co mówią lekarze na to tętno?
januarka trzymam kciuki, by nie było tak źle. W szpitalu zawsze jest gorzej niż w domu. Dobrze w takim razie, że poszłaś do dentysty.
mamaaga4 powodzenia na szczepieniu.
biłkabdg też jem teraz więcej. Na razie mam 4 kg na plusie, więc nie jest źle. Maluszek teraz szybciej rośnie i może dlatego
martinek czasami na stronie szpitala piszą, co jest potrzebne. Spokojnie pomału sobie wszystko kompletuj, nie ma co panikować. Dużo tego jest.
Zawsze mnie trochę przeraża jakie długie są te listy.