Witam w ten deszczowy i pochmurny dzień :-(
Magda z uk to tylko pogratulować tak rezolutnej córci :-) przynajmniej jesteś pewnie spokojniejsza o córę jak wiesz że krzywda jej się tam nie dzieje;-) a dziękuję dziękuję.. wreszcie troszkę ogarniam forum i mogę ciut nadrobić.. ale i tak nędzny ze mnie informatyk
Alicja32 zazdroszczę Ci że już jesteś na etapie farb bo u mnie dopiero podejmujemy decyzję na temat ekipy do wykonania regipsów na ścianę i paneli bo demolka będzie niezła :-) i dużo zdrówka.. a katar też coś mnie bierze bo przy otwartym oknie śpię a teraz zmiana pogody i łatwo o katarek :-(
EmiliaM piękne te pokoiki i też się zakochałam !!! no takie cudeńka wymyślają że aż miło się ogląda.. tylko na co tu się zdecydować
Elisse 3mamy kciuki za to żeby wszystko się ułożyło dobrze! i czekamy na informacje jak tylko będziesz mogła kochana!
niebieskaa81 dużo zdrówka i ubierz się ciepło na tą rocznicę żebyś się jeszcze bardziej nie doprawiła na wyjściu:-( i dobrze że do lekarza poszłaś bo czasem warto iść szybciej żeby chorobę u źródła wyleczyć - tak mi zawsze gin powtarza:-)
aninek to teraz da ci popalić tymi kopniakami :-) ale radość nie do opisania bo człowiek się od razu spokojniejszy robi nawet jak dzidzia kopie po wszystkich dostępnych narządach
i gratulacje połóweczki - oby ta druga minęła równie szybko i bezproblemowo;-)
Mamaaga4 super te pomysły.. a ten z ikea też mi się bardzo podoba.. a najlepsze że ta aranżacja z ikea to w bardzo malutkim pokoiku jest.. czyli nie trzeba mieć wielkich salonów żeby fajnie zagospodarować przestrzeń i to naprawdę małym kosztem.. a w ikea chyba jeszcze kupię wanienkę za 19,99 i kilka pojemników na drobiazgi..
A u mnie dzisiaj pogoda do niczego.. wczoraj upiekłam dwa ciasta z nudów (jak będzie ktoś w pobliżu to zapraszam)
a dzisiaj zabiorę się chyba za kolejne porządki w domku.. narodziny dzidzi to dobry czas żeby się pozbyć zbędnych rzeczy i generalnie wysprzątać dom z rupieci:-) a że nie jest to wcale prosta sprawa to rozdzielam to na kilka ładnych tygodni.. lekarz nie każe mi się przemęczać z racji moich początkowych problemów z ciążą ale pomału pomału ogarniam wszystko:-)
aaa.. i podłapałam dobrą metodę.. przez to że niania elektroniczna z kamerką jest troszkę droga to postanowiłam że rzeczy których już nie potrzebuję a są w dobrym stanie sprzedaje na allegro.. zajmuje to trochę czasu ale dzięki temu już się fajna kwota uzbierała i nie odczuję tak tego wydatku
także polecam generalne porządki
Pozdrawiam Was i buziaki :-)