reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dziewczyny piszcie na priv do deszczyka bo tu sie smietnik zrobi....
proponuje tak:
imie-nick
plec : jaka nam sie marzy /po usg
i mysle ze to zdecydowanie wystarczy
co mysliscie???i taka formulke wyslac na prov do deszczyk
proponuje tak:
imie-nick
plec : jaka nam sie marzy /po usg
i mysle ze to zdecydowanie wystarczy
co mysliscie???i taka formulke wyslac na prov do deszczyk
G
guest-1661422890
Gość
Cześć dziewczyny u mnie dobrze samopoczucie właśnie zjadłam arbuza i oglądam mecz z mężem śmieje się ze mały pożeracz rośnie bo co chwile coś mi się chce a potem chodzę pełna jak beczka
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Hej tak aporopo jedzenia i picia ja uważam , że organizm sam nam podpowiada czego potrzebuje wiadomo nie można codziennie faszerować się mc donalds pizza kebab, ale raz na jakiś czas na pewno nie szkodzi. tak samo z napojami jeśli czujecie potrzebę wypicia fanty czy coli to pijcie wiadomo też z rozsądkiem
pomysł z listą świetny jak tak patrze to tyle nas jest że w styczniu co chwile porody będą ale fajnie
pomysł z listą świetny jak tak patrze to tyle nas jest że w styczniu co chwile porody będą ale fajnie
Hanus wcale nie jest powiedziane, że będziesz ostatnia. Czasami kobiety rodzą parę tygodni wcześniej niż w wyznaczonym przez lekarza terminie Mi podał dwa terminy, jeden 23 stycznia, a drugi 1 lutego, więc może Cię przebiję i urodzę 31 :-) Nie ma co się łamać, że ostatnia, najważniejsze, żeby maleństwo było zdrowe!
reklama
dotka85
Fanka BB :)
dziewczyny dzieki za odpowiedz, tych nteczek jest niewiele, a u gina bylam we wtorek i wszystko ok bylo, mowil ze moze mnie podbrzusze bolec na @ to moge spokojnie no-spe wziac, niteczki chyba sie koncza
Bella ja mam raczej bialy, rzadziej zolty ale tez sie zdarza, ale zielonego nie mam, moze faktycznie to jakas infekcja, ale skoro nie masz zadnych dolegliwosci to moze taka uroda, moze skonsultuj to na wszelki wypadek z lekarzem
Bella ja mam raczej bialy, rzadziej zolty ale tez sie zdarza, ale zielonego nie mam, moze faktycznie to jakas infekcja, ale skoro nie masz zadnych dolegliwosci to moze taka uroda, moze skonsultuj to na wszelki wypadek z lekarzem