reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

witajcie ponownie..
na chwileczkę udało mi się dopaść komputerek.. jutro może już być ciężko z racji tego że pracy troszkę będzie a później to już kolacja wigilijna więc nie będę nawet do laptopka się zbliżała..

Moje Drogie
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia pragnę Wam życzyć dużo zdrowia..
Aby każdy Wasz dzień był piękniejszy od poprzedniego..
Aby każda minuta spędzona w gronie rodziny była niezapomniana..
Aby wszystkie smutki i nieporozumienia zostały daleko za wami..
Aby te święta minęły w radosnej atmosferze..
i aby narodzony Jezusek czuwał nad wami i waszymi rodzinami..
WESOŁYCH i LENIWYCH ŚWIĄT ;-);-);-)

reklama
To i ja tak szybko.. Dzień zawalony strasznie o godzinie 8 wyszłam z kuchni resztę zostawiliśmy na jutro kwestia poprzatania. Tak mnie to wszystko zmęczylo że o 9 usnelam w salonie i nie dawno sie obudziłam super po prostu ciekawe do której będę siedzieć a do tego male aktywne strasznie.
Jutro będę mieć więcej czasu dobranoc

Dziewczyny u mnie od rana szał ciał, a do tego problemy z netem. Korzystając z zasięgu, który właśnie się pojawił....

Życzę Wam spełnienia wszystkich
marzeń, przychylności wszechświata,
siły w ramionach i czystego ognia w
sercu, co zapali wszystko wokół
Was szczęściem i radością. Niech
wszystko czego się dotkniecie,
stanie się pomocne w spełnieniu
marzeń, a każda najdrobniejsza
nawet czynność przybliża Was
do bycia najszczęśliwszą i
najbardziej uśmiechniętą osobą
spośród wszystkich ludzi.

Magicznych Świąt dla Was wszystkich ode mnie
:-)

images

Ja sie witam jeszcze dzisiaj pobudka 3:30 :/ Zmeczona jak zwykle nie wyspana jakos tez,ale zasnac i tak nie moge :( Cisza na bb, ze hej :) Ale to pewnie taka cisza przed burza ;) Jak sie po swietach zaczna mamusie rozpakowywac to nie wyrobimy z czytaniem :) Zrobilam sobie wlasnie meliske, bo nerwy mam okropne, moze zasne jeszcze,a jak nie to biore sie odrazu za sprzatanie bo pewnie zasne wczesniej pod choinka ;p

Milego dnia i aby te swieta byly radosne i pogodne :)

witajcie..
a jednak pojawiłam się jeszcze- mała od 6 nie dawała pospać - ale strasznie mnie to cieszy bo mało aktywna ostatnio była wiec ucieszyłam się na pobudkę zaserwowaną przez kopniaczki :-) zjadłam śniadanko i zaraz jadę po świeży chlebek na święta - chyba będę pierwsza w sklepie :-D nogi mam jak płetwy ale jeszcze tylko kilka godzinek i błogie lenistwo przez 3 dni a nawet dłużej.. zostało mi jeszcze nakrycie do stołu i zrobienie schabu ze śliwką - w sumie to sam się w piekarniku zrobi ;-) nie wiem co bym zrobiła bez mojego kochanego męża.. mam takie wyrzuty sumienia że tyle jest na jego głowie a dzisiaj z uśmiechem na twarzy stwierdził że sami bez pomocy mamy moglibyśmy święta zorganizować bo on przecież też tyle umie.. kochany mój aż w szoku jestem że tyle jego talentów wyszło podczas tych świąt ;-) i jeszcze ten jego zapał do pracy.. chyba ma entuzjazm i zapał do pracy za nas dwoje..

januarka też mi się wydaję że po świętach się posypią dobre wieści na bb.. żebyś tylko bidulko nad barszczem z uszkami nie zasnęła :-(
czarni super że w kuchni już wszystko zrobione.. a teraz tylko raz dwa posprzątacie i odpoczynek zasłużony ;-)
muuum to be no to rzeczywiście się narobiliście dzisiaj - ale super że masz taką pomoc ;-) mój też mi w tym roku tyle pomógł że aż mi głupio :-( biedaczek miał tyle swoich obowiązków świątecznych a przejął jeszcze tyle ode mnie :-(

miłych ostatnich przygotowań i przede wszystkim jeszcze raz: MAGICZNYCH ŚWIĄT :-):-):-)

To i ja na momencik;)
W tym roku poszłam na łatwiznę i nie gotowałam nic, w sumie i tak jedziemy najpierw do moich potem do mojego rodziców a tam jedzenia jak zwykle będzie o dwa razy za dużo więc postanowiłam nie szaleć bez sensu. Zrobiłam tylko dwa pyszne(mam nadzieję) ;-)placki i zabierzemy ze sobą żeby tak z pustymi rękami nie jechać. Mój brzuszek jak trochę postałam w kuchni twardniał znów dość mocno więc muszę się jednak oszczędzać co by nie było niespodzianki na święta;-)

Tak więc dziewczynki, życzę Wam i Waszym rodzinkom dużo zdrówka, radości i spokoju abyśmy wszystkie bez przygód przeżyły te Święta! :-);-)
No a jeśli już któraś postanowi się rozpakować, niech poród będzie krótki, lekki a dzidzia cieszy rodziców jak najlepszy prezent w życiu
:tak:;-)
Buziaki

green flower trzymam kciuki mocno, daj znać koniecznie!

Ostatnia edycja:
Najszczersze życzenia.

Pięknych i radosnych nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia,

Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze,
Abyście znaleźli dużo kolorowych prezentów pod zieloną choinką,
Świąt które, dadzą wam trochę radości i odpoczynku,
A co najważniejsze nadzieje na Nowy Rok.

Dużo odpoczynku po przygotowaniach świątecznych, po nowym roku na pewno bb się ożywi :)

reklama
Dzień dobry, witam się w wigilijny poranek :-D.
Kochane życzę Wam i Waszym rodzinom wesołych pogodnych spokojnych świąt i żebyśmy wszystkie spokojnie dotrwały do stycznia:-D.
Ja zaraz zabieram się za pieczenie babeczek, spokojnego dnia i udanej wigilii i świąt w gronie rodzinnym:-D.

Do góry