reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam

Januarka ja tez mialam pobudke okolo 3, masakra jakas.

Green Flower powodzenia, daj znac co i jak.

Zyczymy wszystkim:
merry-christmas-banner.jpg

christmas-babies_87289-1920x1200.jpg

reklama
Witam się Wigilijnie:)

Mamuśki życzę Wam i Waszym rodzinom zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia:) Niech przy dzisiejszym Wigilijnym stole króluje ciepła rodzinna atmosfera, a Nowonarodzony niech błogosławi Wam każdego dnia z Betlejemskiej Stajenki:) Poza tym życzę Wam bogatego Gwiazdora i tym dziewczynom, które jeszcze nie urodziły sprawnego zaciskania nóźek:)

ja też się witam wigilijnie. u mnie tez już ostatnie ciacha się robią i można świętować.

Mamaaga, cieszę się, że u Was wszystko OK i że macie już wasze małe szczęście w domu :)

Greenflower, trzymam kciuki. może jeszcze zdążysz się dziś najeść świątecznych smakołyków.

Januarka, głowa do góry, myśl tylko o sobie i o maleństwie i żadnych stresów!

Wesołych, radosnych i spokojnych Świąt Stycznióweczki!!!

dzien dobry :)

jeszcze udało mi się dorwać do laptopa między ostatnimi porządkami a klejeniem pierogów :)

MAMAAGA super że jesteście już z Lilianką w domu.. dużo zdrówka dla Ciebie i malutkiej! :*

green czekamy na jakieś info. od Ciebie. Jeśli to miało by się wydarzyć już dziś to życze bezboleśnie :) ale byście mieli piękny prezent pod choinkowy:-):-)

januarka wrzuc na luz kochana, po co te nerwy? Myśl o maleństwie i o sobie przede wszystkim a resztą sie nie przejmuj! Buzka wielka! :*

Staropolskim obyczajem
gdy w Wigilię gwiazdka wstaje
Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,
wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności
i ja życzę Wam radości
aby wszystko się zdarzyło
z roku na rok lepiej było! :*

hej kobitki :)
wyspana jestem na maksa aż jestem w szoku wczoraj od 9 do 11 i od12 do 10 rano :tak: do 11 poleżałam i czas sie ogarniać trochę
green trzymam kciuki jak to dziś bezpolesnego życzę

A wam kochane Styczniówki co ja mogę wam życzyć przede wszystkim spędzonych świat spokojnie w rodzinnej atmosferze
stołu sycie nakrytego ostatniego pożądanego obżarstwa :D
Porodów odbytych w terminie i zdrowych maluszków
i oczywiście tego co sobie same życzycie by sie spełniło
dużo zdrowia dla was i waszych rodzin

Zobacz załącznik 525632

reklama
Do góry