reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Hej dziewczyny Dziekuje Wam bardzo za porady jestescie niezastapione! ;))
Dzisiaj łozeczko zlozylismy i wyglada ładnie jutro zdj pstrykne w swietle dziennym to wrzuce na odpowiedni watek ;) Dzien zlecial dosc szybko;)

caroline Dziekuje Ci za link moze w styczniu sie przejade do ikeii poogladac materacyki i lampke jakas ladna ;) A co do kocyka to wyglada ladnie tylko szkoda ze tak kiepski material ma;/ Moj to tez czasem ugotuje cos ale to malo kiedy ;-) Twoj Maz dba o Wasza dwojeczke;)

Emilia No to ładnie dzien Ci sie zaczal! Tylko pozazdroscic;) O jej jaki madry synus juz sie prezentow doczekac nie umi a tu jeszcze tydzien musi poczekac na Sante :-)

Pattinka pewnie przez ta pogode jakies zaklocenia tez bym sie wkurzyla nie dosc ze tyle sie nie widzieliscie to jeszcze pogadac sie nie da. Ja mam prysznic w domu a mi zas sie marzy wanna i polezakowac i porelaksowac tylek ;-)

Aninek Co do pampersow to mam pamper 1-43 szt pampers new born 1 -78 szt i chce jeszcze dwojki dokupic. A ty juz masz niezle zapasy ;)
A my to musimy sobie reke podac bo dzis mala tak mi na nerw ucisnela ze noga ruszyc nie moglam ;D Nasze male gimnastyczki plywaja gora dol na przemian ;)A co do wagi to ja bym sie cieszyla jakby mi kilo spadlo ale nie zapowiada sie na to narazie pewnie dopiero po porodzie :tak:

agaagaaga O jak milo z ich strony ;) Fajnie spedzic wieczor poza domem i jeszcze w wygodnym fotelu ze znajomymi;)

Magda U nas tez caly sniezek stopnial i deszcz pada a tak chcialam zimowa atmosfere na swieta. Co do mego D moja tesciowa juz niezle trzyma Go a On jedynak to wiesz ;D Choc pewnie i tak se mysli pogada pogada i przestanie;) Dzisiaj sie przymila bo w pracy jest to sms pisze jak sie czuje;D Nim trzeba potrzasnac bo On slabo uczucia wyraza a tak naprawde wiem ze Nas kocha calym sercem i przezywa ciaze ale w sobie ;) Przy mnie jest strasznym twardziele nie raz mi sie przyznal z tym:-)

kaja ale tam u Cb pysznosci sie robia ;D Dziekuje za porady :) Fajnie jest isc do fryzjera i humor poprawic mala zmiana zawsze cieszy. A z tego co wiem to po porodzie bedzie z tym ciezko;)

natal to super ze ostatnie zakupy porobione. A karuzela napewno bedzie pieknie wygladac;) Choc sie przyznam ze tez zle sie czuje jak pozniej zobacze cos innego w tej samej cenie co mi sie bardziej podoba.

Ale mam dzisiaj apetyt. Moja malutka to by chciala by ja tylko glaskac Kochane malenstwo ;)Jestem przerazona bo to coraz blizej a zarazem taka szczesliwa ze wkoncu zobacze to mala gwiazde co mame kopniakami uracza;) Ide sie myc i polozyc. Dobrej nocy Stycznioweczki! ;))***

reklama
ale tu dzisiaj cisza :-)
czarni a na który wózek się zdecydowałaś? no i nad jakimi kolorkami myślisz? :-) bo tak już jest że człowiek im więcej ma do wyboru tym gorzej podjąć decyzję.. nasze mamy miały wygodę bo był jeden wózek i zero innego wyboru :-)
natal84 ja nie piorę kołderki tylko same poszewki.. ale jak będzie większy mróz to wystawię na godzinkę na dwór kołderkę żeby wymroziło zarazki jakby się jeszcze jakieś uchowały ;-)
patiinka dwa głębokie oddechy.. :tak:

a ja właśnie odpoczywam i relaksuję się przed tv.. ciekawa jestem jak tam nasze świeżo upieczone mamusie ;-) miłego wieczorku ;-)

gosia- no wlasnie, w sumie nie jest zla , no jak zmatujemy luzeczuko pstryne fote to zobaczycie, poprostu ogladalam te z fp na internecie i z tym swiatlem na suficie ze tak fajnie wyglada.
a z jedzeniem to ja mam na odwrot zmuszam sie bo nie mam apetytu, za to na slodkie to az sie trzese ..:-)

Ja z Oliwią to dostałam wózek w prezencie i dlatego był świety spokój a teraz samo allegro jest tak przeładowane wózkami że ja już na prawdę nie miałam sił wiec zatrzymałam sie na tym i już nie patrzę chodz i tak zaczynam mieć obawy co do jego wymiarów czyli tej wysokości...
Kolor szczeże to ja problemu bym nie widziała bo mi sie bardzo podoba w grochy wogóle coś ze mną nie tak bo podobaja mi sie czarne wózki :-D

najprawdopodobniej bedzie to taki

NOWOŚĆ! ECO SKÓRA SPORTIVE X7 KAREX POMPY GRATISY (2839428645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Hej kobitki !

Jestem cała i zdrowa. Wróciliśmy niedawno z Trójmiasta.
Zakupy w IKEI udane, pokój Marcelka będzie super...gadżety pokupowane. Kaski troszkę pękło, ale mam najpotrzebniejsze rzeczy.
Poza tym byliśmy na MOLO w Sopocie na spacerku i pogoda dopisała.
Ale zmęczenie daje mi już znać. Dlatego żegnam się, idę pod prysznic i kładę się do łóżeczka....może uda mi się jeszcze później do was napisać więcej. Miłego wieczorka kobitki.

a Ja jeszcze do Was zagladam;)
natal koniecznie pochwal sie mi tesciowa mowila ze kupic chce karuzele wiec zobacze za jakis czas;D A ja mam ksywe Milka tak moj do mnie mowi bo lasuch na slodkie ze mnie straszny a dzis ubolewam bo wszystkie zapasy mi sie skonczyly :-)

czarni podoba mi sie wozeczek ladny ;)

bilka super ze dalas rade i nie dziwie Ci sie ze zmeczona ja to bym chyba na tym molo sie polozyla ;D Koniecznie pokaz pokoik dla malenstwa;)

Teraz juz mykam Dobranoc;))***

hej kochane :)

u mnie jakoś lepiej z humorem, udało mi się chociaż popisać z tym moim gadem bo skype niestety nie chciał w pełni współpracować..

no i zaczęła się batalia o imię.. miał być Olek, ale ten mój osioł upiera się, że ma być albo Tomek junior albo Olaf.. ani jedno ani drugie mi nie lezy.. Tomasz w sumie imie ładne, ale ojciec i syn z tym samym imieniem to przesyt.. Olek też przestaje mi się podobać! Ja chyba zwariuje do porodu :)

Czarni gratuluje, że decyzja w sprawie wózka w końcu podjęta! :) zajrzałam na stronkę i faktycznie ten w grochy też mi się podoba i jeszcze kilka innych. Teraz ciężki wybór koloru przed Tobą. Trzymam kciuki oby mniej nerwów Cie to kosztowało :)

Gosia z tym leżakowaniem w wannie w ciąży to nie do końca taka prosta sprawa.. ja na przykład męcze się jak nie wiem.. tęsknie za moją kabiną prysznicową!

Biłka witamy po wycieczce :) super, że udało Ci się kupić wszystkie rzeczy do pokoju synka.

Gosia- jak by mojego w domu nie było to bym sie do kalendarza adwetowego . Dobrala: d a tak to nie mam nic a w piątek na zakupach byliśmy i nie wiem co kupiliśmy bo lodówka pusta :/

reklama
Cześć dziewczyny, ja tak na chwilę ;)

Wypuścili Nas dziś późnym popołudniem - nie mogłam się doczekać powrotu do domku a teraz martwię się o synka. Raz się cieszę raz płaczę dziwny stan:szok:

Jutro na spokojnie poczytam co u Was.

Adaś spokojny o dziwo!

Gorące buziaki!

Do góry